Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...400401402403404405406...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
ahojte
taky mě bude čekat velké rozhodnutí,ke konci roku máme firemní večírek a tam se hlavně chlastá ale zase jsou tam lidi z práce ze kterýma se bavím,tak vůbec nevím jak to dopadne
Mirka
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Mirko, vždyť to je přece jasný. Dopadne to, jak budeš chtít.
Moc mi to připomíná začátky mojí abstinence, býval jsem váhavý týdny dopředu, dokonce jsem si přehrával scénky, jak odmítám a co bude. Anebo, jak neodmítám a co bude. Všechno se dá naučit, dneska mi připadá vyloženě legrační a ubohý, abych se na nějaké akci nalil. A když probleskne myšlenka, zachtění, tak to odsunu. Vážně to jde.
A ti ostatní?
Je jim to vlastně jedno. Je to tvoje věc.
A rychle se to rozdělí.
Nabízeči a ponoukači z tebe budou mít akorát švandu, když se zliješ a zostudíš. anebo tě budou litovat. A ty si koleduješ o pořádný déčko, který tě může stáhnout ještě hlouběji.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Tak to se právě týká i mě. To, že se zliju a zostudím a "oni" se budou mít o čem bavit, dávat to k dobru a pouštět to dál. A já jim tu možnost nedám
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Ahoj všem,

Moje abstinence je celkem na dobré cestě. Důležité věci jsou nahrazeny novými. Také jsem rozebral linku a nechal odvézt konečně tu rozbitou myčku. To bylo trochu depresivní, mít kuchyň mimo provoz, ale právě jsem to zase vše smontoval a zapojil. Vztahy s rodiči se konečně udobřili a přes výtky a výčitky rodičů, jsem byl už u nich na pokec spojený s obědem a kávou. V sobotu mě čeká sraz spolužáků ze základní třídy. Tam to bude asi trochu hustější, ovšem pojedu autem a plánuji cca po dvou hodinkách, pizze a džusu spolužáky opustit s čistým štítem. No a za týden ve středu jedu pro prcka. Já vím, měl jsem to udělat už dříve, jak mi někteří zde vyčetli, ale kazilo mi to prokleté občasné nechlastání se. Teď už to nechci pokazit a snaha bude pro něho jezdit co nejčastěji. Na konci měsíce pak ještě soud. Dá se s přehledem říci, že s láskou a pocitem, že na vše není člověk sám, to jde o 100% lépe.

PS: držme se a modelujme dále svou abstinenci

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Láďo
To je dobře, že ti to jde. Toho srazu bych se já teda bála, já jsem na svůj minulý radši nešla. A asi ještě že tak, protože to zralé jádro prý končilo po 5. hodině ranní po diskotéce někde na nádraží, no tam bych přesně byla já...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Jo, já to napsal na chatu Mám strach, že se to podělá. Rozmysli se prosím Tě ještě. Vím jak to chodí, můžeš si věřit jak chceš a zvrtne se to ani nevíš jak.
Tenhle rok byl náročný a na Tvém místě bych se takovým akcím ještě chvíli vyhýbal.

Vracelo se to ve vlnách, kolikrát sem myslel, že mám víc pokoj a jsem silný, přišlo nějaké blbé období- stres, únava nebo nějaké akce a bylo těžké to ovládnout. To je modelování na roky, ne na pár měsíců nepití.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Neznamená to, že už nikdy si nic neužijete. Chce to čas se s tím vypořádat. Jde žít bez drog, sice to není takové "animálnější" jak psal Dee, ale žijete, ne se likvidujete. Prostě to s chlastem nejde dál, přijal jsem to a žiju si po svém, našel jsem si svoje cesty uspokojení, smyslu mého života. Mám i jiné trápení, odsunul jsem to do pozadí. Nenechám převážit ty věci, které by mně pohlcovaly. Našel jsem rovnováhu a tak jak to je - mně vyhovuje.

Už nefilosofuju, zase bych se zamotal

Máte to ve svých rukách.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Tak jsem to rozčísla Hory jsem zrušila, nakoupila maso na kuřízky, budu doma s dcerou a ještě jsem vzala sobotní službu. Budou aspoň prachy na Vánoce Po tý nemocenský je to bída s nouzí,...Lidi, mě se ulevilo Tralalá
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

JA : Boze mockrat dkeuju to je presne ono vazne diky
Amy
Fresh Boarder
graphgraph

Amy napsal:
JA : Boze mockrat dkeuju to je presne ono vazne diky

Rado sa stalo.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Stránka: 1...400401402403404405406...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter