Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...42434445464748...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Bože, jak dobře tohle znám. Drž se.
Lenka
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Je fajn,že sem přicházejí další lidi,co chtějí řešit alkohol.
V partě to jde líp a nemusíme se pořád brát zas až tak vážně.Že Sochaři?
Nesa
Junior Boarder
graphgraph

Ještě prosím Vaše zkušenosti s Alcostopem. Už jsem si ho objednala.Najde se někdo, kdo má s ním dobré zkušenosti.
Lenka
Senior Boarder
graphgraph

Leni,tak nějak jsem to taky měla.Po víně přišel na řadu tvrdej,účinkoval dřív a spolehlivěji.A to už šlo do tuhýho. Je dobře,že to jdeš řešit,čím dříve,tím líp.
Nesa
Junior Boarder
graphgraph

6 den,
dnes jsem měla dost často úzkosti nic příjemného. Zlepšilo se to venku s dětmi. Jinak na v sobotu jsme pozvany na grilování. Chtela jsem se vykroutit, ale manzel, ze musim jit. Pivo poteče proudem. Podle neho je to pry zkouska jestly vydrzim nepit. Budu trpět a snazit se odolat. Kdyz bude velká chuť utecu.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Děkuji moc za podporu.
Lenka
Senior Boarder
graphgraph

Den 18
Trosicku nervy, takova bezduvodna podrazdenost, opet se ve me strida pevne rozhodnuti nepit s kompromisama (alkomyslenky). Uspesne jsem je zahnala, ale proste me strasej nadchazejici akce. Káťo, naprosto chapu tvoje obavy ze soboty. My zase jedem vodu. To bejva hromadna kalba, sloďovani za ucelem vymeny drinku, koralek a piv. Koupim si dzus, mineralku a snad karton cigar, páč to bude to "moje" poteseni pri slodeni a zastavkach...
Stve me to, ale po minulym selhani si proste uz neverim.n
Sochari, na Vltavu (a vlastne vetsinu kapel) mam totozne vzpominky jako Ty, to je dalsi divny pocit. Ze takhle UŽ NE! Jeste ze mame na vyber to nahradit "kvalitnimi zajmy", a je jich dost. Driv na ne diky chlastu a kocourum nebyl cas, tak ted uz bude
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Dnes to začalo super.Rano som išiel do Bratislavy...vybavit papiere k praci/ register trestov/...potom som išiel pozriet rodičov.Mamka je super,moj anjel stražny.Všetko ok.A potom so išiel nakupit do Tesca obživu.Ale!!! To pivo bolo v košiku.1pivo.No teraz mam už v sebe asi 10 piv.Prehra.No je to fakt v prdeli...No nechcem skončit ako dement poštaty,posrany v posteli,neschopny ničoho.Mam v sebe ešte silu to zvratit...zatial.No musim mat absolutnu pokoru pred chlastom,pred abuzom alkoholu,pred životom.Možno to nedam...zavislost je riadna sila.No urobim všetko pre triezvy život.Aj ked si už moc neverim.Ale...stale dufam,že..../nie som opity,no ani triezvy/...hladinka funguje.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Sorry Zdenku, ale měl bys pomalu zaúkolovat někoho, aby až bude po Tobě aby to tu zveřejnil. Bude to pěkný odstrašující příklad pro ty, kteří se nemůžou rozhodnout jestli nepít, nebo se přes prášky uchlastat.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Nie. Mam chut to zastavit.Nechapem...prečo zlyhavam.Teoriu viem na 100%.Teraz mam myšlienky ok.Fakt potrebujem psychoterapiu...AA navštivit...a pokoru k chlastu..nikdy!!! to nevzdam.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...42434445464748...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter