Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...430431432433434435436...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 6 měsíce  
tak to som bolest necitila ani ja ale ked som prestala,tak dost dlho som mala problem s prieduskami a kazdu chvilu som bola chora:)
katarina
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Gennosuke ježiíš já bych chtěla bejt tvůj praděda

Krtku tak nad tim hloubam, jak to je, srovnávam si věci v hlavě. No já jsem chtěla abstinenci hlavně zkusit. Ted je mi dobře a jdou si po mě myšlenky že nejsem alkoholik, klasika. Mam pocit, že pořád nejsem vnitřně pevná, přesvědčená proč je to pro mě tak důležitý. Nepřestávam hledat, zdůvodnovat, přemejšlet. Takhle když jsem sama, chodim sem, tak je to ok. ALe jak budu muset do práce, lidi kolem mě, to bude peklo...
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Katarina, za jak dlouho tě ty průdušky přešly?
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Krtek napsal:
Ja keď som pil, bol som zdraví ako rybička. Odkedy nepijem furt niečo zabolí. Ozve sa niečo, čo som predtým ani nevedel, že mám.

Uufffff... citim to uplne stejne. Ted je otazka jestli jsem byl opravdu tak zdravy kdyz jsem pil a nebo ty bolistky chlast proste prebijel.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Rachel napsal:
Gennosuke ježiíš já bych chtěla bejt tvůj praděda ...
...No já jsem chtěla abstinenci hlavně zkusit. Ted je mi dobře a jdou si po mě myšlenky že nejsem alkoholik, klasika. Mam pocit, že pořád nejsem vnitřně pevná, přesvědčená proč je to pro mě tak důležitý. Nepřestávam hledat, zdůvodnovat, přemejšlet...

Vyskúšaj, dozvieš sa.
Náhodou zomrieš a budeš nás obviňovať, že sme ťa nútili celý ten čas nepiť. A pri tom si si mohla celý ten čas tak krásne popíjať.

Pre G. Tá druhá možnosť asi bude správna.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Rachel co sa tyka priedusiek tak pol roka chvilu dobre a za tyzden zasa tam kde som bola, ale teraz je to ok.
ja radsej uz nejdem pokusat diabla lebo viem,ze by som pokracovala tam,kde som skoncila bolo by to este horsie a malo rychlejsi spad mam to odskusane a nepotrebujem zasa zazit tie stavy, pocity.viem co chcem rano vstat, vypit kavu, praca, deti, sport, relax a chlast nema tam ani moznost vnuknut nejaku myslienku hoci sa snazi.
ked tak nad tym rozmyslam, tak ten prvy rok to bolo fajn skoro vobec som si na to nespomenula ani chute,ale ked som sa blizila k roku, tak na mozog zautocil a bola som prekvapena.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Tak asi 15 let jsem nebyl ani nachlazený, teplota, nic. Ten první rok abstinence jsem chrblal a další roky mně naháněly střevní chřipky. Ještě nedávno jsem jednu chytil, tak 2x za rok mám takové problémky. Láduju se pravidelně hodně drahýma vitamínama všeho druhu na všechno a stejně to prd pomůže, je to jen tahák na peníze. Kdybych se zas začal nalívat jak doga tak by mně možná tyto starosti - průjmy a nachlazení asi zas přešly, ale radši to nějak zkousnu než zažít znovu ty ostatní věci.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Kataríno tak to bývá, mně trvalo ale říkám asi zhruba ty dva roky než jsem se dal pořádně do kupy. Období klidu střídaly ataky, nejistota, stres a všechno možné dohromady.

Tobě to dalo akorát větší pauzu klidu, aby to mohlo znovu pořádně zaútočit. Myslím, že máš dobré myšlení, občas si taková rozhozená, ale zvládneš to, máš podporu rodiny, takže to dáš s nadhledem a za další rok budeš ve větší pohodě než teď.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj všichni
Rachel, tohle je mi občas blízký: "No já jsem chtěla abstinenci hlavně zkusit. Ted je mi dobře a jdou si po mě myšlenky že nejsem alkoholik, klasika. Mam pocit, že pořád nejsem vnitřně pevná, přesvědčená proč je to pro mě tak důležitý."
Bohužel ale pak zjišťuju (při napití), že to není ok. Že je to naopak čím dál horší, že to za to nestojí!!!!!!Jo, a to se mi přidaly skolny k agresivitě, dřív jsem jen tak rejplala, teď - když jsme pila - fakt útočím i bez důvodů, jak jsem se dozvěděla). Občas mě to přepadne i teď, uf, ale jen na chvilku. Je to děs, co ten mozek vylučuje, proč nespolupracuje a nemyslí to s námi dobře (a připouští myšlenky a lákání na chlast)? Bylo by to mnohem jednodušší, co A v našem zájmu přece
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Sklony k agresivitě jsem neměl, spíš vždycky jako tak odpad, mrmlal, motal a usnul, pak neustále budil a okna, byl ve vlastní posteli a nevěděl kde že to jsem? Psycho... To jak sem přestal pít tak nastoupily ty těžké výkyvy nálad, chvíli se smál a za chvíli vztekal, to jsem půl roku zobal něco na stabilizaci nálady a už si nevzpomenu co to bylo, mám pocit, že to stejně nepomáhalo a nějak jsem se s tím musel poprat sám.

Jsi pořád v začátku a je to nadlouho, trvá věčnost než to zacvakne tak, aby ses s tím srovnala, nevím jestli to zvládneš jen tak s fórem, nějaká ta skupina by se dala navštívit, ne?
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...430431432433434435436...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter