Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...60616263646566...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Sochaři, bez chlastu mi to nikdy nic nerikalo a ted? Zni to asi blbe, ale když čistotu, tak čistou... Ale radil mi to kamarad, ktery prestaval pit, ze kdyz mel chut, dal si travku. To na me neni. Psychika K.O. Jinak on uz zase pije. A taky ho to nici, je to jeden z tech, co mu je jeste dnes blbe ze slavnostniho vikendu.
Ve zpravach byl sochař, kteremu se "zbortil" Karel IV. Hned me napadlo: Snad to není "náš" sochař! Lidi ho litovali a nejaka pani mu prej dala pusu, avy nebyl smutnej.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 9 rok  
Masochyzmus je uchylka.Aj alkoholizmus je uchylka.Detto.Včelar...prosim Ta prezrad mi ako si to zvladol.Prve chvile abstinencie.
Ta osvietilo?hmm..nebudem pit.A šmitec.Čo bol tvoj impulz?To prechlastanie,že uz telo nevladalo..
a využil si remisiu..
zasekol sa.Tak?
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno, už jsem to tu psal několikrát. Loňský léto bylo pro mě fatální. Další tah listopad - s nechutí, ale chlastal jsem tejden. Leden. Zareagoval jsem jako jsem byl zvyklí na menší rozepři. Zase tři dni neskutečnýho pití. Pak šmitec. Ony ty halucinatorní psychozy mají taky něco do sebe. Osobně se mi vynořovaly vzpomínky, které jsem ani nevěděl, že furt v hlavě mám. Bydlíme v řadovce. Já slyšel neustále sousedy, kteří mě neustále probírají. Vyčetli mi úplně všechno. To mi pomohlo si uvědomit, že fakt už dál ne. Alkoholik má pořád výčitky. Ale když zažiješ tyhle psychozy, tak získáš úplně jiný náhled na svět. Pamatuju jak jsem šel po městě a slyšel jsem jak si jedna stará paní myslí. Poslala bych ho debila do Osvětimi, my jsme tam trpěli. On si myslí, že taky trpí. Ale přeju mu zažít opravdové utrpění... Nekecám. zůstlo mi to v hlavě. A takových věcí mi proběhly hlavou stovky. Ale jak píšu. Zlomový bylo loňský léto. V lednu, jsem si ještě vytrpěl absťák s psychozama, ale byl to už víceméně odvar toho co jsem zažil dřív. K tomu létu patří i moje přenocování v útulku pro bezdomovce, ranní uklízení zesraných, zechcaných a šeredně smradlavých sprch, hajzlů a chodeb po ostatních. To si nikdo nedokáže představit co se tam dá zažít. To pak člověk přemýšlí úplně jinak...
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

čtyři měsíce čistej

Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Včelaři, 4 mesice, to uz je velmi slusne.
Nevim jak u alkoholiku, u gambleru je docela rizikovy 3-4 mesic abstinence co se tyce recidivy.
Ukolebani, ujisteni, ze to jde, sebejistota ....a.....bum
Ja mam za sebou takovych recidiv nekolik, kazda me posunula o kousek dal v poznavani sama sebe az loni prisel ten spravbny okamzik a dnes je to temer 8 mesicu co abstinuji a je to paradni pocit.

Chci vsem rict, ze ackoliv treba v techto dnech zacinate a je to skutecne tezke - stoji to zato, za znovu nabyti svobody.

Abstinenci zdar
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

U alkoholiků je taky třetí měsíc rizikový. A pak rok. Člověka to tak nějak ukolébá, zapomene na ty největší hrůzy... Bez rizika to není už nikdy, ale řekla bych, že tak po těch pěti letech už je to dobré. Hlavně už netrápí bažení - u mě přestalo asi po dvou letech.
Reminiscence
Gold Boarder
graphgraph

Těch pokusů o nepití jsem zažil mraky. Tentokrát je to jiný.
Po počátečním marasmu jsem úplně v klidu. Na své abstinenci vědomě pracuji. Čtu, vzdělávám se a s pokorou a respektem před mocným nepřítelem jdu dál. Jde to. A baví mě to.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Stopko,
zrus mi prosím profil nemůžu na to přijít jak, diky. Ostatni se mějte a zdárně abstinujte. Ja jsem odstrasuji pripad co to vzdal a necha draka vyhrat((((
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Já bejt Stopkou, tak žádný profily neruším. Co je to teď tady za módu? Nikdo Tě nebude přemlouvat, abys tu přispívala. Jestliže si myslíš, že jsi alkoholik, tak jím zřejmě jsi a na vždycky budeš. Buď budeš alkoholik abuser, nebo abstinující alkoholik. Takže stejně jako Tvoje závislost, tak Nick tu už je a bude... Víš to je výhoda abstinence, že se Ti málo kdy podaří vyplodit takovou věc, za kterou se musíš druhý den stydět.

Pro ostatní bych měl vzkaz. Existuje přísloví: Chceš-li mluvit, musí být Tvá řeč lepší než mlčení.

Zamyslete se prosím nad tím.
Tahle stránka je tu pro to, aby tu lidé čerpali informace a někteří získali podporu a rady "starých" alkoholických bardů. Měl jsem štěstí, že tu nebyl takovej maglajz, když jsem sem zabloudil já. Protože bych si musel myslet, že tak zhuntovanej mozek ještě nemám, abych se do podobných žabomyších válek musel též zapojovat...
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Já se nemám za co stydět. Ty jsi zase az moc chytrej.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...60616263646566...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter