Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...39404142434445...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Ladislav napsal:
Pavle,

někde to tu píšu. Ano zavolal sem a omluvil za nepříjezdní opakovačku z důvodu relapsu. Nabídka byla, nepíšu, že ne, přesně jak píšeš, okamžitý detox a pak léčba. Jenže, já to teď takhle celé znovu prostě nemůžu dát. Zvládnu to doma

Zdar Láďo,
co si budem povídat, ono to totiž ani jinak nejde - celá léčba odznova - tvoje první léčba nebyla úspěšná.... už jak jsi si dal to JEDNO pivo, tak mě napadlo, že jestli ho "ustojíš" tak se doktoři spletli s diagnózou - nespletli - to pivo byla obrovská hrubka, vnitřně jsi se asi ještě nesmířil s trvalou abstinencí a to je potřeba na nové léčbě terapeuticky zpracovat + spoustu dalších věcí, třeba to aby jsi začal být se svým životem konečně spokojený, případně aby jsi ho změnil tak, aby jsi spokojený byl a nemusel si dělat "dobrý den" alkoholem... Ta diagnóza co máme, asi není jen tak pro "srandu králíkům" , v mozku už je ta závislost NATRVALO a stačí kapka a začneš hned myslet hned jinak.. sehnat "materiál" a co nejrychlejc si vylejt palici, následuje absence v práci případně neschopenka a tisíc důvodů proč se nemohu léčit....Na opakovačce jsem se potkal s jednou recidivou po 10-ti letech!!! Taky si říkala, že po tak dlouhé době by kontrolované pití třeba šlo - nešlo a už NIKDY to nepůjde!!!
O tom, že to dáš sám doma silně pochybuji, to by jsi to přece už dal sám doma napoprvé a nepotřeboval bys léčbu.
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahojte.Nepijem,mam ciel. Nastupujem do novej prace...konečne!Rozumiem inač Ladovi,osamelost je na ho.no.Tiež žijem sam...a neviem si zvyknut.Predtym som žil vo vztahu a chyba mi to.Nebola to telenovela...ale pocit,že niekto Ta čaka..je fajn.Ale...! alkoholika žiadna žena nechce predsa.Som na križovatke.Ak sa napijem: stratim pracu,šancu sa zoznamit,šancu na život.Ak budem triezvy: budem trpiet ako koň baženim po chlaste.Pijem už cca 15 rokov..poslednych 5 echt.Doktor mi povedal,že mam dobry metabolizmus.No riskujem velmi.Citim,že organizmus už nevladze.Psychika je už rozbita davno...Čitam si cele diskusie na alkoholik.cz a tie pribehy su smutne.Niči nas droga menom alkohol.Teraz beriem lexaurin a campral.Inač neexistuje,aby som
to zvladol.No musim postupne vysadit lexaurin,je navykovy...dalšia zavislost.Neviem,čo bude dalej...mam strach sam zo seba.Je to boj sam so sebou.navždy
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Co se týče Láďy, tak mám pocit, že se vrací na pozice, kde byl na začátku jiného fóra.

Zdenku. Jak dlouho už nepiješ?
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Včelar.Nepijem tak 2tyždne.Malo...viem.No verim,že to dam.Mam impulz-nova praca.Ano som pod liekmi,kvoli abstakom.Chcem zmenit vela veci ešte vo svojom živote.Taky reštart.Som pripraveny na baženie.Nesmiem byt v depresii,to je moja achilova pata.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Takže nejhorší máš za sebou. Já měl obavy, jestli nefrčíš v tom kolotoči. Jak jsi furt psal, že musíš přestat pít a stejně si pořád pil. Tak se drž. Bude líp.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Zdendo, 14 dní už je odpich A pokud máš " pomocníky" na absťáky, mohlo by to bejt na dobrý cestě. Věřm, že práce atd. je velká motivace
Ve mě se to zase všechno pere: v mistnim deniku vysly planovane akce na kveten/ cerven, vse spojeno s chlastem . Vinařské slavnosti, Pivofest, výroční oslavy města atd...Je mi z toho smutno, přitom vím, jak jsem vždycky dopadla. Blbě. Divnej pocit, že už se mě to netýká, bez pití se nudím na těchto akcích, ale manžel bude chtít chodit. Takže buď se odcizíme, nebo to budu muset zvkádat s ním. No moc se na to netěším A bude houšť, v létě...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Zdeno super. Musis sa namotivovat. Co sa tyka bazenia, ved ono casom ustane. Vzdy si povedz, ze ked si nieco das, tak budes musiet ten kolotoc absolvovat zas od zaciatku a to urcite nechces
Kira
Expert Boarder
graphgraph

Šantalko, Pavel napsal Láďovi: vnitřně jsi se asi ještě nesmířil s trvalou abstinencí a to je potřeba na nové léčbě terapeuticky zpracovat + spoustu dalších věcí, třeba to aby jsi začal být se svým životem konečně spokojený, případně aby jsi ho změnil tak, aby jsi spokojený byl a nemusel si dělat "dobrý den" alkoholem...

Platí to i na Tebe. Víš, že nechceš pít a pak píšeš, že ve městě jsou akce při niž nebudeš-li pít- budeš se nudit a odzizovat se manželovi? Takže už si hledáš výmluvy, proč se nalejt? Pamatuj - střízlivost jako životní styl... Co dělá těch spousta lidí co nepije. To se furt jenom nudí?
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Santalka, riesila som ten isty problem. Zijem v Taliansku v primorskej oblasti a tam su cez leta stale vseliake akcie...grilovacky, jarmoky, dlhe vecere, kde som sa vzdy tiez opila, kedze som sa potom uz nudila...Bala som a ako to zvladnem a nechcela som sa ani uplne izolovat od polocenskeho zivota...
A aj som sa bala, ze posielam mojho partnera vsade sameho, urcite by sme sa uplne odsudzili...
A tak sme to spravili tak, ze sice sme chodili vsade nadalej, ale pokial som citila, ze mna to tam uz nebavi a hrozilo, ze by som potom chytila nejake bazenie, tak som mu povedala, ze ja uz idem domov a on ak chce zostane...Isiel aj tak vzdy so mnou, ale bol to taky kompromis...
Ty si vyber len niektore akcie a akonahle pocitis, ze to na teba ide, tak stadial potom odid a neber ohlad na nikoho..
Ale ver mi, ze sa tam da zabavit aj bez alkoholu, mne to teraz pride uz uplne normalne a na leto sa tesim, a ked som zacala abstinovat, mala som z toho panicky strach...
Kira
Expert Boarder
graphgraph

Šantalka.Ak manžel vie,že si zavisla na chlaste...tak urobi kompromis.Možno.Akcie treba absolvovat,spoločensky život ..Jednoducho budeš pit nealko.Je to len na Tebe.Viem..stare schemy myslenia ...železna košela.Je to fakt tažke..je akcia- všetci bumbaju alkohol...no ja nemožem..PREČO mi zavisly to mame takto tažke? No beriem to ako chorobu,chronicku chorobu.Mne tak chuti chlast...no niči mi život totalne.Nechcem!!!chcem byt sam sebou.triezvy.Teraz mam remisiu/ustup/choroby..šanca na triezvy život.Moj nazor: zavislost treba vymenit za inu zavislost...myslim neškodnu zavislost.Kavu,šport,čokoladu,sex,je to individualne...
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...39404142434445...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter