Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...451452453454455456457...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 6 měsíce  
U nás se říká koukat, dívat se, vidět, sledovat ale hledět to ne. Budu to používat
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Holky, vyserte se na to řešit krizovky chlastem. Je to jen zbabělý útěk od problémů, které s každým douškem narostou. Problémy se nevyřeší, přiděláte si další a ještě se huntujete.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalka dakujem velmi ma to potesilo
dnes super den prezila som ho s manzelom, dobry obed, nakupy.teraz pohoda
ked tak spominam na tie pribehy ked som bola pod parou tak sa niekedy aj hanbim a hlavne aka som bola vtedy advazna. krizove situacie riesim s chladnou hlavou a usmevom
Zdeno a co ides teraz robit?
Mirka neboj to zvladnes chce to len vydrzat ten tlak potom prejde a bude lepsie a lepsie
Šantalka ty si cislo ale v dobrom pripominas mi samu seba niekedy by sme mohli spolu pokecat aj blizsie ak budes chciet
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Včelaři Jasně, chlastat se nebude a hotovo, máme jasno
Katarinko, to, že jsem "číslo", mi lidi kolem právě říkají. Myslím, že mě i zvali na různý akce z toho důvodu (o zábavu postaráno, copak asi dneska zase udělá??), mohli to pak řešit, šířit, schovat za to svoje excesy. Teď jak moc nikam nechodím (i ten můj poslední přešla byl spíš o samotě - bez ostudy, zapíjení žalu jenom), tak na mě nemaj náboje, a to je príma Dnes u mě jedna taková "kamarádka" byla v práci. Úplně jsem si vzpomněla, jak mi s oblibou předhazovala, co jsem kde vyváděla, co se doslechla atd. No, a dneska?? Nemohla říct nic :-)Ona má mimčo, nechodí moc nikam, ale tamtamy tady buší...no a teď nic, hehehe Jsem najednou byla nad ní, měla jsem navrch, hned se líp jednalo. Nemusela jsem se bát, co zas vyštrachala. Takové situace teď mám častejc, a jsou fajn
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Tak jsem tady,odběhla jsem na rehabky a donutila se jít do knihovny,myšlenkama jinde,dusila jsem pláč v sobě,nekoupila jsem si clast,nemám na to chuť ani pomyšlení,Musela bych to do sebe nalít sogporem a pak by to šlo.Volala jsem jedné kočce z Aček,vybrečela jsem se,večer mi ještě zavolá.A pak mám tady Vás,přece kvůli blbovi si to nepo.eru.Díky za podporu Šantalko.Společný život s ním nebude,jsme spolu 9 let,s přestávkama,teď když nepiju,vidím to jinak.Na rozchod jsem v blbé situaci,chci abstinovat a potřebuju podporu,ale tu mi také nedává a je před Vánočnímí svátky.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

A Katarínko,připojuji se ke gratulaci k Tvému svátku,přeji jen samé štěstí.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Včelař napsal:
Holky, vyserte se na to ...

Na mě moc hulvátské, ale svým způsobem pravda. Já bych to napsal jemněji

ladis
ladis
Junior Boarder
graphgraph

Jani ďakujem a neboj bude aj slniečko len my ked nepijeme vidíme veci ináč a robíme aj rozhodnutia bez tých okuliarov.hocikedy sa môžeš vykecat my tu budeme pre teba.
Vcelar máš pravdu ale treba to nejak dostať zo seba.mne to napr.pomohlo lebo dovcera som si myslela že take krajiny som robila len ja
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Jani ďakujem a neboj bude aj slniečko len my ked nepijeme vidíme veci ináč a robíme aj rozhodnutia bez tých okuliarov.hocikedy sa môžeš vykecat my tu budeme pre teba.
Vcelar máš pravdu ale treba to nejak dostať zo seba.mne to napr.pomohlo lebo dovcera som si myslela že take kraviny som robila len ja
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Bude aj slniecko, to je taky hezky:-) Ja se tady jeste priucim slovni slovenske obraty
Tak:byla u me znama/kadernice (zkouset dceri uces na venecek).Ta,co me minule urazila,ze se mnou na akcich neni rec. Donesla lahev simiveho vina. Nalila jsem ji ho,sama jsem si dala caj a kafe:-) Cumela.Prej: ty si nedas??? Rikam: ne, nepiju Proc? Kvuli zdravi . No a bylo to:-) citim se dnes jako vitez Ne,ze jsem odolala(to uz si zvykam),ale ze jsem mela uz podruhe prevahu proste dobrej pocit, nemuzou na me... nezvyk, ale prijemnej!
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...451452453454455456457...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter