Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...464465466467468469470...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 6 měsíce  
Ono to práveže nie je mučenie. Aj keď príjemné to nie je. Ja som to pochopil, keď som vytriezvel a potom pomáhal spacifikovať takých idiotov ako ja, práve do tej klietky. Je to pre vlastnú bezpečnosť a hlavne pre bezpečnosť ostatných pacientov. Treba si uvedomiť, že ma tam nedali po jednom pive.
Ale je tiež pravda, že všetko sa dá zneužívať, aj tá klietka v nemocniciach. Ale to už je potom o ľuďoch(lekároch), nie o tých klietkach. Tie za to nemôžu.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 11/10
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Na Slovensku záchytky zrušili tak opitých vozia na psychiatriu. A vieš si predstaviť ožratého chlapa, ktorý sa tam niekde motá po oddelení? A je hnusný? Čo by si spravila ty? Ako by si ochránila ostatních pacientov?
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Maris, dobřes to vyřešila, to je úleva... Držím palce v životě, když nejsi se zdravím úplně vyřízená- jde ti pomoct a chceš se z toho dostat- tak může být ještě moc fajně na světě...

Nepokaž si to pitím, den ke dni, ještě tři týdny a dovolená. Jako fakt já to tak beru, někde jsem psal, že dřív jsem z psychiny utíkal, v současnosti bych se nebránil nejdelšímu pobytu co může být. Byla by to už jiná léčebna, protože jsem se od té doby přestěhoval, ale když se to sejde, spolupacienti a personál, tak jak mi jedna pacoška říkala- balzám na nervy. Poslední dobou se ale zařizuju jinak a zatím to funguje, takže ta potřeba není akutní.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Maris napsal:
No vždycky jsem snila o velké,milující rodině o které bych se starala a opečovávala je.Oni by mi opláceli láskou.......

No dobře jsi udělala s těmi vánocemi a s tou psychiatrií, protože si myslím, že tvůj primární problém je asi možná někde ve vztazích a v tom co očekáváš od života. Alkohol to samozřejmě jenom zhoršuje a potom není vidět na podstatu problému, co tě vlastně trápí.
V léčebně při terapiích, u těch kdo jsou terapií schopni, se na to třeba přijde, ale je to dlouhá a trnitá cesta.
Z toho co tady píšeš mám dojem, že máš od života poněkud nereálná očekávání....velká a milující rodina, která oplácí péči LÁSKOU...životní realita je ale poněkud jiná -- láska je DAR a buďto je nebo není TEČKA. Neexistuje žádné "přece mě musí milovat, když se o ně(něj) tak starám...." Takhle to nefunguje a čím dřív na sobě zapracuješ tím líp, nejlépe pod odborným dohledem.
Nestává se ti náhodou, že ať děláš co děláš , tak to nakonec dopadne tak nějak pořád stejně?
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01

Perte,jo je mi fajn,jsem ráda ,že jsem si to takhle vyřešila,prostě jsem uvážila ,jaké pro a proti by na Vánoce byly.To ,že bych pila toho se nebojím,bála bych se víc,že tu bude otravovat ex a stresovat se při každém zazvonění zvonku u dveří to nechci.Je mi tedˇnějak lehko na duši,nejsem ani smutná.Ono s tím pitím,já jsem se nějak vnitřně rozhodla,sama pro sebe.A když jsem viděla tu nepodporu,urážení Aček,psychologů,psychiatrů jsem si uvědomila,jak ho štve ,že mě nemůže ovládat,že neodkývám co řekne tak jako po opíjení,kdy jsem měla výčitky.A děkuji Perte za povzbuzení.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Jani, to je přesný! Já mám přesně takový pocit, když nepiju: že mě nemůžou lidi ovládat, vydírat! Jak manžel, tak i okolí (už jsem psala i o "kamarádkách" atd). Už umím říkat NE, byla jsem v tomhle prostě blbá, všem vyhovět, rozkrájet se a hov.o z toho pak, spíš problémy. A když jsem pak potřebovala něco já, tak to najednou nešlo... Je v tom svoboda rozhodování. Chybí už takový ty výčitky a špatný svědomí, je to lepší, no :-)nemají nás čím vydírat, člověk nedělá kraviny (teda skoro)...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Neexistuje žádné "přece mě musí milovat, když se o ně(něj) tak starám...." Napsal Pavel

Pavle,ne takhle jsem to nemyslela,že musí,nereálná očekávání asi máme všichni,každý chce být zdravý,šťastný,milovaný ,spokojený a bohatý.Neznám nikoho kdo chce opak.Měla jsem příšerné dětství,v neúplné rodině bez dobrých vztahů mezi sourozenci,otci ,prarodiči ,tetami atd.
Proto jsem snila o té milující rodině.
Tak nějak ten základ si neseme ze zážitků v dětství.
Ex mě miluje ,ale vlastnickým způsobem.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalko,napsalas to přesně,naučit se říkat ne,mít se ráda,já dělala vše pro druhé a byla na posledním místě,tohle už nechci.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Maris, píšeš:
..."Proto jsem snila o té milující rodině."

..."sny si treba napĺňať, veď žijeme len raz!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Jani, ono se hned snadněji žije. Nepřemáhat se, dělt to, co TY chceš (v mezích možnosti samozřejmě). Teď to třeba vidíš bled, ale uvidíš, že časem se ten život začne vyvíjet jinak a otevře Ti nové možnosti, známosti atd
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Stránka: 1...464465466467468469470...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter