Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...431432433434435436437...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 6 měsíce  
Perte,
příští týden mám ve čtvrtek prophpzenou směnu (to jsou zde ta sezení), takže tam asi zajdu :-)A uvidím. Když to bude ok, poproím kolegyni o změnu směn na dýl, zda to tedy půjde vzhledem k tomu, že má děti a dojíždí (přizpůsobujeme tomu směny,víš - kroužkům, rozvrhu atd)
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zajdi tam určitě, ten mozek je fakt kolikrát proti nám a má obavy někdy úplně zbytečné... ze začátku neříkej nic a jen tak poslouchej a jak ta nervozita z tebe spadne tak se uvolníš a dopadne to dobře, může ti to pomoct.

Když se to nebude líbit a budeš se cítit blbě, tak se taky nic neděje, o nic tam nejde, nikdo ti hlavu neutrhne a budeš mezi "svými".

A starosti si nedělej s tím, že se to někdo z blízkeho okolí může třeba dozvědět, to není konec světa, jsou horší věci.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

To už snad ani neřeším. Řeknu prostě, že mám problém s alkoholem (mimochodem jako hooodně lidí zde), a že takhle dál žít nechci a chci to změnit. A hotovo Na tom není nic špatnýho a fakt se tady dost chlastá, takže je to vlastně fajn, že to ta parta, co tam chodí, chce změnit. A kdo mě bude chtít "drbat", tak co, vždyť je to naopak přece dobrý že nechci takhle pokračovat. To si říkám
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

No né, bravo, tak nějak jsem to ani nečekal, dozrálas, dobrý přístup

Napřed sezení, pak možná zkusit kopnout antabus a jít na akci, jako takovou pojistku zpočátku, Sochař to má s ním celkem zmáknuté, ani mu to už nepřijde
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Perte dakujem
mas pravdu moje prispevky niekedy posobia rozhodene a aj tak sa citim ale je to ovela ovela lepsie ako ked som nebola triezva. to radsej ani nejdem analyzovat co bolo lebo sa mi az rozum zastavuje co som povyvadzala.Šantalka super potom daj info ako bolo.
Teraz vlastne vsetci zistujeme aki sme silni, co vsetko dokazeme zvladnut a nepadnut na hubu.ked si pomyslim ze by som doteraz pila tak ako moji rodicia, surodenec tak uz mozno by som bola tam kde oni, dvaja uz tu nie su a treti bojuje ale neuspesne. nepil pol roka, potom jedno pivko a nakoniec sa to spustilo a tie prestvky medzi nepitim sa skracuju
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Jo, mám teď doma místo a tak sem si vzpomněl na ty ořechy, tebe a tak jak sem brouzdal po okolí, jsou tu staré ořešáky... a že bych si nasadil z ořechu, ale tady to všecko zmrzlo na jaře, takže žáden oříšek, uvidím příští rok. Ono celkově je prý i málo sazenic ořešáků v zahradnictvích, letos blbý rok, tady kde jsem tak budou z lesa prodávat akorát stromky na vánoce, asi si koupíme ať se zabavím, si vymýšlím hrozně...
no a zatím tento týden bylo 18 st. masakr, příští zas ledové dny, takže sinusovkou na vánoce čekám bláto

Ale napřed Mikuláš, šel bych rád, vzal bych Šanti za anděla a Zdendu za čerta, to by měly děti radost z takového tria
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno by sa potesil a akurat na neho myslim ci bol v praci cely den sa neozval
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Kataríno, já jak byl v takovém stavu, už bych tu určitě teď nebyl a nevypisoval, nechce se mně ještě umírat a mám pořád něco nevyřešeno, udělám všechno pro to, zůstat s čistou hlavou.

Možná to občas reakapituleš až moc, můžeš nechtě zasít semínko nejistoty... opatrno
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Vzpomněl jsem ho, ale jak sem četl ty jeho poslední dva příspěvky vyvstaly ve mně nejčernější obavy...
Nebudu spekulovat, snad se ozve...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Jsem se smála nahlas Já a anděl Mnoo
S tou přemírou rekapitulce, to je fakt... to neplodí nic dobrýho. Já někdy jakoby úplně rozjasním pocitem, že to přece JDE a není to težký, je to naopak přirozený! A uleví se mi, děsně. A pak zase přijde to: chjo, jak to zvládnu, to je těžký, atd...Ale jak říkám, už to ubývá, není to často a jen chvilinku, naštěstí
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...431432433434435436437...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter