Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...76777879808182...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 11 měsíce  
Zdenku, ty nejsi schopnej přemýšlet střízlivě. Nebyl jsem schopnej ani já, když jsem lil. Psal jsem tu jak jsem svou situaci viděl bezvýchodnou. Ale to právě, že jsem se litoval, přemýšlel jsem proč já, co jsem komu udělal. Upřímě jsem se nenáviděl za to jak mrvím život mě milým. Já svoji ženu miloval, ale stejně jsem jí furt a neustále ubližoval tím, že jsem pil. Já strašně nechtěl pít, ale pil. Uplně přesně jako ty. Ale někde vevnitř byla molekula, která si myslela, že to furt ještě nějak zvládám.

Až, když jsem to vzdal, dostal na hubu a snad i otrávil tu poslední molekulu, tak jsem pochopil, že to tak dál prostě nejde.

Od střízlivého uvažování Tě dělí pouhých pár týdnů abstinence. Pak si tu budeš číst svoje vzlyky a nebudeš věřit tomu, žes byl takovej vůl.

Píšu Ti to Já, Sochař, Šantalka, Stopka, Reminiscence, Láďa, Lemog a všichni, kteří těch pár týdnů dali a na ten svět se koukaj jinýma očima. Ne těma uplakanýma. A věřím, že jsme všichni plakali.

Minulý týden jsem byl na pohřbu strýcovi. Též zasloužilýmu prvoligovýmu alkáčovi... V kostele při vyznání víry se modlí... a třetího dne vstal z mrtvých... Tyvole a já si okamžitě vybavil jak třetího dne abstinence na mě přišly halucinatorní psychozy, absťák a masakry... No a pak po těhle stavech už Tě čeká vstoupení na nebe /to je ten stav, který zažiješ po pár týdnech abstinence - oproti peklu, které zažíváš, když piješ/ odkud budeš soudit živé /abstinující/ a mrtvé /kalící/.

Nechci Ti rvát do hlavy nějaké pánbíčkaření, ale lze v tom vyhledat podobnosti.

Takže Ti upřímně přeju zmrtvíchvstání.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdeno, jsi na startu, jdi do toho, chlape, a věř si...
Zdeněk
Senior Boarder
graphgraph

Včelar..myslim si,že si spravny chlapik.Chcem abstinovat.No sam to nedam.Musim na 3- 4-5 mesiacov do blazninca.chcem!žit triezvy život.Čital som tvoju historiu...no moja je podobna.Chodil som po cintorine a hladal hrob.S pivom v ruke.No boh ma neopustil...žijem.Vieš čo som popil?kvanta alkoholu.musel som...mat v sebe davku..inač som bol nanič..trdlo...neschopny muž.Zajtra hladam liečebňu.Možno ma zoberu ešte na Jaskov rad v BA.Uvidim.Napišem,ako sa mi dari.Ste fajn.važne.ďakujem
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdenku,urobim to.mam chut a chcem!Diky.abstinuješ 20 rokov? Moja poklona
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

pro zdenek
Zdenku,
vše co bylo zde pro Tebe motivačně napsáno, vem si to k srdci a konej.
Se vším souhlasím, lépe bych to nenapsala.
Jenom připomínka pro dnešek, nevím jak to máš s fyzickou závislostí, přes net se to těžko hodnotí, ale vyzní mi to, že určitě špatně, jak to měla už většina z nás zde....tak už dneska tu hydru NEDOKRMUJ , zatni zuby. Já vím, že jenom chlastat nestačí, že se to lehce píše, ale vyjádřuji Ti podporu a určitě nejsem sama.
Máš dneska startovací čáru, opět, tak vykroč správnou cestou.
Je potřeba se dát dokopy, vyřídt v nasledující dny léčebnu a urovnat absenci v práci.
Půjdeš kolem obchodu, půjdeš si koupit chleba cokoliv a víš jak to dopadá...chlast v košíku.
Tak neblbni! Napiš raději sem , vypiš se , než sáhneš pro láhev v obchodě, určitě Ti odepíšeme, nebo raději do obchodu nechoď. Zřejmě Ti bude blbě, tak se drž.
Přeji všem krásný den a držme se!
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 11 měsíce  
Zdravím,
dík za pochvalu plechovky)))
Tak jsem se rozhodla, že zkusím od července típnout ty cíga, zkusím, tak snad.
Za pokus nic nedám.
Dneska to vypadá na nějaký zvrat počasí bez slunce a včera bylo tak nádherně, mám z toho počasí nějakou depku.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

oprava-jenom nechlastat nestačí.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

JaniG, nejak jsem ani nestihla reagovat na Tvuj prispevek, az doma pri uklidu jsem si.naTebe vzpomnela. Mas recht, s flaskou je vsechnp.jen tak posolichany, jen ba povrchu, nebo taky teda vubrc... Pak depky z bordelu, nestihani, hromadeni domacich praci. Ted naopak mam tendenci.kit vsude cisto, hezky a zvelebuju. Dnes jsem koupila novou zaclonu do kuchyne Tesim se na ni, stala ani ne to, co bych nechala v hospode a bude nam delat radost. Ale vracej se mi takovy ty uzkostny stavy, ze nestiham. Ze na me vsechno pada. Specham sama na sebe, ostatnim doma je to fuck. Pritom lze vse delat postupne, ale vysvetli to mozku.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Jejda, to je preklepu, pardon
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

www.drnespor.eu/PHA/LepsiZ.mp3
Ted jsem si poslechla, zasmala se a ujistila, doporucuju vsem... s nadhledem prosim
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...76777879808182...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter