Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...428429430431432433434...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 6 měsíce  
Chlast ma ovláda..zatim.je to mizéria..no budem ok.viem to.Vážim si život.a maminu..prepáčte moje správanie..som na dranc..závislý
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No já jen k tomu co napsal PetrN, ten stereotyp... je to takové smutné... mně bavilo vždycky žít, jasně že přišly chvíle, kdy sem měl chuť se na všecko vykašlat a svoje svízelné životní situace sem řešil útěkem, cestováním, lhaním, vylhal jsem se ze všeho, abych měl klid... jsem jaký jsem...

Ale ta výplň volného času- práce, pak doma uklidit a pc... dělal jsem hodně věcí, v mládí lozil po skalách, pak zdraví nedovolilo, s tím jsem se musel vyrovnat... pak karty, skvoš, plavání, pinec několkokrát týdně... spousta věcí co se udála v mém životě, např. měl jsem příbuznou v léčebně, chodil za ní, brával ji ven, když bylo líp... a samozřejmě dřív nejvíc rodina, sex - ten já rád, věnování dceři a teď... nečinnost mně ničí, dělám co můžu a jak jsem ve formě, nejsem už v bytě a mám víc prostoru, vždycky se něco najde, co mně zabaví, chodí často za mnou holka z diakonie co studuje kriminologii a pomáhá mi, jezdíme ven, oni na mně nemají prostředky takže je platím ze svého, abych se sám teda nezbláznil... můj vztah co mám na dálku nefunguje, občas se sejdem, ale... stojí to za

Ale já chápu, když je někdo nějak nemocný. Nemůže, nemoc mu to nedovoluje, ztěžuje. Jsem spíš společenský tvor, ne samotář, možná kdysi dávno v mé proměně chlapce na muže, takové psycho období, chápu lidi se sociální fóbií apod., že to není žádný med, ale i ti mají své rodiny, zájmy, zahrady a tak. A někdy to prostě nejde...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

ked tu tak citam tie vase prispevky, tak ma to nejak nuti premyslat a zamyslam sa nad doterajsim zivotom. vlastne ja som ani ten zivot nemala a ani ho nezila s vynimkou ked som cakala deti vtedy som bola stastna a vtedy som nepila. a teraz zistujem ze vlastne za ten posledny rok co nepijem som zasa stastna a zacinam si ten zivot vazit a isto ho chcem prezit bez alkoholu a hlavne aby som mala aj nieco z neho. takze úz nehladam vyhovorky ze musim ist so synom na kruzok a nehladam vyhovorku ako tam neist lebo si chcem vypit a to nemozem soferovat, mat s detmi aktivity, domacnost, pracu a hlavne moje manzelstvo bolo otrasne. ja sa normalne cudujem tomu mojmu ze to vlastne vydrzal so mnou tolke roky. som mu za to vdacna a rada,ze vlastne kvoli nemu jeho dobrote a detom som sa sa nejak pozviechala pretala tu retaz alkoholickych vystrelkov, dala nejak dokopy, a zacala zit. netvrdim ze kazdy den je to uplne super pride aj sem tam nuda ale aj tu si vychutnavam. a hlavne co ma tesi ze mam ten den pekne zorganizovany a nie same lataniny, klamstva, vyhovorky.
myslim si,ze to este bude dlha cesta ale zato krasna praca na tom,aby ten zivot som konecne prezila stastne, hoci sa bojim ze pridu nejake nasledky z toho chlastania,ale to je ta faktura.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

katarina napsal:
... hoci sa bojim ze pridu nejake nasledky z toho chlastania,ale to je ta faktura.
Možno sa zbytočne bojíš niečoho, čo ani nebude. Nerieš to a užívaj si.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

katarina napsal:
hoci sa bojim ze pridu nejake nasledky z toho chlastania,ale to je ta faktura.

U me stejne. Uplne na rovinu se priznam ze prave ted mam proste strach jit k doktorovi a zjistovat jak moc me ty roky chlastu zdevastovaly. Nejak se tim nedeptam, problemy zadne nemam, kondice skvela to ano ale ty obavy tam stejne jsou. Rekl jsem si ze tam zajdu po roce nepiti at vim co a jak...
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Gennosuke,

po 35-ke máš nárok na komplexnú lekársku prehladku raz za dva roky zdarma (!).

Ešte váhaš?

(Získaš info a pokoj v duši.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ja napsal:

Ešte váhaš? [/b]

(Získaš info a pokoj v duši.) [/i]

O prohlidce zdarma samozrejme vim. Problem je v tom ze aktualne se po vice nez 30ti tydnech nepiti citim skvele - nejlepe za peknych par poslednich let, psychicka i fyzicka pohoda v dokonale souhre .

Jestli jatrum nebo slinivce zbyvaji rok nebo dva roky zivota nebo jsou v takovem stavu ze me zabije prvni nemoc s enormni zatezi na chlastem poskozene organy tak to prave TED proste nechci vedet.

Pokud uspesne zacnu druhy rok bez alkoholu tj. v mem soukromem zebricku poskocim o uroven vyse s dlouhodobejsim vyhledem do budoucna tak budu stav resit.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

G.,
zamestnávateľ je dokonca povinný odosielať zamestnancov sám na preventívne prehliadky raz za 2 roky.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

My musíme každý rok v robote.
A k obvodnej raz za 2 roky.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Krtek napsal:
My musíme každý rok v robote.
A k obvodnej raz za 2 roky.

To ja taky. Jenze tam kontroluji ze mam obe oci, usi, jeden nos, dve ruce a nohy, neroste mi hrb ani mi nikde netrci obri fialovy nador a na zadech mi nesedi siamske dvojce ktere tam naposledy nebylo. Jo a zmeri mi tlak .
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...428429430431432433434...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter