Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...498499500501502503504...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 3 měsíce  
5000
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Že si to ty, nech je ti odpustené. Ja začnem ďalšiu tisícku.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Krtku, co moudrého by sem mohl kdo napsat. Však to znáš. Když jsme aktivní alkoholici, tak nám střízliví nevěří. Když jsme abstinující - střízliví, tak nám pro změnu zas aktivní alkoholici nevěří. Tak to máš prašť, jako uhoď.

Jinak jsem četl co vyplodila Angie a pokud je opravdu reálná, tak se má na co těšit. Ono, člověk začne přemýšlet o tom svým popíjení, když ho prvně vymrsknou z práce. Ale co, zabere v nový práci, ubere v chlastu. Až se ty oblasti záběru zase prohodí a najednou je to vyhazov z druhý. Když to fungovalo jednou, tak to bude fungovat podruhý a pak už je to jen o zvyku. Třetí, čtvrtý, ale pak už se práce schání čím dál tím hůř. A není to o tom, že není práce, ale člověk už si nese cejch alkoholem vypálenej ve xichtu... Tak hodně štěstí Angie...
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Včelař napsal:
Krtku, co moudrého by sem mohl kdo napsat. Však to znáš. Když jsme aktivní alkoholici, tak nám střízliví nevěří. Když jsme abstinující - střízliví, tak nám pro změnu zas aktivní alkoholici nevěří.

Ešte je tu tretia možnosť. Když jsme abstinující - střízliví, tak nám ani střízliví nevěří.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Od té doby, co nepiju -je to určitě nový život. Vita nuova.
A je to už rok a asi týden. /Měl jsem docela chuť napsat TEPRVE rok a asi týden./ Přesně, jak tu někteří psali, ty první cca 3, 4 měsíce to bylo-vědomé nepití. Pak jsem si docela zvyknul či snad je lepší napsat-mozek si zvyknul a mozek chce střízlivost, ne být tupý a ožralý nebo vytřeštěný a ožralý. A nepátrám už proč jsem začal pít a dokonce už ani proč jsem přestal a jak to celé bylo a tak dál. Život se děje.
Akorát dnes od rána mě bolí v krku a když už jsem začínal skučet, že mám tzv. rýmičku, tak jsem se musel smát. No, tý jo! Tak to mám za ten první komplet střízlivý rok, někdy od 15 let - dvakrát nějaký nachlazení, no a co! A hned do hlavy vskočil ten minulý řetězec špatna, ty kocoviny, nemožnosti, nervy, depky, hnus, no, to je toho. Tak tady pozdravuju z radosti a s přesvědčením-jde to.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Tak a´t jsi brzy fit a zdráv mě se to zatím kupodivu vyhýbá, ačkoliv všude okolo chřipka zákěřne hrozí. Počasí tomu nahrává. Už aby bylo jaro.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Sochaři, tak to už se můžeme sejít! Docela se na to těším. Doufám, že nezklameš Ozvi se mi na: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , domluvíme se.

Jo a gratuluji!
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Včelaři a to pří tom měsíčním tahu co jsi popisoval,jsi nechodil do práce? nejedl a co včelky?jak jsi to přežil?to bych byla mrtvá to množství
alkoholu.A co na to rodina,to jsi bydlel sám někde v garáži?
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Včelaři, dík za kontakt, ukládám. Teď jsem se rozchřipkařil, pamatuju, jak to dřív byla mohutná záminka k všelijakým těm grogům, ke kterým jsem s tou rýmou měl jakoby právo! No, blbost. Teď je všechno v pořádku a čas vlastně příjemně plyne. Objevil jsem ale v sobě nějakou pověrčivost, totiž, že když vylezu z téhle kukly anonymity abstinujícího alkoholika, že bych si koledoval o malér-zatím teda pro jistotu zůstanu takhle schovanej. Jinak-uklidnilo mě, že i ostatní máte občas potíže s přihlášením, myslel jsem, že je to jen moje nešikovnost, ale je to zřejmě fakt. Dřív se šlo přihlásit lehce kdykoli, teď to občas trvá, občas nejde.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Sochaři,rada Krtka s příhlášením přejít na úvod a pak na forum
a přihlásit se,od té doby mi to jde.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...498499500501502503504...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter