Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...413414415416417418419...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 6 měsíce  
Rachel napsal:
Ahojte, hlásim se po chvíli, co jsem vůbec nic nestíhala.

...."Prosím ať si to pamatuju! Držím palce a hezkej svátek všem".

..."Myslíš, zrejme, tento *dnešný "nežný" sviatok*, o ktorom súčasní mladí už skoro vôbec nič nevedia?

Je to smutné, ale, bohužiaľ, realita.

Sledoval som to v priamom prenose; redaktori istej televízie sa pýtali na "17.11.1989" stredoškolákov, ktorí sú síce radi, že majú voľno ale duchom boli neprítomní; asi ako Tebou spomínaní "zombie's" na koncerte.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ja, co tady pořád taháš politiku.
Mám na to svůj názor, na mojí rodině se dost podepsaly všechny významné mezníky v naší historii - jak 1918, 39, 48, 68, 89 a nebudu si nic připomínat a rochnit se v tom. Život jde zkrátka dál.

[i]Jinak jsem taky rád, že tu všichni jste a můžu sem psát. Člověk se necítí úplně sám. Ono se někomu řekne, že svět je venku, ne tady na fóru, ale vůbec neví jaké to je. Být omezený okolnostma, zůstat většinu času svázaný doma a vyrovnat se s tím. [i]
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj vsichni!
Rachel, uplne te chapu! Proto me ty akce nelakaji. Cotam, kdyz uz nejsi jedna z nich, nebavi to. Nelaka uz ani...
No ja dneska mazec: maaalem skoncila lahev Sklepmistra v kosi v Albertu. Psycho!,Jazyk uz cejtil tu chut. Mozek nejdriv naseptaval: budes si ucucavat s manzou, bude pohoda atd. No fuj! Uplne me to ohromilo. Rychle jsem capka vozejk. Sla nabrat Jogobely atd a vyrazila mezi regaly s dzusem. Jeden jsem si vzala. Uz ho piju a jsem rada, ze mi mozek nakonec ppradil dobre. Ale bazeni jak z knizky:-(
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Pert,

"kde si v "zombies" objavil politiku?"

Skonštatoval som, že:

"bezduché" indivíduá sa vyskytujú nielen na koncertoch.

Prosím Ťa, nevkladaj mi do úst Tvoj hnoj!

"Ďakujem!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ja, bez komentáře.

Šantal, těch zkoušek bude víc. Zkus najít ve svém okolí lidi podobného smyšlení, moc neholdujících alkoholu. Víc otevři oči a dívej se kolem sebe. Časem se to naučíš zvládat, jen neuklouzni. Stačí malá dávka a dokáže to dělat divy. Mně se při takovém velkém impulsu spustí v hlavě taková smyčka, ty negativa. Do košíku bych nehodil vínko, ale rovnou vodku, do večera lupnul a druhý den bych mazal pro další. Bez ní bych nemoh dál fungovat, zase by se mně klepaly ruce a vnitřně třásl jak ratlík. A za čas bum bác, ležím zas jak troky. To dno nemáš úplně zažité, ale to co sis zatím prožila by tě mohlo už od toho myslím odradit nebo trochu víc vystrašit.

Volné chvíle rozplánuj, největší nápor bude Silvestr a u mně se to projevilo vždycky až potom. Nározky, svátek nic, s nadhledem. Za týden, deset dní sem to zpětně oslavoval, nedalo mi to pokoj, zválcovalo mně to. Cítil jsem se jak v hluboké pasti a slyšel jak se mi to vysmívalo, ještě chvíli tak pokračovat a blázinec...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Prave jsem si predstavila: dve tri dvojky, chytim slinu. Takze odpoledne/vecer hospoda. Rano tresavka, takue vyprostovaky a odpoledne zas knajpa. Kolotpc az do.nedele . To mi prolitlo hlavou. Ze z planu zbyde prd. Zadna sauna, cviceni, cukrarna a prochajda se synovcem, jen 4 dny v mlzeJa vom, zkpusky jsou vsude. Znama me bombarduje smskama,.zve na 14ctku, na konzert, na "obed"... . Neee! Vse odkladam/rusim, drzim se puvodnich planu. Je to napor ale...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

hlavně ze 4 dnů v mlze se postupně stává celej život v mlze. Ne díky. Neřikam, že se to u mě nemuže změnit, pamatuju si loni, už jsem měla našláplo a pak mi to najednou v hlavě přepnulo a začala jsem kalit a přišlo mi to super. A teprv zpětně vidim, že to nebylo to co v životě chci. Tak snad mi to zůstane v hlavě nastavený takhle dál, budu se snažit. Ale šantal ty chutě jsou hroznýýý
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Včera jsem byla na maturitním plese a bez alkoholu protože jsem jela autem a vůbec mi to nevadilo,byla sranda tak sem se už dlouho ne zasmála ale musela sem jet domů už po jedenácté protože jsem musela ráno vstávat do práce vůbec se mi nechtělo ale bylo to super
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Tak coo všichni při pátku? Já sme se rozhodla zůstat zalezlá a číst a spát a číst a spát.. žádný velký ambice všem abstinujícím alkáčům zdar a krásnej víkend
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Dnes sem vstávala kolem 9.šla jsem do knihovny si něco půjčit a našla jsem tam deník alkoholičky a jdu si číst
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...413414415416417418419...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter