Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...67686970717273...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 11 měsíce  
Vsem zenam zde doporucuju si precist rozhovor s Monikou Plocovou v aktualnim cisle Vlasty. Je to spisovatelka, vylecena alkoholicka a zakladatelka odvykaciho centra atd. Cetla jsem i jeji knihy Na špičce ledovce a Ledove stopy zapomneni, taky doporucuju. Najdem se v tom.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tak na sázení stromů už trochu pozdě, nech to na podzim. A co to bude, čtvrtkmen, colt nebo ptačka? Já jen, aby Ti to vyrostlo a přežilo, ať se máš na co dívat. Před lety sem sadil lipu a občas se tam na ni zajedu podívat a mám nálepku doživotně- jó, to sadil ten starej ožrala
Jinak pěkný den
pert
Platinum Boarder
graphgraph

V nedeli jsme to s kamoskou odbornicej okoukly, pujdem spolu pak k lesakum vybrat (ja tomu nerozumim). Rikala, že jaro nebo podzim, ja nespecham. Klidne az na podzim. Bude to strom moji strizlivosti, a ta chce vytrvalost, trpelivost, takze ani to zasazeni nespechá Vsechno ma svuj cas.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Ale jo, "strom střízlivosti" to je pěkné. Mně tohle nikdy nenapadlo. A teď po letech tam mám pod lipou lavičku a můžu na ní rozjímat a mám v sobě takový klid a fajn pocit... No mám to daleko, a stromy se sadí tak do konce dubna, pak až v půlce října do zámrazu, ony sou třeba kontejnerované sazenice, které můžeš i v létě, ale to tak možná keře a menší stromky, pokud máš místo tak nasaď ptačku- vysokokmen- pořádnou jámu na to a dobrou hlínu, která sice pozdějc plodí, ale zas vyroste v pořádný strom, zatluč kůl a přivaž ať to vítr neevyvrátí a pokud nemáš za plotem tak dej kolem ní pletivo proti srnám tak po prsa a zalívat každý týden ať to dobře zakoření a pěkně rozroste. Tolik zahradnická vložka, ale to k tomu patří- čas, trpělivost, cíl...

Tak se všichni držte
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Diky za rady, už ho (ten strom) tam uplne vidím Dam ti pak vedet. Vsem peknou stredu. Ja jdu delat kotel koprovky s vajickem, nekdo to nemusi. Ja s dcerou joooo
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Jo upřesnění, ona ptačka pozdějc neplodí- začne plodit až třeba po šesti letech po výsadbě, takové menší podnože colt- mahalebka plodí třeba už za tři roky, ale zas ti dlouho nevydrží, pudeš do důchodu a možná bude po něm.

To je teprve ta vytrvalost, čekání a radost z prvních plodů a hlavně nezapomeň pod ní zatáhnout na prvního máje muže, ať mu neuschneš
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj všem: dnes 248. den bez gamblu

Santalko,
prvni mesic - pekne, gratuluiji a jen tak dal.

Kdepak je Novi?
Zacinaly jste spolu a pak najednou prestala psat.....mela by se ozvat, ze je v pohode.
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

Nechci spamovat o třešni, ale mám radost, když někdo má radost a daří se mu... jen, že aby plodily, musí být dvě, pokud nikde blízko žádná není tak saď dvě, jeden oplyovač, aby byly k sobě, k dohledání na netu, poradí lesník...

Myslím, že Novi podle posledního příspěvku v pohodě, ona by se ozvala a ostatní netuším... ty játra a AA, co holky?
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 11 měsíce  
Zdravím,
Perte, když už je řeč o těch stromech, tak přidám co máme my na zahradě: Jeřabina jedlá, kaštan jedlý 2xprý musí být dva , tak nevím, ale zatím teda nic moc růst a ten poslední mrazík a chlad jim nepřidal. meruňku-ta je šikovná, nádherné plody, švestku,hrušku,mišpule německá-to je spíš takový stromo keř a plodům jsem nepřišla chuť, lískový ořech-ten zatím je malý, ale to bude něco obdobného asi, moruše bílá a černá-žádný zákrsky)))parádní stromy no oskeruše se nám nechytla, páč ji přesadil dvakrát pes...tak tzu bych ještě chtěla.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Perte, hlubokej obdiv za ty odborný rady, moc
hezky se to čte. Šantalko, bude to Tvůj osobní strom, ale
taky trochu už všech tady, tomu holt nezabráníš! A občas tam budou i motýli, ty opravdový...
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...67686970717273...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter