Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...380381382383384385386...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
LÁĎO ahoj...mám otázku.Ako dlho si pred liečením pil? nadmerne myslím.Čítal som tvoj príbeh ešte predtým,ako som sem na fórum začal prvý raz písať.P.s.alko mozog ma zradí...keď som relatívne v pohode.Je to normálne? Je to asi 4 štádium,neviem.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj vsichni
Jsem doma. Ja vlasy ok, dcera chtela nejakej novej styl (stupnovani barev-blond), vysledek po 4h -rezato-rezato-hneda.No neumela to kadernicka nase...
Zjistila jsem, ze se mi andekicci nenahrali, asi moc velky obrazky.
Jani, tak zase jsi p krok dal, to je dobre!
Rachel, mas pravdu s tim sklouznutim...
Karolino vitej
Jinak z my kadernice padaly i reci o.mem piti (ze se mnou pak neni rec atd) a to jsem si rekla: tak, a just to dokazu! A na tyhle akce uz seru! Ona me na dve dnes lakala... Ja to ale potrebuju, aby mi to nekdo pbcas rekl. Nejdriv se urazim, pak premyslim...
A k te strave: taky se snazim, ne teda dukladne, ale jim zdraveji ted. Chtela bych to vypilovat, je to ale slozity, dcera by to uvitala, manzel tezko
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

zdenek napsal:
LÁĎO ahoj .. alko mozog ma zradí...keď som relatívne v pohode.Je to normálne? Je to asi 4 štádium,neviem.

Zdendo, tobě se těžko radí, jsme virtuální kamarádi, jen si radit moc netroufám. Ono je v podstatě jedno jak dlouho, kdo pije, nejdůležitější je ! a to doslova, zda s tím dotyčný chce, nebo v tvém případě NECHCE ! něco dělat.
Vím celkem co mi odepíšeš, že chceš a že závislost je nemoc, to je pravda, ale ve tvém případě není vidět od počátku žádná změna k lepšímu. Vypisuješ stále jen to stejné, že chceš, ale selhal jsi. Nerad bych aby jsi si to vykládal ve zlém, znovu ti říkám, že jsi kamoš, ale začni už něco dělat, ty to sám nedáš

ladis
ladis
Junior Boarder
graphgraph

ahoj Šantálko

tak kadeřnice ti vykládá, že s tebou není řeč po alkoholu a pak tě zve na dvě ))) zvláštní .. asi by měla změnit obor, když vlasy nemáš jak jsi chtěla a ještě ty řeči kolem
ladis
Junior Boarder
graphgraph

Já už jsem těch pokusů abstinovat hodně a do toho zkouším kdykoli různě měnit stravu. Jednou jsme se s kámoškou domluvily na "rýžovém detoxu" na 14 dní a to je tedy dost dramatická změna jídelníčku. Kdyby tě to zajímalo, zkusím to najít.
Karolína
Expert Boarder
graphgraph

No, já teď tři dny. Nejvíc to tu sleduju,když je mi nejhůř a střízlivím. Pak jak se mi udělá líp, tak už se mi zas tolik nechce chodit se vyzpovídat za odborníkem.
Ale slíbila jsem si to,tak půjdu.
Karolína
Expert Boarder
graphgraph

Odborník tě může navýzt, poradit, v některejch případech je nezbytně nutnej, ale jít musíš stejně sám. Já právě nechci nic extrémního. Zatim přidávam večer vždycky zeleninu, ráno dělam ovoce, jogurt nebo ovesnou kaši. Snažim se používat kvalitní potraviny, maso z bio chovu a tak. A chtěla bych vyřadit postupně cukr a fastfood...no zatim to furt nedávam.. A poslendí dny mam furt zimnici. Tak nevim, s pitim už to možná nemá souvislost, i když....bůh ví.. Přeju vám všem kvalitní spánek, víme jak je to důležitý co
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Karolino, Eset Praha 10 (i A skupiny), Gaudia Jeseniova ul. Praha 3, Centrum pomoci zavislym Rodvinska ul. - mezi metro Kacerov a Budejovicka (tam chodim k psychiatricce(antabus+AD) a psycholozce), Sananim (tam chodim do programu (je na 3-5mesicu + az 1 rok pokracovaci program, psychologie, psychiatrie, A skupiny). S uvadenymi mam dobre zkusenosti.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

zdenek napsal:
P.s.alko mozog ma zradí...keď som relatívne v pohode.Je to normálne? Je to asi 4 štádium,neviem.
Zdeno, ty už si v 5. štádium. Je to štádium, keď už len hľadáš dôvody a výhovorky prečo sa to nedá, miesto toho aby si hľadal spôsoby, ako sa to dá.
A či je to normálne keď si v relatívne pohode? Samozrejme. Craving(chuť, baženie) príde ani nevieš kedy a ako. A ty sa máš NAUČIŤ spôsoby jeho zvládania!!! Lenže ty to máš všetko vrcholne v paži. Ty radšej pobežíš do Kauflandu na 1.5 l pivo. A zdôvodníš to tým, že si musel, lebo si alkoholik a to je ťažká choroba. Na jednej strane nechceš piť, pretože Ti to robí problémy. No na druhej strane chceš piť, pretože Ti to chutí a robí Ti dobre ten alkohol. V podvedomí nie si ochotný vzdať sa alkoholu. A tak stále v sebe bojuješ s dvomi možnosťami. Piť alebo nepiť. Stále vyhráva ta prvá. To že tu napíšeš, že nechceš piť sú len slová. Všetky tvoje skutky zatiaľ naznačujú, že piť chceš, keďže pre abstinovanie nie si ochotní nič obetovať. Pár minutový pohovor s psychiatrom raz za čas je o ničom.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Zdeno, řešíš blbiny, jestli mám doma flašku pro návštěvy, jak dlouho Laďa pil... Nehleď na ostatní, soustřeď se na sebe a snaž se naučit to zvládat.
V Tvém případě mám obavy, zbrchaj sa chlape !!!

Nepřestávej psát, hlavně čti, ale ne jen tak povrchně, Ty to napsané pouštíš z hlavy, vůbec se nad tím nesnažíš zamyslet.

Jsme na jedné lodi, nejsme nepřátelé, držíme při sobě a potřebuješ fakt po čuni

ale ani to asi nepomůže
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...380381382383384385386...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter