Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...520521522523524525526...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok  
Gennosuke gratulujem,si borec.Ideš dobrou cestou...Tie príbehy sú veľmi podobné,buď sa človek upije na smrť alebo to zastaví a zachráni sa...závislosť je silná káva-extra silná.Nedávno som sa vrátil z liečenia...mohol by som napísať knihu ako Formánek ...ešte sa vrátim k PAL neskôr podrobne popíšem môj pobyt.Teraz sa chcem zaradiť do života,nabehnúť na nový životný štýl...tvz.normálny život.Tak sa držme a žime triezvy život
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Gratuluji....a máš můj obdiv. a všichni, co dovedli přestat pít.Já jsem pořát na začátku. Asi dokud nespadnu na hubu...tak se neposunu.
Kolikrát si to zkoušel...než ses postavil na nohy?
Já vím, že u alkoholiků...rok nic neznamená...ale stejně...
Aspoň něco máme společné....tohle forum mě drží nad vodou
rosnička
Gold Boarder
graphgraph

Genno, díky bude mi ctí jít ve Tvých šlépějích. Pocity mám podobné, uklidňuje mě, že v tom nejsem sama. "Slavíme" 2 měsíce a je mi faaaajn. Chlast mi nechybí, poprvé. Drž se
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Já nad tím nikdy neuvažoval, jaké jsou statistiky a hrozba recidivy. Žiju teď a co bude dál, bude, stane se. V mém mozku byla napřed taková jakoby zuřivost vůči chlastu – nechtěj tam zas ležet s otevřenýma očima, vnímat a nebýt schopný se pohnout! Všechno, úplně všechno jsem podřídil tomu, aby se to nezopakovalo. Skoro dva roky a nebyl jsem úplně ve formě, je to tam furt. Převaluje se to tam, někdy víc zatne drápky, jindy to nevnímám, dny plynou a nic se neděje, žiju si svůj život, s dobrýma věcma i těma horšíma, o nic se nesnažím, jsem nějak sám od sebe po čase v některých ohledech splachovací. Zpočátku jsem se až divil jak se měním...

Genno, určitě je dobré si o tom s někým promluvit, ne jen o pití, o životě, co dál, jak to zlepšit, jak se uspokojit a mít někoho rád... úplně nejhorší je zůstat na mrtvém bodě, bezradně sedět a jen tak přežívat, z práce do práce, pc, tv, žádné plány, cíle... což není Tvůj případ, jsi jinde a líbí se Ti to, jen si hlavu nezatěžuj statiskama prosimtě
pert
Platinum Boarder
graphgraph

ahojte:)

tak aj ja sa pridam, Genno gratulujem a vela stastnych dni, ked som si precitala vsetky prispevky, tak som sa zamyslela nad tym,aku dlhu cestu sme kazdy z nas tu presli. tesim sa z kazdeho vasho pokroku a davate mi silu zit stastny zivot bez demona.
Zdendo vitaj doma a cakam ten tvoj pribeh )
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Zdenek: Jsi dobrej! Sakra hodne dobrej protoze tam odtud kde jsi byl se uz moc lidi nevraci. Moc Ti gratuluju k uspesne lecbe a drzim vsechny palce co mam at se Ti dari. Urcite sem zase zacni chodit a psat.

Rosnicka: 6 mesicu vstavani, padu a abstaku nez se mi povedlo se "nastartovat". Hrozne mi pomohlo prave tohle forum a lidi tady.

Santalka: 2 mesice uz je hodne dobrej zacatek - se zkusenostma co mas a Tvym pozitivnim pristupem je to uz neco na cem se da stavet. Ber to tak ze ted uz to proste nesmis zkazit .

Pert: S tim mrtvym bodem mas 100% pravdu. V podstate cely ten rok se snazim planovat si program, neustale vyvijet nejakou cinnost... uz se mi to zazralo pod kuzi tak ze to jde vlastne samo. Bojim se ze jakmile bych zpomalil nebo zastavil tak to bude spatny. Pohledam nejaky AA a zajdu tam...
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Já to tak beru Genno a dělá mi to radost. Tolik toho teď zazivam a stíhám a zvládám a prožívám, že tohle - tu svobodu - si už nenechám vzít a zdravím všechny
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

G., 6 mesiacov padov je ešte v pohode. Ja som bol prvý krát na psychiatrii v 1998. Prvé liečenie 2007. Dohromady minimálne 15x na psychiatrii a 4 liečenia, cca 2 roky niekde zatvorený. Jedno čo som rád, že som to nikdy nevzal. Po každom páde som začínal odznova. Je to zabiják na psychiku. Padáš a vstávaš, stále dokola. Neskutočné výčitky a depky z vlastného zlyhania. A stále hľadať nejakú motiváciu nevzdať to a postaviť sa, začať odznova. Trvalo veeeľa rokov, kým som pochopil o čom to je. Že je to v mojej hlave. Poslednú recidívu som mal po dvoch rokoch nepitia. Teraz som 1,5 roka bez kvapky alkoholu a je mi fajn. Ja už na to vlastne ani nemyslím, že chcem abstinovať. Len si tak abstinujem a ani neviem ako. Zmieril som sa s tým, že ja s alkoholom nebudeme nikdy kamaráti. A pochopil som, že najdebilnejšie otázky pre mňa začínajú slovami "Prečo práve ja..." a "Keby som...".
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Byť se neznáme Zdenku - pro mě velké překvapení že jsi zpět a po léčení. A obrovská radost protože bych si na to nevsadil ani pěťák.

Na Tvůj příběh se moc těším a přeju ti aby jsi už tentokrát byl bezpečně a pevně na správné cestě.
Mulder
Junior Boarder
graphgraph

Krtek napsal:
G., 6 mesiacov padov je ešte v pohode. Ja som bol prvý krát na psychiatrii v 1998. Prvé liečenie 2007. Dohromady minimálne 15x na psychiatrii a 4 liečenia, cca 2 roky niekde zatvorený.

Mas muj bezmezny obdiv! Toto bych zcela jiste nedal a troufam si s jistotou tvrdit ze bych se zabil (pokud bych se neupil) mnohem driv. Cim vic nad tim premyslim tim vic a vic nechapu jak jsi neco takovyho mohl prezit. Velikej respekt...
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...520521522523524525526...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter