Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...349350351352353354355...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Laco, píšeš:
..."teď spoustu věcí řeším s advokátkou a teď přibude ins. správce. Takže to musím zvládnout sám."...

Laco,

kde si už mohol byť bez *Sládkovej limonády, Pita, Radlerov aj Birellov s medzistupňom v 12° Plzni* a končiac ochutnávkou bulharskej Rakije.

Bol by si teraz triezvy, bez nepríjemných recidív aj dlhov, na ďalšej posilňovačke ako príklad aj vzor.

Nuž, prekabátila Ťa "chuť " prezlečená za *Sládkovu limču* a "žiadny" obranný reflex. Chuť prezlieka kostýmy rýchlejšie ako sa menia ročné obdobia a craving sa zvykne, najmä v lete, vydávať za smäd.

Mne dnes už stačí aj poučenie zo skúseností iných - nepotrebujem si všetko ochutnať ako dieťa. Prevencia pred debaklom a bankrotom.

Ladisi,
"napriek všetkému, Ti úprimne fandím a verím, že sa zo všetkého rýchlo spamätáš a pozviechaš! Prajem Ti mnoho trpezlivosti a výdrže!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ja napsal:

Ladisi,
"napriek všetkému, Ti úprimne fandím a verím, že sa zo všetkého rýchlo spamätáš a pozviechaš! Prajem Ti mnoho trpezlivosti a výdrže!"
[/b][/i]

Moc ti děkuju za důvěru, vše co píšeš je pro mně poučení do budoucnosti. Jsem rád, že jsem zpět tady mezi vámi a pokusím se opět a znovu " modelovat " svou abstinenci
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Laďo, taky sem ti napsal, ale už ne tak snad moc
Tak jak to napsal Ja
Ta Prudence mně vrtá hlavou, byla už po tahu nebo se chystala, doufám, že je jí líp...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

pert napsal:
Ta Prudence mně vrtá hlavou, byla už po tahu nebo se chystala, doufám, že je jí líp...

Prudence je a bude pořádku, ale jistě to napíše sama.

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ahojte....Už neriešim alkohol- ignorujem ho.Vnútorne som s tým vysporiadaný...som alkoholik...takže je u mňa TABU.Riešim skôr psychiku- je to ako na húpačke...to potrvá...počítam dlho...sa dať psychicky do kopy po alko šialenstve.Viem,čo chcem,o to nejde.Ale tie náhle zmeny nálady...a zase prášky moc nechcem...jednoducho cítim prázdno...po vynechaní chlastu.No bude už lepšie toľko rokov piť je psychické harakiri P.S. PERT pomohla Ti terapeutka na začiatku?
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Mám celkem dvě, jedna stará známá a pak jak jsem se přestěhoval mně doporučila jinou a té jsem draze platil. Poprvé jsem byl u ní po tom mém kolapsu a bylo to všeljaké, no vcelku to hodnotím dobře- navedla mně správným směrem, jak to zvládat, výkyvy nálad, bažení, stres, nervozita, roztržitost- všecko v jednom pytli. Ta druhá se zpočátku pořád soustředila na příčinu a já už to pak nechtěl řešit, nemělo to podle mně smysl. Je dobrý posluchač, ale jinak názorově, pohledem na věc si až tak zas nesedíme.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Jo už sem to překlik, určitě k ní zajdi, pomůže to. Přijdeš na to co a jak, to načtené není ono, je lepší si s někým o tom promluvit, pořešit
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravím,
chtěla bych se omluvit za včerejší zprávu. Jsem OK, v rámci možností. Nepiju a nehodlám přepíjet Antabus, i když včera takové myšlenky byly. Stačí mi ovšem vzpomínka na popis život ohrožující reakce jednoho známého. Semlela mě deprese a to dost hnusně. Bohužel poslední dobou stačí maličkost (z pozdějšího pohledu) a dostávám se do stavu, který se mi nedaří ukočírovat.
Děkuji za projevenou starost a ještě jednou se omlouvám.
Ještě k té nelásce. U mě je to stav setrvalý a prohlubující se, spojený s nulovou sebedůvěrou a sebevědomím, úzkostí z minulosti, bezradností z přítomnosti a strachu z budoucnosti. Stav, kdy ve dnech jako byl včerejšek nemohu sama se sebou vydržet. Dee, nemyslím si, že je to normální.
Prudence

Ja napsal:

...prostě na chvíli přijmeš sebe takového, jaký jsi a „tvůj“ život takový, jaký zrovna JE a byl...

Děkuji, Ja, kdyby to bylo tak jednoduché. Budu se snažit.
Prudence?
Expert Boarder
graphgraph

Ahoj Prudence!
Bude dobre zase, chce to asi hlavne cas. Bylo toho naTebe ted moc, emoce, nervy, léky...
Ve me se to zase pralo dneska. I certici mi neco nakukavali . Tak jsem si udelala kafe, napustila vanu se soli, nalila tam vsechno mozny a voňavym jsem se pak napatlala pro dobrej pocit a psala jsem si denik. A je mi zase dobre
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

ahojte ale ste tu toho popisali,ja pracovne nasadenie, manzel na sluzobke dva tyzdne tak domov iba pomaly spat. celkom fajn den uzmierenie sa s otcom aj ked je to tazke, ale zistila som,ze musime brat ludi takych aki su a ked ta druha strana nechce tak sa mozme aj poskladat. no co uz, teraz veget a priprava do prace aspon nemyslim na hluposti a hlavne ma nepokusaju certici:)
Šantalka ako? noha lepsie?
Prudence som rada,ze si to zvladla, aj ja som sa zo zaciatku nenavidela a chcela umriet,ale nejak som to casom prehodnotila. mam strach lebo zajtra ma caka dolezite vysetrenie tak som zvedava ako to dopadne.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...349350351352353354355...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter