Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...375376377378379380381...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Ahoj Krtku,tak já doufám,že u Michala to bude oboustranné.Tak to radši nic než kamarádství.Raděj toho dotyčného nevidět.Za chvíli běžím na áčka,je to dost pozdě.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj vsichni,
Rachel, gratuluju, ses dobra! Fakt...
Jani, jaky byly Acka? Me by mela zitra prijit Modra kniha, jsem zvedava.
Skoleni v poho, v Hradci jasno a teplo.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

JANA....ďakujem...si zlatá KRTEK...nevydíš rozdiel??? Mesiac október: som pil 2 dni.predtým som 2 dni abstinoval a v kuse pil.Je to na padrď...no už sa lepším..postupne..VIEM- čo musím...je to môj život.A fertig.a...psychológia ma zaujíma.veľmi Som späť...z krajiny etanolu.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Zdenku moc by mě zajímal tvůj příběh máš ho někde napsaný?
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

No tak dobre Zdeno. Určitý pokrok to je. Ak Ťa zaujíma psychologia, tak dobrá stránka je psychologie.cz. Sú tam aj články o alkohole a alkoholizme. Klikni na články a videa, potom pokročilé filtrovani, vyber alkohol a vyhodí Ti nejaké články. A čitaj si.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Zdravím Vás spolubojovníci.

Tak si to tu pročítám a dost často vidím, že zažíváte to samé co jsem zažíval já. Abstinujete, pak rána bum! A jak je každej naučenej, když je nějakej impuls jak pozitivní, tak negativní - běží se pro flašku. Moc dobře si pamatuju, když taková hádka s mladou ve mě nastartovala pud lovce. Ihned jsem skočil do auta a směr Kaufland. Až na parkovišti jsem se uklidnil, počkal, došel koupil si magnézku a dva pytlíky sušenek a jel zpátky domů. Měl jsem pak ze sebe radost. Asi to chce zvolit nějakou strategii. Jak přijde nějaká taková chvíle, tak je třeba mít připravený plán. Nějak překonat těch pár okamžiků- hodin, kdy opadnou emoce. Předpokladem bude mít čistej dům. Protože známe se, jak přijde amok, popadnu flašku a už to jede. Zatímco, když pro tu flašku musím někam jet, tak už to chvíli trvá. A člověk, má čas cestou popřemýšlet jestli mu to stojí za to a jestli tou flaškou něčemu pomůže.

Rachel dala tři měsíce. To je doba, kdy se člověk začne usazovat a pak už je to jen lepší. Už jsem tu několikrát psal, že u mě nastal zlom po pěti měsícíh. Sochař psal též, že měl +- takovou zkušenost. Toho prvního půl roku člověk musí bejt fakt opatrnej. Ze začátku jsem furt myslel na to, že nepiju. Neustále mi to běželo hlavou. Též jsem s tím bojoval. Ale měl jsem tu výhodu, že já s tím chlastem fakt něco zažil a já se fakt bál. Dneska už je to jinačí. V hlavě mám úplně jiný starosti a spíše nikdy musím přesvědčovat sám sebe, že fakt jsem byl takový hovado a co, že jsem to všechno natropil...

Btw. Sochaři. Co ty? Pomalu, se blíží meta jednoho roku. Doufám, že to furt zvládáš a že se opravdu někde potkáme. Překonali jsme léto, tak snad překonáme i období před Vánocema. U nás v práci už se plánuje a vypisujou sázky, kdo se nejvíc zprasí...

Chci to v klidu dotáhnout k tomu 8. lednu. Nevím proč, ale vždycky kolem Vánoc jsem to vždycky vyhrotil a způsobil nějaký průser. Já si vlastně nepamatuju Vánoce, který by nebyly ve stínu nějakého průseru. A že ty průsery byly vždycky spojený s chlastem o tom žádná.
Krůček po krůčku...

Držte se!
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

No jo, pripravit se i na nervaky nejak. U me to bylo napiti se z konvice s cajem, manzel v nem mel ale pro navstevu orechovico... polkla jsem, pochopila... a vypila no. Zas ten blbej pocit svobody a ulevy
Pak jeste nejaky piva na vylete, ten den uz jsem to neresila.
Sochar by me taky zajimal
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

MIRKA...nemám svoje vlákno.Začal som písať v lednu tohto roka.a pomohlo mi to.Tie príbehy..sú podobné.No ja si myslím,že alkoholizmus má pozadie...príčinu pitia.Budem ok.snad....
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Taky mi hodně pomáhá že sem píšu,pila sem hodně a často i přes týden když jsem měla jít do práce ale to vstávání to bylo za trest
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Je to choroba...a bodka.Abstinencia?Milujem slobodu...no ide o zdravie.DROGA je alkohol.a tvrdá.nemáme na výber..fakt nie.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...375376377378379380381...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter