Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...75767778798081...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 11 měsíce  
Ahoj Láďo! Jak se daří? Snad ok. Byl jsi včera u vašich? Už je mamka ok?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 11 měsíce  
Vítej zpět, Zdeno.
Jsi uvnitř hodně citlivý a romantik. Popadni to a udělej z toho přednost. Šlápni démonovi na krk, vyskoč a leť e hvězdám, které pozoruješ. Co hvězda, to den bez pití. Až poznáš volnost, nezávislost, budeš silnější.
Jediný, na kterém Ti nyní musí záležet, musíš být Ty sám. Cíle máš reálné a dosažitelné, jdi do toho.
Držím palce, Zdeněk
Zdeněk
Senior Boarder
graphgraph

Zdenku, Ty furt jenom píšeš, píšeš a píšeš o tom jak chlast, jak drak, jak všichni démoni Tě ničí. Uvědom jsi, že ten smazáno administratorem, který to do Tebe lije není démon, není drak. Jsi to TY! Promiň, že Ti to takhle píšu. Víš, Tobě nepomůžou lítostný řečičky. Tobě pomůžou činy. Ne kecy. Myslím si, že vím co cítíš. Víš, co si myslím by Ti pomohlo? Rána prknem po palici - měsíc v komatu. To bys byl už stabilizovanej a možná by jsi se sebou už začal něco dělat.
Já bych dneska zulíbal toho, kdo by mě minulý rok takhle přetáhl prknem po palici... Mozek Tvůj a mozek rozjetýho alkoholika tohle prostě nechápe. To pak každá rada marná.

Přeji Ti, aby jsi se z toho dostal. Ale přestaň se litovat a začni něco dělat.

Včelař
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 23/05/2016 22:29 Provedl: Stopka.

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 11 měsíce  
Mimochodem se mi dneska po dlouhé době podařilo být v Kauflandu při otevíračce.Šel jsem si koupit Magnézku. Tou cestou k vodám jsem si okamžitě vybavil jak jsem stejnou cestou razil pro chlast. Když jsem šel kolem vína, vyloženě mi přešel mráz po zádech a bylo mi zle z představy, že bych to v tu chvíli měl vyžrat.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Včelar...hm.nie som kokot.Som chory ...tento web je na vykecanie sa.Mysliš to možno dobre,no prehnal si to!Ja sa zachranim sam,4 mesiace nepiješ..no nie si za vodou.Takže klidek.Už nebudem pisat..piš Ty ...sklamal si ma.Prečo maš potrebu ponižovat? Frajer s včelami.potrebuješ žihadlo.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno, mým cílem není Tě urážet. Ale už pár týdnu tu čtu furt jen Tvoje vyplakávání se. Furt Tvoje prohlášení Musím, nesmím apod. A výsledek? Furt kalíš. Řekni mi co tu chceš číst. Žvásty o tom jaký jsi nemocný chudáček? Nemocný jsi o tom žádná, ale žádný chudáček! Ty potřebuješ vymáchat hubu v tý Tvý kaši a ne litovat. Lítost si nezasloužíš ani Ty, ani žádný jiný alkoholik. Problémy se mnohem líp řeší bez chlastu. Ne chlastem.
Možná bys po měsíci abstinence též koukal na svět jinak než uplakanýma očima.

A neboj, nejsem přehnaně sebejistý sám sebou. Každý den se ujišťuji, že není vyhráno...
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno, Včelař má naprostou pravdu. Vypitý člověk, který je na dně nepotřebuje růžové brýle. Ty si nasazuješ sám, aby jsi sám sebe viděl v pořádku.
Ale Ty v pořádku nejseš!!!
Ty jsi nemocný, ale jinak než si myslíš. Ty jsi nemocný už nyní a napořád!!!
Naše nemoc má mnoho tváří a každou chvíli se jinak jmenuje, jinak se projevuje. Co ale dokázala? Chlast nám ničí všechno. Rodiny, vztahy, odcizuje děti, ničí kariéry, zdraví, vyhání na ulici, otravuje okolí a doplácí na nás celá společnost.
Kdybych si nevychlastal vztahy, měl jsem dodnes krásnou a milou ženu, která si mě brala z lásky. Kdybych si nevychlastal vztahy, měl jsem dnes na kolenou tři vnoučata, dcera mi po čase vyčetla, že jsem jí zkazil dětství. Kdybych si nevychlastal kariéru, měl bych dnes dvojnásobné příjmy a společnosti, která mi platila léčbu bych odváděl víc daní.
To, že jsem se zvedl ode dna mi pomohlo, abych neskončil na ulici.
To všechno je ukryto za slovy Včelaře a nás všech.
Každý z nás má svůj příběh, někdo je na startovní čáře, někdo už vyběhl, někdo odpočívá po výkonu. Jedno máme společné, všichni co jsou tady máme zkušenosti.
Zdeno, nepočítej s tím, že Ti ten, co to s tebou myslí dobře, bude mazat med kolem huby.
Proto Ti Včelař řekl, že jsi kokot.
Prober se...
Zdeněk
Zdeněk
Senior Boarder
graphgraph

Možno maš recht.No idem to riešit definitivne.Bude mi zle..no nemam na vyber.Možno teraz mam šancu prestat pit.Poznam ludi ,čo sa upili,jednoducho to vzdali.Včelar.ja mam v sebe silu..no ten okamih alkoholika pride občas...teraz som nažhaveny prestat..no nedam to sam.Idem do liečebne.Sme na jednej lodi.Chlast je naš nepriatel..Som fakt teraz citlivy..mozog je etanolom decimovany.Už budem hodny...dedečku..Vlastu Buriana zbožnujem.Genius.Nadčasovy.Polepšim sa!abstinencii zdar.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

To byl Miloš Kopecký, ne? Zdendo, dej to.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Šantal maš pravdu.M.Kopecky hral nervaka v tej komedii...milujem česke filmy. aj ja so nervak
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...75767778798081...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter