Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...65666768697071...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Dobre ranko,
tak manzel prisel z hokeje o pulnoci, neumyty zalehl o ciste povlecene postele a poctive do rana chrapal, upoustel plyny a i jinak vsemozne zamoroval vzduch alkoholem. Dnes vyrazi na cyklovylet s kumpanama. Ja jdu dopoledne do prace a odpoledne se asi pridam k anginujici dceri a zalehnu, abych dospala tu noc hruzy. Nicmene: je mi dobre a tesim se na dalsi strizlivy vikend Vsechny vas zdravi Šantal
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Dobrý den, Sochaři.
Jsem rád, že jsem Vás oslovil. Za oněch pár dnů, co sleduji tyto stránky, jsem poznal, že se tu potkávají lidé ze všech koutů.
A také jsem poznal, že jsou hledající. Hledající cestu, směr, pomocnou ruku.
Jako jeden z mnoha pijáků cítím potřebu pomoci.
Tak se zatím rozkoukávám.
Mějte se, Zdeněk
Zdeněk
Senior Boarder
graphgraph

Katka napsal:
Zdenku,
děkuji Ti za Tvuj příběh. Já se ted ve vsem placam a nevím jak ven. Je vidět, že se člověk dokáže sebrat ze dna a nepit. Ja to chtela vzdat a nevím jak, ale otevřel si mi oci. Chlast už nechci videt. Problemy co mám rodinné si vyresim strizliva. Konečně

Ahoj Kačenko a Láďo, pomáhejte si, držte se za ruce.
Za těch pár dnů, co se tady rozkoukávám vidím dvojice. Šantalka a Zdenek, vy dva a mnoho dalších.
Vidím tápání a beznaděj. Věčné kolotoče. Radost ze střízlivého dne, strach s bažení.
Téměř vše jsem z toho co se tu píše zažil. Smradlavé noci, kdy šla raději spát o obýváku, spaní v kalhotách, střídání nálad (znáš to naše "hurá, už dva dny nepiju, já to zvládnu sám"), kupoval jsem si odpustky - květiny, prsteny, přívěsky, náušnice...
Dost o sobě, teď chci rozdávat.
Lidičky, pomáhejme si, věřme, že každý z nás má své místo a poslání. Pro pevnou půdu musíš vědět, že jsi jen ty ten, kdo vše zvládne a pro kterého stojí za to cokoli podniknout.
Máš naději, velikou naději...
Zdeněk
Zdeněk
Senior Boarder
graphgraph

Zdravim Zdenku,
s temi dvojicemi nevim. Ja mam radost, kdyz se mnou komunikuje kdokoliv odsud. Nebo reaguje. Nebo se sam jen tak sveri a ja to muzu cist a treba reagovat. Jelikoz jsem ted tak trosku prisla o dost znamych ( aspon prozatim se tem "nebezpecnym" vyhybam), tak mi i chybi obycejny pokec, hledam ho tady s vami vsemi. A nabizena pomoc? Ta se vzdycky hodi Diky.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Zdĕnku...klobuk dole,že abstinuješ 20 rokov.super.No ten koment..dvojice.Som v rozpakoch.Asi nie si moc psycholog,že ano?Šantalka mi teraz možno neodpiše...Čitaj pozorne všetku historiu.My tu reagujeme podla potreby,pocitov,zufalstva atd.a chute.No budiš. Orientuješ sa.Diky za zaujem o nas zavislakov. Zdenek...bez hačku
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Zdendo Nahodou me to pobavilo. Popravde jsem se nasi dvojici smala nahlas, takze ok. Treba na tom neco je
Zacla jsem opet cist Ctyri dohody. Jsem u 1.: Važte slova... No, tezka vec.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj oba.
Mě vlastně ještě "hoří vajgl na nádraží". Jsem tu zaregistrovaný od středy a neumím se orientovat v internetových pokecech. Je pro mne složité se dostat k tomu, kdo komu odpovídá a tak. Počítače umím, ale nesleduji "pokecy".
Na sociálních sítích jsou jen nic neříkající a suché tlachy.
Až tady jsem našel důvod proč začít.
Jak píšeš, Katko, o čtení, je dobře se věnovat něčemu, co zaplní místo v rozhodnutí k abstinenci. Zahrádka, čtení, sbírka, turistika, vzdělávání... Najdi si něco, co tě pozdvihne, posílí, co ti dá pocit rozvoje.
Sezení v koutě a samota je špatná kombinace.
Dobře mluvíš o "kamarádech z dobré čtvrti", těch se zbav, stejně nepomůžou. A připrav se na to, že tě bude hodně lidí obdivovat, ale i odsuzovat.
Jednu radu mám, když jsem měl nutkavou chuť se napít, pomohlo mi se napít vody. Vypil jsem i dva půllitry vody. Pozor na Birel, ten není dobrý pomocník.
Zatím, Zdeněk s háčkem
Zdeněk
Senior Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 9 rok  
Taky jsem kouřil, ale dávno, žena to nesnášela tak sem s tím seknul ze dne na den. S tím sem neměl vůbec žádný problém, žádné chutě, prostě nechybělo- nechybí mi to.

A co Joseph, jak žiješ? Dlouho ses neozval...

No mám teď jiné starosti, prožil jsem teď sice pěkný týden, ale možná že podobný už snad ani nezažiju a zítra absolvuju zase nějaké nutné vyšetření, no nic netrvá věčně a lidi, fakt žijete jen jednou a nestojí to za to, kurvit si život chlastem. Klidně to Stopičko oprav, ale realita je prostě taková, víc dnes nemám co na srdci, pěknou neděli
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Ještě mi hoří vajgl na nádraží, to je pěkný
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj,
tak dneska zase špatně
Vidím, že je tu plno pozitivních příspěvků a moc se mi nechce to kazit, ale je to tak. Myslím, že je tu plno čtenářů, kteří nikdy nepřispějí, čtou pravidelně a hledají, kde vlastně jsou. Mají přestat, nemají přestat. Musí přestat, nemusí přestat...
Já jsem jedním z nich. Dal jsem si dva týdny pauzu a dneska jsem zase podlehl. Tak si tady alespoň čtu, že nedělám dobře. I když mozek mi říká, že dělám velmi dobře
Tak se tu mějte, já jdu zase hledat motivaci, proč je lepší nepít než pít.
pomalej
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1...65666768697071...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter