Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...352353354355356357358...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Šantálko,

Přišel by s plackou jak ho znám a piva v batohu. To vůbec nepřipadá v úvahu. Já už se nenechám rozhodit a už vůbec ne ukecat. Je konec, nepiju a basta fidli
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Katarinko i Lado,
ono to s tim nepitim asi taky souvisi. Vzdycky to bylo spojeny s popijenim. A ja to nechci. Treba se to casem upravi. A nebo ne. To mi neva, ja na navstevy moc nejsem. Jeste kdyz mi neni dobre.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Jak Vás tak čtu, tak zjišťuju, že vlastně byla výhoda, že jsem chlastal sám. Nemusím řešit žádný kamarády. Ti co mě znali, že se rád napiju jsem nechal v starý práci. Nastoupil jsem do nové a hned tak nějak na dotazy ohledně popíjení jsem řekl, že nepiju. Už jsem tam pár měsíců, takže už se tak drobet známe. Je tam se mnou kluk, kterej se začal paktovat se mnou - abstinentem. S tím, že z něj vylezlo, že svoje má už vypito a že na to dlabe. Pak tam máme jednoho. Je mu 32 a v duchu si říkám, že ten to dotáhne tam, kde jsem byl já. Taky do těch klasických 35 a pak to bude muset řešit. Držím se stranou všech takových těch posezení, chlastání a kecání o pí..vinách, nebo o práci... Plánujeme s dalším kolegou adventní víkend ve Vídni. Tak hned začal plánovat jak si dáme spolu pivko. Tak mu říkám, dyť víš, že nepiju. Ani jedno? Říkám ani jedno! Nakonec z něj vylezlo, že mu bude mladá předhazovat že já nepiju a on musí... Nevím, jde to nějak mimo mě a raduji se z plodů, které nesou stromy střízlivosti, které jsem začal sázet až od ledna.

P.S. Šantalko, kdy my jsme Ti tu říkali, že nepít vedle manžela kaliče bude o to těžší?
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Jojo, tezsi... Me prijde, ze kdyz ja ne, tak on o to vic. Ale to snad ani tak neresim, ze je ale linej, to me stve...Zvykl si, ze se vsechno deje "samo", to bude cumet, az se zacnu venovat svejm konickum (a ja to rozjedu)a nebude mit vsechno pod nosem.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalka napsal:
Jojo, tezsi... Me prijde, ze kdyz ja ne, tak on o to vic. Ale to snad ani tak neresim, ze je ale linej, to me stve...Zvykl si, ze se vsechno deje "samo", to bude cumet, az se zacnu venovat svejm konickum (a ja to rozjedu)a nebude mit vsechno pod nosem.

Šantal, ono je to mimo alko témata, ale mě připadá, že jsi ty i tvůj manžel ještě děti. Kdo vám vychovává dceru? Předpokládám, že babička. Píšeš,że jste bez peněz...a co ty hory, sport...to je zadarmo?
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Dceri je 16. Babicka ji teda fakt nevychovava Lezi vedle me a uci se, gympl ji dava zabrat. ;-)Bydlime skoro na horach, mam to za bukem. Sport me skoro nic nestoji, jezdome na kple, chodim behat, na posilku a bazen mame permici, prispiva VZP. Jinak s penezma jsme na stiru, bohuzel. Hypoteka a 2 prumerne vyplaty, nic moc no...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Jo a manzel ma saunu a bazen z benefitu z prace. Utraci ale v hospode. A dceri je uz spis 17
Takze budu spis brzo babicka nez dite snad teda neeee
....
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Tak to jste šikovní
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

To jo no. Plus jezdi na rovnatka, to je taky financni zajimavost. Vymenne pobyty, dovolena, to jeste splacim . No to by stacilo. Jak to.mas ty, Dee?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Jà zrovna teď odjíždím za ...jak to kulantně...láskovat
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...352353354355356357358...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter