Doma je při marodce takové chráněné prostředí a když nenecháváte mysl stát a pořád něco kutíte, hlavou- čtení televize, hry nebo rukama tak se to dá celkem zvládnout. Další větší nápor přijde až musíte ven, na nákup, k doktorovi, zpátky do rachoty, tohle jsem míval dlouhodobý takový blbý vnitřní pocit. Snažilo se mně to zpracovat, postupem času se prudké návaly změnily v takové plíživé a pořád to tam hlodalo a otravovalo, toho se zbavit je oříšek. Pilovat, stavit si v uvnitř sebe svoji novou podstatu, pomalu ale jistě, naučit se správně relaxovat...
No musím říct, že nakonec jsem to zvládnul, měl jsem svého strašáka a převážilo to- nechtěj to znova zažít, nemusíš to přežít. Na hranici selhání jsem byl několikrát moc blízko, hrozná fuška a možná i nějaká ta dávka štěstí, v jedněch věcech se mi moc dařilo a v jiných dlouhodobě smůla, nesmíte se ničím nechat rozhodit. Ono se to řekne, v mysli musíte na sebe víc přitvrdit, větší agresivitu, udělat si v životě řád, napřed ty povinnosti a umění trávení volného času. Zkusit věci co jste nikdy neudělali, najít si to "svoje" .
Toliko pertovin na tento týden, mám výjezd, mějte se a Prudence drž se!, do konce října k MUDr. daleko, vy všichni se mějte moc fajn