Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...408409410411412413414...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 6 měsíce  
Buď v klidu, úplě Ti rozumím. Mám to tak nějak podobně.

Cesta pití fakt není řešení, hledej jinou, začni s nějakým lékařem nebo skupinou.
pert
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

pert napsal:
Buď v klidu, úplě Ti rozumím. Mám to tak nějak podobně.

Cesta pití fakt není řešení, hledej jinou, začni s nějakým lékařem nebo skupinou.

Děkuji.
Alhena
Expert Boarder
graphgraph

Ahoj Alheno,
Je to slozitejsi, vid. Prejde euforie z nepitiba vznikne zvlastni prazdno, cas k rekapitulizaci, zaver. Reseni? Nejde vse hned, je tam i nejistota... ale nepij! Tp neni reseni, ja to nedavno zazila. Byly smutky, tlaky, bazeni a prd! A bylo to... a na ho.no. nepomohlo to.nicemu(krom chvilkove ulevy a upusteni pary), naopak,.psychika dalsi dny zase na nule, davani se dp kupy... zbytecne.
Nech tpmu cas, sesumiruj si pro a proti, zapoj manzela a jeho nazor na vasi budoucnost atd. Neukvapuj se...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Chcel som napísať niečo aj do tohto vlákna, ale nič mi nenapadá, tak len toľko.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Zásadné životné rozhodnutia... V rámci projektu "musím už so svojim životom niečo urobiť, do šľaka" chcem psíka, keď stále nejako neviem nájsť ženskú polovičku (mimochodom, som extrémne alergický na snahu o manipuláciu), ale psa do bytu nie, tak mu staviam dom. Je okolo toho nemálo starostí, ale toto vydržím. Ako sa poznám, alkohol bude hroziť až po presťahovaní, všetko vybavené, budem na terase s výhľadom na lúky popíjať kávu, bude mi dobre, a vnútorný hlas mi pošepká "kámo, poďme to celé dojebať zase".

Aké zásadné veci sa v živote dajú NA POŽIADANIE zmeniť? Ja neviem, dať si len tak amputovať nohu? To určite prinesie nový pohľad na život.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Alhena napsal:
.... Nevím, jak dlouho ještě můžu žít jen z toho, že stačí, že nepiju a nic neužívám. Dříve nebo později budu muset udělat nějaká zásadní životní rozhodnutí....

Ahoj,
no k tomu bych ti řekl asi to co nám terapeut v léčebně do hlavy tloukl "Najděte si pro co žít a abstinence potom přijde sama.."
Takže si myslím, že potřebuješ probrat s nějakým odborníkem tu svoji situaci - rodinnou, pracovní atd. aby jsi se v tom dokázala zorientovat, to si myslím že on-line na fóru asi není dost dobře možné.
Teď jsi s tou abstinencí na tom tak, že ji neseš na zádech jako kříž a nevíš jak dál....
A nemusí to být snad ani terapeut pro závislosti, možná by se hodil spíše nějaký terapeut na vztahy.
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01

Žilinčan, píšeš:
..."Aké zásadné veci sa v živote dajú NA POŽIADANIE zmeniť? Ja neviem,"...

"Nuž, *chlápätko žilinskie* keď to nevieš Ty sám, kto iný by to mal/mohol vedieť?"

..."si ako všetečné malé decko, ktoré nevie samo čo vlastne chce a nedá pokoj, pokiaľ to nedostane!"

"Vydrž, všetko chce svoj čas!... aj Ty časom z toho zmätku vyrastieš!"

("A možno aj dospeješ, ktovie?")
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Aké zásadné veci sa v živote dajú NA POŽIADANIE zmeniť? Ja neviem, dať si len tak amputovať nohu? To určite prinesie nový pohľad na život.
Viem, že si to nemyslel vážne, ale s takými vecami sa ani nežartuje.
Daj sa ostrihať do hola, daj si na ňu vytetovať WC a vtáka. Choď takto každý deň autobusom do práce bez čiapky a uvidíš ako sa ti zmení život
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Sorry za výber tetovania, ale nijaká väčšia kravina mi nenapadla.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Alhena napsal:
Nevím, jak dlouho ještě můžu žít jen z toho, že stačí, že nepiju a nic neužívám. Dříve nebo později budu muset udělat nějaká zásadní životní rozhodnutí.

Mam to podobne. V mem pripade jsem se spolu s abstinenci vratil k zajmum a konickum na ktere jsem diky chlastu kaslal coz mi pomohlo prekonat pocatecni kriticke obdobi kdy je najednou spousta volneho casu ktery drive chlast vyplnoval. Funguje to... zatim a jeste nejaky cas fungovat bude. Ale cim dal tim casteji si kladu otazku "jak dal". Deti nemam a neplanuju, stalou znamost take ne (a asi o ni vlastne ani nestojim). Na jare planuju zmenu zamestnani ktera mi dost zmeni zabehnute fungovani, pohravam si s myslenkou navratu do skoly, mam v planu rozjet nejake dalsi zajmy a jestli se dostatecne zblaznim tak chci zacit stavet barak. Ale nejistota "co dal" pretrvava. Prozatim bezpecne vim ze ke chlastu se vracet nechci... co bude jak bude se uvidi.

Pises ze je Ti 35 - to znamena ze mas obrovskou spoustu casu na to aby jsi si ujasnila co vlastne chces a pripadne zacala realizovat zmeny. Vim ze je to tezky ale zkus si to nebrat a nech vecem volny prubeh. A jak uz radili vyse, zkus pokecat s nejakym odbornikem, treba Ti to pomuze si ujasnit co a jak.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...408409410411412413414...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter