Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...372373374375376377378...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Tak mejly nakonec došly - chyba v komunikaci mezi dvěma adresami. Anděly samozřejmě můžu udělat i bez knotu. Už jsem to tam i připsal, že neznám člověka, který by anděla už odpálil :o) Jinak práce s tím moc není, ale trvá hodinu až hodinu a půl od přípravy formy po vyndání z formy - chladnutí. Za neděli a včerejší odpoledne jsem jich sfoukl 13. Ale neskutečně se u toho bavím. Baví mě si s lidma povídat na tom trhu. Mám tu výhodu, že to furt beru jako koníčka na rozdíl od ostatních, kteří jsou na to co vydělaj odkázaní.
Ale já mám ten svůj sen o tom, že jednou budu jenom včelařit a za tím si jdu. Myslím jen na to a dávám tomu co to jde a co to potřebuje.
Inu zaujetí alkoholika se tentokrát hodí
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ja by som ho odpálil. Aj by mi to bolo ľúto, ale musím sa učiť byť neľútostný. Byt aj hlavu som mal zaplnenú hromadiacimi sa vecami z ktorých nebol žiaden úžitok. A ešte viac to prečistím onedlho sťahovaním konečne do svojho bývania, jupí.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Zdravím všechny,
Včelaři tak nevím jsestli andílka bez knotu nebo s knotem,nevím jestli ho budu chtít pálit,ale za rok udělám další objednávku(a bůhví co ještě budeš mít za novinky)tak já ti ještě napíšu jestli s nebo bez.Zítra po škole jdu poprvé do AA.Už se těším,dnes jsem tam volala a paní byla moc příjemná a měla jsem z toho dobrý pocit.Dnes 3 týdny střízlivosti,
chutě nemám ,jen ty propady nálady,dnes mi je fajn.Šantalko dobrý?Co dělá Michal?,pište,jak se všichni máte.Žilinčan ať se ti dobře bydlí.Pert je už lepší nálada?
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

ŠANTAL.....hm.Ideš....sme na jednej lodi.Závislosť....je v nás..psychológia je môj svet/ náhodou/u mmĕ dobrý.jinak smne drbny.ALKAČI...

Včelař...je unikát
.dobrý..echt..no výnimečný..zíram teđka...produkt östereichishe .Bol som v lágri/y/ sakra aké y sa píše...no a sochař?má pauzu...sme debili...alkáči...Píšem..idem mimo/pracovne/^.Šantal..dáš to...Láďo..myslìm na Teba.láska cez net?..nie!tvoj kamoš Zdeno
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Mám chuť....na niečo..som sebec...Impulzívny....no som Zdeno....PERT bol som v 13 komnate. Je mi ľúto,že si tak...
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj. Diky za optani, dnes pesky do prace i zpez, pak jsme si sli opict burta do altanu do lesa, uz lezim, kolena drkotaj, ale daly to Zitra jedu na skoleni do HK, docela se tesim. Jani, ty nalady znam. Tak se drz a vydrz.
A Zdendo, tvuj prispevek nejak "preskakuje", ale zdravim Te
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Zdeno, nepil si?
Ja mám pocit, že ty si z toho slova akoholik vytvoril niečo hnusné, odpudzujúce. Ja viem, že byť alkoholik nie je žiadna výhra, ale tak nikto z nás to nemá napísané na čele keď chodí medzi ľuďmi. A to ako sa k nám ľudia budú správať zaleží od toho ako sa k ním budeme správať mi. Čím dlhšie budeš triezvy, tým to bude jednoduchšie. Zvykneš si na triezvosť. Aj ja mám občas cravingy, ale tie vyvolávajú u mňa rôzne stresové situácie. A tie som sa naučil zvládať. Viem čo v takej situácii spraviť a aj to robím. A ten craving prejde a mám kľud.
Stále vypisuješ, že mi alkoholici akoby sme boli nejakí čudáci vymletí. Prekvapím Ťa. Sme úplne normálni ľudia. Žijeme, pracujeme, máme rovnaké starosti ako ostatní, len už nepijeme. V vzdelávacej príručke AA-12krokov je taký citát:"Ak chceš zmeniť to ako sa cítiš, musíš zmeniť to, ako sa správaš"
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

zdenek napsal:
Mám chuť....na niečo..bol som v 13 komnate. Je mi ľúto,že si tak...

Ahojky Zdeno (sk)

Jsem rád, že se ti daří. I když z tvého příspěvku to vypadá trošku opačně, zřejmě jsi psal narychlo z mobilu. Sem tam se u mě chutě objeví, ale mám v sobě vzpomínku na divokou jízdu před nedávnem a ta mi hnedle dá pár facek ☺ . Jinak máš pravdu, ani já moc nevěřím na lásku přes internet.
Držme se a ty Zdeno piš ...

PS: každý den se počítá, modelujme

ladis
ladis
Junior Boarder
graphgraph

Ahoj že všichni včera jsme jezdili po hrobech a můj mi řekl že mu závažím když jdu před ním a od té doby se cítím pod psa.někdy se cítím neviditelná a zbytečná a proto sem pila a teď sem vyměnila láhev za tablet.není mi dnes dobře je mi smutno
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Mirko, to je to, ze se nechame takhle rozhazet a pak je nam smutno, vid. Zkus to dneska nejak prekonat,.necom se potes (treba caj, kakao, vana, film) a vyspi se z toho. Zitra bude zase lip, to vis, ty hrpby nam mpc nepomahaji. Je dusickovy cas, k tomu o skutn tak nejak patri...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Stránka: 1...372373374375376377378...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter