|
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce
|
|
|
Seplo se to takhle, jedeš dál, jsi silná osobnost, budeš s osvědčeným antabusem... u mě byl opačný extrém, žádná radost z něčeho, touha prostě ten můj životní debakl spláchnout do mrtva... ten impuls, já byl párkrát ty první dva roky na hraně, nedošlo k tomu, abych si nalil, ikdyž jsem měl tu možnost, ovládnul jsem to ani nevím jak... ty první okamžiky jsou drsné, pak tam nastoupilo to – ty debile, nezkurvi si to zas, víš co bude za psycho atd... je to život alkoholika, mně chybělo fakt malinko a možá je to i o štěstí, že jsem to neudělal. Nějaké základy si každý budujem, ale mně třeba v běžném životě se stávalo- vím co dělám blbě, příště to neudělám. A mně rupne v bedně a zas to udělám! Tu samou věc, hned jak jsem to proved tak v hlavě – ty si fakt takový vůl, pročs to zas udělal?! Tohodle jsem se nemoh zbavit, můžeš makat na sobě, dělat opatření a jakési výsledky byly, ale ne k mé spokojenosti... až po nějakém dlouhém čase to šlo do jiného módu, jako s tím pitím... natrápil jsem se až moc, jakmile jsem nad tím přestal furt přemýšlet a začal dělat věci, které jsem do té doby nedělal a ze začátku mně ani moc nebavily, tak se něco změnilo, ne hned, začlo tam v té hlavě vyrůstat něco jiného, jiná stránka mé osobnosti...
No, takhle asi, jestli je to srozumitelné, každý jsme nějací a jinak složití, od té složitosti jsem se odpoutal a dělám věci víc jednošejc, i to myšlení není tak komplikované... akorát stárnu a svůj vrchol už mám za sebou.
|
|
pert
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Perte, dík. Uštědřil jsem si strašlivej výprask a je to jednoduchý, nemá cenu nad tím bádat. Vím, co mám dělat a jdu znovu do toho. S důvěrou, pokorou, radostí.
|
|
Sochař
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Je to asi hnusný a sobecký, ale aspoň zase budeš psát  mě se po tom stejskalo.
Vtip samozřejmě 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
presne na to iste som aj ja myslela. tesim sa zasa na tvoje prispevky myslim si ze tvoj dnesny prispevok nas vsetkych prebral mna urcite ano
|
|
katarina
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
No, zatím jsem uklidil sklep, nanosil z trhu kila brambor a mrkve, teď půjdu s dcerou na jídlo, působím docela normálně, vyčištěnej, uvnitř ten otřes je, zas pocit z toho hnusna udeřil. Asi přijde nespavost, no, nějak tím proklouznu a zas najít ten dobrý rytmus. Je kam se vrátit.
|
|
Sochař
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Verím, že to bolo pitie bez radosti. Poznám to. Človek potom pije už len z nejakého "neznámeho" dôvodu. Dobré je, že si to včas zastavil. Nie je to ľahké. Niekedy tie depky a výčitky z vlastného sklamania dokážu narobiť veľa škody. A poniektorí radšej pijú ďalej, aby na to nemuseli myslieť. Presne ako v Malom princovi-pijem, pretože pijem. Ale vieš, čo robiť ďalej, tak držím palce nech sa darí.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Už se v tom zbytečně nebabrat a jít dál. Třeba se to mělo stát, právě pro to ujištění a ujasnění...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nemyslim si,ze sa v tom babreme ale kazdy chce prispiet a je rad ze nie je na jeho mieste teda pisem za seba
|
|
katarina
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Bylo to myšleno pro Sochaře, aby se netryznil zbytečně. On to ale určitě pochopil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tak teraz som to pochopila aj ja ospravedlnujem sa Šnatal:)
|
|
katarina
Platinum Boarder
|
|
|
|
|