Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...34353637383940...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Ladislav napsal:
Ahoj Stopičko,

moje čtyřnohá je 8-letá rozmazlená čičina co spí v posteli a nechodí ven. Má svou bedýnku na oo. Moc děkuji. Pokud by to šlo a byl se mnou v budoucnu amen, a stále by nabídka platila, domluvíme se. A jak se máš jinak ?

To ti ráda pohlídám.
....a mám se)))dneska jsem instalovala tu už zde zmíněnou kameru na hnízdo rehků.Už se snažím to sdílet po webu.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ještě k té fyzické schránce...přesně, jak píšeš, Ladi...tělo chátrá neuvěřitelně rychle. Vždycky jsem byla za tu krásnou...a to už je "díky" pití zřejmě navždy pryč. Teď jsem strhaná s obrovskými kruhy pod očima. Nádhera pohledět.

Ladi, myslím, že je jen dobře, že máš taky "někoho", kvůli komu to zvládnout. Mně, když je nejhůř, myslím na svoje blízký, co bych jim způsobila, kdyby bylo ještě hůř. Stejně tak ty můžeš myslet na to, co by bylo s tvojí "paní domu".

Máme pro koho bojovat...

Já zatím nezkoušela ani přestat, tak chci prvně prověřit svoji vůli. Pak uvidím, jak to půjde a co bude dál...
Elizeee
Fresh Boarder
graphgraph

Elizee, věř, že bude-li nejhůř, tak Tě sobecky bude zajímat jen jedna osoba a tou budeš Ty. Budeš utopená v depresích, budeš se litovat a všechno a všichni pro Tebe pozbydou smyslu... Takže Ti přeji sílu abys to zastavila a nemusela to zažít.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Jo a bojovat musíš začít především za sebe a o svůj život. Též jsem si myslel, že musím přestat pít kvůli rodině. Až, když jsem sobecky přestal pít kvůli sobě a ze strachu o svůj život, tak se začalo dařit.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Suhlasim s Vcelarom. Ja ked som to skusala kvoli ostatnym, nezaberalo..Az ked som si povedala, ze tentokrat budem totalny egoista a budem mysliet na seba a spravim to kvoli sebe a kvoli achrane mojho zivota, tak az potom to zacalo fungovat.
Ladislav velmi na teba myslim, zacinali sme abstinovat v tom istom obdobi. Pevne verim, ze sa riadne na ten chlast nastves a dokazes to zas zastavit.
Kira
Expert Boarder
graphgraph

Este k tej fyzickej stranke. Testy som si dala robit az niekolko emsiacov potom ako som zacala abstinovat a bolo vsetko v poriadku. Ale v obdobi mojich tahov som mala pocit, ze mi odchadza vsetko. Citila som kazdy organ, vsetko ma bolelo,eniekedy som sa aj 2-3 dni nevdela postavit z postele po dlhsom tahu. Uz aj ist na WC bolo nenormalne utrpenie. Ale to bolo nic oproti tym psychickym bolestiam, tie su najhorsie a az tie ma donutili uvedomit si, ze takto to uz dalej nepojde.
Kira
Expert Boarder
graphgraph

Kiro,

Juj, moc děkuji za podporu. To jsem dopadl co ? Ale žádné litováni, můžu si za to sám a tak to i sám musím zase vybrat. Co mě překvapilo, bylo, že když sem si zavolal do blázince o rychlí termín, tak mi klidně řekne, že není místo a musím se objednat přes Detox a pak na léčbu zcela novou. Kde jsou ty slova v léčbě, když se dostanete do relapsu, jsme tu pro vás.
Nic, nemyslím si že jsem to rozjel až tak moc, i když žádné keci, rychlík to je. Držím v ruce záchranou brzdu a vlak zastavuje. Dám si tak 10 dní Relax, v práci to omluvím neschopenkou a snad to bude dobré. Opravdu hodně pomáhá i toto fórum. Díky Kiro
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislave je to nanic cely ten system, ked clovek potrebuje pomoc, tak odrazu mu to odmietnu.
Nemyslim si, ze by si sa mal hanbit alebo lutovat,ako si dopadol, toto sa moze stat kazdemu jednemu z nas a je jedno ako dlho kto abstinuje.
Proste musime byt v strehu a stale mat v sebe tu pokoru.
Ty vies ako to cele zastavit a budem velmi drzat palce aby sa ti to podarilo. Hlavne sem neprestavaj pisat, ci sa uz bude darit alebo nie..Pre vela ludi si tu vzorom a vela ludom si svojim pribehom dal nadej, tak ta na oplatku urcite teraz vsetci radi podporime a podrzime...
Kira
Expert Boarder
graphgraph

Jojo, lepší to tu zaspamovat, než doma panákovat. Spamem k trvalé střízlivosti. Dobrou noc.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj vespolek.
Dneska dobry. Sama prace, na piti ani pomysleni. Ale to znam, to zatim nic neznamena. Dokud neprijde to bazeni. To pak vleze nenapadne na mysl a neda a neda pokoj. Pak zacnu hledat nenapadne prilezitost. Kdyz budu sam tak si muzu dat ne? To prece nemuze nikomu vadit. Dam si, vyspim se, nikdo to neuvidi, tak o co jde ne? Tak jo. A rano jeste panaka nebo tri, at se mi lip strizlivi. Tak takhle to uz presne nechci. Ale jak psal Sochar, dokud budu sam sebe obelhavat vymluvama a omluvama, lepsi to nebude. Asi bude neco na tom, ze vubec nezalezi na tom, jestli me nekdo uvidi nebo ne. Je to jenom mezi mnou a drakem. Dobrou noc a drzte se.
pomalej
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1...34353637383940...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter