Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...369370371372373374375...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Včelař napsal:
Perte, můžeš nám prosím nastínit jak na tom vlastně jsi? Mám rád Tvé komentáře, ale nějak jsem si nestihl udělat představu o Tvé situaci. Vím o nějakých zdravotních trablech, rodinných. Občas mám pocit, že je toho ještě drobet víc. Jestli nechceš tady veřejně. Mám pro toto fórum ultraspeciální mejl: vratilsezlesa@gmail.comTato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript tak, když budeš chtít napiš tam.

Máš pravdu, je toho drobet víc. Občas něco utrousím, ale nemám na to napsat víc do klávesnice. Sevře mně takový blbý pocit. Je těžké i o tom s někým mluvit, trvá než si vytvořím s někým kdo mně nezná větší vztah. Začal jsem nedávno např. chodit k jinému doktorovi a doloval to ze mně horko těžko. Ale jak sem ho blíž poznal, je to už v klidu. Správný rovný chlap. Mám docela poslední dobou štěstí na lidi, na okolí, prostředí, ještě se mi po těch letech smůly v jistých věcech nechce tomu ani moc věřit.

Díky za mejl, uložím si ho, ale nevím jestli tam někdy napíšu... uvidíme

Díky za fotky, mně se to sem moc nedařilo nahrát. Zkusím jindy při větší náladičce, k té mi stačí někdy kus bůčku, bohužel sem ho všecek spotřeboval
pert
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj vsichni
Vcelari, to je parada, hned bych jednoho andelicka brala
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Zdravím po delší odmlce,
zatím se mi daří deprese držet na uzdě. Ne, že by mi bylo do smíchu, k tomu mám daleko. Ale když na mě přijde něco horšího, snažím se to zahnat zvýšenou aktivitou, která mě zároveň unaví a zajistí v noci aspoň trochu spánku. Mívám chutě, hlavně sama doma, zaháním je sladkostmi. Někdy utíkám do lesa a chodím tak dlouho, dokud se z toho nevybrečím, což teď moc nemůžu, mám doma už delší dobu syna. Nebo si vlezu pod horkou sprchu. Chodím cvičit, do sauny, věnuji se synovi, jezdím za mámou, uklízím, snažím se trochu zvelebit domov, který jsem poslední roky dost zanedbávala. Oprašuji některá stará přátelství. Neodpočívám. Zůstávání na jednom místě mi nedělá dobře. Moc mi pomáhá podpora jednoho hodného a vnímavého človíčka, který se jako zázrakem objevil v mém životě a daří se mu vyvolat úsměv na mé tváři. Snad i mě se daří oplácet mu zájem. Do minulosti se nedívám, přítomnost je díky výše popsaným skutečnostem snesitelná, někdy i moc příjemná. Do budoucnosti se bojím dívat. V úterý jdu k psychiatrovi, novému, nemám z toho dobrý pocit, znovu otvírat staré rány a minulost, bude to těžké.
Včelaři, ty sošky jsou nádherné, závidím ti zručnost a nadšení do takové práce. Škoda, že jsi daleko, takové svíčky by se mi moc líbily.
Perte, máš můj obdiv, jak to zvládáš i přes evidentní nepřízeň osudu. Přeji ti, aby se vše vylepšilo, aspoň to, co je možné.
Šantalko, často na tebe myslím, drž se, nenech se stáhnout dolů, byla by to škoda, když se ti s abstinencí daří.
Přeji všem příjemnou neděli
Prudence?
Expert Boarder
graphgraph

Ahoj Prudence!
To je dobre, ze ses ozvala. Tak at se Ti dari a uzivas so zivot jak to jde. Ja Te asi zklamu, vsechny... Podelala jsem to. Bylo to rychly Nechci rozebirat spuvislosti, proste stalo se. Ani jsem nemela odvahu "se priznat", ale to by nemelo smysl. No takze tak. Je.mi z toho smutno, nenadelam nic. Dee, uz vidim, jak se chechtas...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalko,jsme lidi,občas selžeme,nikdo se ti chechtat nebude,snad jen slabomyslní Drž se a dík za podporu.J.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalko, všichni to dobře známe. Nezbývá, než jít dál. Pokud se chceš vypsat a nechceš veřejně na foru, můj e-mail je prudence.live@seznam.czTato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Hlavu vzhůru, myslím na tebe.
P.
Prudence?
Expert Boarder
graphgraph

Jani, holt se stalo. Byly to posledni dobou zkousky, tak jsem neobstala. Dnes jdem do lesa a pak na navstevu k tatovi, to bude taky psycho Je to u nich blby, vsecko se sere... Uz to chci mit za sebou.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Prudence, diky za nabidku, az budu u PC, ozvu se. Jinak uz jsem ok, nebylo to nejak velky, nepokracuju.Paru jsem upustila, ale skoda no...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj všichni,dík za podporu ,včera jsem se vybrečela a už je mi líp,umyla jsem okna a jdu něco upéct.
Krtku,chystám se do AA ,zavolám tam nejdřív,jestli mě vezmou mezi sebe.Je to v úterý ,měla jsem jít do školy,ale půjdu do Aček zkusím.
Včelaři nevím jestli se lituju,možná jo,tebe z toho vytáhla rodina a práce,nevím jestli jsi četl co jsem psala ,ale právě to je to co mi nejvíc chybí.Každopádně dík za povzbuzení.Ty andělíčky lze u tebe objednat?Třeba na tom meilu cos poslal?Zaplatila bych platbou na účet předem.Díky všem.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalko,to bude dobrý,já kdybych začla tak by to bylo na 4dny nejmíň.Myslím ,že se zas tak moc nestalo,horší jsou ty výčitky,že jo..
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...369370371372373374375...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter