Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...496497498499500501502...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 3 měsíce  
Tak si říkám jak vyplnit ten čas když se nepije ještě k tomu teď v zimě,ani na kolo se nedá jít.třeba dnes jsem sama a hledím na telku já vím má se i odpočívat,co děláte vy když jste sami?
Mirka
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Já mám naštěstí momentálně zájem - svůj koníček. Odvíjí se to ale od toho, že to lze dělat doma a bohužel se to odvíjí i hodně od peněz. Zlepšila se mě finanční situace tak se lze v tomto realizovat.
Jinak zima je pro alkoholika krušná. Doma je depresivně bez zájmu nebo nějaké náplně času a ven do marastu se nechce. Prostě najít si něco, co lze dělat doma. Hlavně nedumat a neubíjet čas "čímkoli", ale najít si něco, co prostě zabaví a naplní více v duši.
Ronald
Junior Boarder
graphgraph

A jaký je tvůj koníček?
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Fotografování. Ale snažím se s tím trochu i přivydělat, aby se ty strašné peníze trochu vracely zpět. Kdybych to měl dělat čistě jenom "pro sebe", tak bych asi o těch penězích musel více přemýšlet než je vrazím do toho vybavení.
Ronald
Junior Boarder
graphgraph

Mirka, na kole se prece da jezdit i ted - neexistuje spatne pocasi, jen spatne obleceny cyklista
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Mně se lepší jezdí když je teplo
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Lana. Neotváraj tému. Ak ti zobrazí témy, tak sa prihlas. Až potom otvor konkrétnu tému. Ak máš na monitore zoznam kategórií(nie tém) alebo otvorenú tému, neprihlási ťa.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Zdravím,
pokuď by měl někdo problém technického rázu, tak napište přímo majiteli webu na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Děkuji
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Preberali sme to inde ale dám to do voľnejšieho pokecu, doteraz som sa bavil so svojou e-cigaretou a alternatívnym software pre ňu, kadejaké nastavovačky a teplotný režim a krivky, je super mať nejaké hobby.

A dnes som počul niečo na tému, keď sa ľudia pýtajú prečo sa stal relaps (krátky) či recidíva (dlhšia). Že to nemusí byť nejaký konkrétny dôvod sa napiť, ale chvíľková strata dôvodov nepiť. Ak to znie ako blbosť tak pardon.

Čo spomenul včelař je ale lepšie - zaujímam sa o budúcnosť, plánujem v nej totiž prežiť zvyšok svojho života.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Chvilková ztráta důvěry, no já nevím, myslím, že to má každý jinak a po každé to bývá jiné, směs různých pocitů a nálad, které tě přesvědčí, že se můžeš napít.

Míval jsem větší pauzy v pití, po každé jsem o tom delší dobu přemýšlel a to je nejhorší. Ty blbé myšlenky, zaobírat se nima - neco šedí v mojej glowě říkal známý Polák...

Tolik jsem se s tím natrápil a jde to samo, ale po hrozné dlouhé době. Mám svoje hrůzy zafixované v paměti a ikdyž mám krize, svízelnou životní situaci tak mně to tak neotravuje. Něco se tam srovnalo, žiju s tím smířený, je ve všem vývoj, v pití, abstinenci.

Začít pít po moc letech já nevím co se tam třeba u Zuzany stalo. Žila si fajn, pak životní změna a přišel v hlavě útok- dej si jedno, nic se nestane, vzpomínky hrůz vybledly... je dobré si to raz za čas připomenout jak na tom vlastně jsme, neusnout na vavřínech, promluvit s doktorem, někým s podobným problémem - kluby, anebo na fóru...

Ono se objeví pochyby, třeba že to tak se mnou nemusí být tak zlé, čas to spravil, příště to můžu ukočírovat a vrátit se ke kontrolovanému pití...

Je tam co se týče chlastu v mé hlavě klid, ale občas - teď velmi málo - přichází taková nejistota a potřebuju se vykecat, startuju skype se svou starou terpeutkou, známe se léta, to mně vždycky pomůže...

Každý si hledá svůj způsob zvládaní, žití, smyslu života, je tolik cest o kterých ani nevím, které by se mi ještě líbily... a hlavně minulost hodit přes palubu, ona se připomíná a prolíná do současného života, ale brát to s nadhledem... co jde změnit změním, nad ostatním se musím povznést, nic s tím neudělám... ne trápit, utápět se v tom...

Tak nějak se nasměrovat, aby riziko recidivy bylo co nejmenší.
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...496497498499500501502...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter