Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...523524525526527528529...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 1 měsíc  
Seplo se to takhle, jedeš dál, jsi silná osobnost, budeš s osvědčeným antabusem... u mě byl opačný extrém, žádná radost z něčeho, touha prostě ten můj životní debakl spláchnout do mrtva... ten impuls, já byl párkrát ty první dva roky na hraně, nedošlo k tomu, abych si nalil, ikdyž jsem měl tu možnost, ovládnul jsem to ani nevím jak... ty první okamžiky jsou drsné, pak tam nastoupilo to – ty debile, nezkurvi si to zas, víš co bude za psycho atd... je to život alkoholika, mně chybělo fakt malinko a možá je to i o štěstí, že jsem to neudělal. Nějaké základy si každý budujem, ale mně třeba v běžném životě se stávalo- vím co dělám blbě, příště to neudělám. A mně rupne v bedně a zas to udělám! Tu samou věc, hned jak jsem to proved tak v hlavě – ty si fakt takový vůl, pročs to zas udělal?! Tohodle jsem se nemoh zbavit, můžeš makat na sobě, dělat opatření a jakési výsledky byly, ale ne k mé spokojenosti... až po nějakém dlouhém čase to šlo do jiného módu, jako s tím pitím... natrápil jsem se až moc, jakmile jsem nad tím přestal furt přemýšlet a začal dělat věci, které jsem do té doby nedělal a ze začátku mně ani moc nebavily, tak se něco změnilo, ne hned, začlo tam v té hlavě vyrůstat něco jiného, jiná stránka mé osobnosti...

No, takhle asi, jestli je to srozumitelné, každý jsme nějací a jinak složití, od té složitosti jsem se odpoutal a dělám věci víc jednošejc, i to myšlení není tak komplikované... akorát stárnu a svůj vrchol už mám za sebou.
pert
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Perte, dík. Uštědřil jsem si strašlivej výprask a je to jednoduchý, nemá cenu nad tím bádat. Vím, co mám dělat a jdu znovu do toho. S důvěrou, pokorou, radostí.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Je to asi hnusný a sobecký, ale aspoň zase budeš psát mě se po tom stejskalo.
Vtip samozřejmě
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

presne na to iste som aj ja myslela. tesim sa zasa na tvoje prispevky myslim si ze tvoj dnesny prispevok nas vsetkych prebral mna urcite ano
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

No, zatím jsem uklidil sklep, nanosil z trhu kila brambor a mrkve, teď půjdu s dcerou na jídlo, působím docela normálně, vyčištěnej, uvnitř ten otřes je, zas pocit z toho hnusna udeřil. Asi přijde nespavost, no, nějak tím proklouznu a zas najít ten dobrý rytmus. Je kam se vrátit.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Verím, že to bolo pitie bez radosti. Poznám to. Človek potom pije už len z nejakého "neznámeho" dôvodu. Dobré je, že si to včas zastavil. Nie je to ľahké. Niekedy tie depky a výčitky z vlastného sklamania dokážu narobiť veľa škody. A poniektorí radšej pijú ďalej, aby na to nemuseli myslieť. Presne ako v Malom princovi-pijem, pretože pijem. Ale vieš, čo robiť ďalej, tak držím palce nech sa darí.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Už se v tom zbytečně nebabrat a jít dál. Třeba se to mělo stát, právě pro to ujištění a ujasnění...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

nemyslim si,ze sa v tom babreme ale kazdy chce prispiet a je rad ze nie je na jeho mieste teda pisem za seba
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Bylo to myšleno pro Sochaře, aby se netryznil zbytečně. On to ale určitě pochopil.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

tak teraz som to pochopila aj ja ospravedlnujem sa Šnatal:)
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...523524525526527528529...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter