Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...528529530531532533534...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok  
Ahoj je to super tak první den za mnou cítím se teda o mnoho líp než včera o tomto čase
sat
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Buď v pohode sat, delírium príde až zajtra večer.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Ano, ZEVLOVÁNÍ! Stačí jen tak být, okolo to plyne, koukám, jsem. Bez nervů, bez toho rozjitření, obav, bolestí, bolístek. A to mi nepití taky dávalo a bude dávat. Najednou máš i dost času. Neskonale víc času než během pití a pak toho oklepávání se ze všeho ve zmatku, pocitu průšvihu. Nestačí nepít, pak je velký umění se z toho darovanýho času umět i radovat, naplnit ho. Jo a pak to delirium zaručeně nepřijde.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Já jen přidám takovou zkušenost... mně se tento týden něco stalo, je to dost vážné, strašné, ale vůbec nenastoupily nějaké myšlenky nebo chutě na alkohol, to se mi stávalo před lety... teď už pár let nepiju, přestal jsem to počítat a jsem dost teď nesoustředěný a už mi bylo i blbě od žaludku, ale už to nejhorší mám za sebou a chodí na mně vnitřní třes tak ve vlnách, nechám si napsat něco na uklidnění... ikdyž si říkám nač se trápit, jinak je mi fajn, stejně to na mně tohleto padá...

Jen to co se týče pití nepodceňuju a co jsem měl zbytky alkoholu od velikonoc od příbuzných tak jsem to radši vylil... protože člověk neví k jakému může dojít zkratu mám to v sobě, mám na paměti čím jsem si s chlastem prošel... nemám teda chutě a při pomyšlení na chlast se mi zvedá kufr, ale jsem obezřetný, víc se kontroluju...

Zažil jsem v životě fakt hodně, tolik tragédií v rodině a tak, ale nedostalo mně to takhle děsně jak tyto dny, myslel sem, že mám velkou odolnost, co tě nezabije to tě posílí... ale houby

Asi tak, psát moc nebudu, ani číst pořádně nemůžu, snad se časem dám trochu do kupy

Nikdy to nevzdávejte
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Sochař napsal:
Ano, ZEVLOVÁNÍ! Stačí jen tak být, okolo to plyne, koukám, jsem. Bez nervů, bez toho rozjitření, obav, bolestí, bolístek. A to mi nepití taky dávalo a bude dávat. Najednou máš i dost času. Neskonale víc času než během pití a pak toho oklepávání se ze všeho ve zmatku, pocitu průšvihu.
"Nestačí nepít, pak je velký umění se z toho darovanýho času umět i radovat, naplnit ho." Jo a pak to delirium zaručeně nepřijde.

"Antabus je TU najmä pre tých,
ktorí si vnútorne ešte stále neveria... (bohužiaľ)."

[Získať vieru v seba a vygenerovať silu
schopnú vykročiť z ulity a osídiel drogy si vyžaduje správne miesto v pravom čase a umenie vedome a triezvo rozlišovať.]

Na liečení sa mnohým otvoria oči a naberú triezvy kurz...
...plne rešpektujem, že každý sme "svoj" a teda aj "jedinečný". (s právom na omyl/y!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Perte,
To zní hrozivě . Tak se drž a piš, když to teda půjde. Můj mail znáš, kdybys chtěl třeba "víc".
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Pert...alkohol zmení človeka...a fest.Viem podľa seba- tá závislosť je zdrcujúca...túžba po chlaste.To pochopí len alkoholik.Neviem,čo bude ďalej...viď.Sochař ...je to k zblbnutí...niekedy mám psycho stavy... ale už sa konsolidujem...postupne chce to vieru...v čokoĺvek.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Porozprávaj nám o klube, zdenek. Pravdaže anonymne, len ako si sa cítil a tak podobne. Čo zaznie na klube, ostane na klube.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Zdendo, je to tam navždy, ale! slábne to, viz má nebo jiných ostatních zkušenost. Vydrž. Užil jsem si svoje, je to tam zažrané, ale jde to!

A rozprávaj o čemkoli, i to pomáhá, uvolnit se, nebýt a necítit se tak svázaný
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Takže referát Zdendo nebude, hučíme zbytečně... dopils a co dál? Ráno Jarča chytne amok... a znovu kolotoč

achhhhjooooo
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...528529530531532533534...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter