Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...390391392393394395396...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Ahoj Zdendo!
Tak vikend asi ok, to je dobre, ze mas kamaradku. Pozitivne se taky snazim myslet a brat to tak, nejde to ale furt....
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

zdenek napsal:
víkend som mal v pohode,spokojný

To je dobre. At Ti to co nejdele vydrzi!

Co se "single" stavu tyce tak to ber tak ze mas dalsi duvod nepit. Poloz zaklady a neco malo na nich postav = zkus aspon pul roku nepit a muzes se pokusit o zmenu.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Zvláštna doba. Ležím na posteli a píšem si s ľuďmi, ktorích som nikdy nevidel ani neuvidím. Absolútne neznámi ľudia a vŕtam sa im do života...
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Dobrý ránko, jo je to divný, žesi jen tak píšeš a vubec nevíš s kym. Ale mě přijde že je to jedno že se vlastně známe, skrz démona

Já taky víkend dobrý, ale minule mi tu psal pert že bacha na stres a já že to neni můj případ, tak jsem zjistila že ot neni pravda dostala jsemse do stresu, psychického, ze svojí mámy, a takovou chut se nachlastat jsem neměla po celou dobu!!!

Dneska mě dojal Eric Clapton: pro anglicky mluvící nebo goole pomůže
“I was in complete despair”...In the privacy of my room, I begged for help. I had no notion who I thought I was talking to, I just knew that I had come to the end of my tether . . . and, getting down on my knees, I surrendered. Within a few days I realized that . . . I had found a place to turn to, a place I’d always known was there but never really wanted, or needed, to believe in. From that day until this, I have never failed to pray in the morning, on my knees, asking for help, and at night, to express gratitude for my life and, most of all, for my sobriety.”

Jo a nehádejte se už, k ničemu to nevede, jen to musim přeskakovat

krásnej pondělek, hodně sil! Já jsem vděčná a střízlivá (zatim)
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Dobre strizlive ranko vsem
Je mi celkem fajn, jen mi leze na nervy kolegyne... Stale nakupuje, o vikendu. V tydnu denne. Plus na netu furt taky kouka na hadry, marnica:-(. Dnes na to nemam naladu nejak no..
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Tak sa mi po čase zasnívala nejaká hovadina o alkohole, bol som niekde v Nízkych Tatrách a namiesto túr bol na nejakom hoteli a blbosti okolo toho... uff.

Anonymných Alkoholikov tak nazvali zakladatelia a už sa to vezie, extra logiku okrem predstavovania sa len menom, čo vtedy asi bola novinka, v tom netreba hľadať. Stále lepšie ako napríklad... "Apple".

A pravdaže na kluby môže prísť hocikto bez ohlásenia, ja som sa dovalil "ahoj, našiel som vás na internete, tu sú stretnutia... ééé..." a už vedeli a bol som okamžite akceptovaný.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Co Ty Krtku víš, život bývá spletitý a třeba s Ja budete zachraňovat Zdendu tak jak u nás málem Laďu.

Ty impulsy má úplně děsné a on se sám tomu těžko ubrání. Neřekne nám jaké kroky podniká, aby to eliminoval. Kdyby s kamoškou žili ve společné domácnosti a ona ho pravidelně hlídala a kontrolovala, možná by měl větší šance.

Jo, někdo valí prachy do chlastu a jiný do hader

Není to sranda vydržet a být v klidu. Chvíli to dalo pokoj, asi tak do pátku a zas útok. Vymýšlí to různé finty a ty noci... Rok sem nepil a stejně jsem nebyl úplně ve formě.

Na hadry dneska jdeme, mám hlavně málo zimních ponožek a ony ty výrobky vůbec nehřejou, není nad domácí pletené, asi se naučím plíst

Měj se
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Rachel napsal:

Já taky víkend dobrý, ale minule mi tu psal pert že bacha na stres a já že to neni můj případ, tak jsem zjistila že ot neni pravda dostala jsemse do stresu, psychického, ze svojí mámy, a takovou chut se nachlastat jsem neměla po celou dobu!!!

Pochváľ sa ako si to zvládla resp. čo si urobila, aby si to zvládla. Pretože niektorí to vyriešia klasickým známym spôsobom. Pohárikom. To sú tie návyky, automatické konania, ktoré musíme zmeniť na nové návyky, tie správne, ktoré sa časom tiež zautomatizujú.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Krtko, píšeš:
"Pochváľ sa ako si to zvládla resp. čo si urobila, aby si to zvládla. Pretože niektorí to vyriešia"...

Mám odskúšané, že emócie: (afekty, vášne, nálady) si treba "vychutnať" a prežiť až do konca.

Dá sa to aj bez alkoholu.

V pamäti ostáva stopa, ktorá môže byť užitočná aj v budúcnosti.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ale jo, ja to beru, taky jsem si koupila bundu. Ale porad? Zbytecne? Bydla na vesnici. Jinak je jen v praci, na co tolik hadru?.A furt o tom mluvi, o nakupech... misto na vylet nebo do lesa atd. Ne, oni jezdej do nakupnich center a nakupujou zbytecnosti.... Jeji vec,ja vim, jen uz me to neba poslouchat np.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...390391392393394395396...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter