Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...77787980818283...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 11 měsíce  
No já měl teď nějaké zdravotní komplikace a už jsem doma, aspoň na nějaký čas a je fajn, že to tu nevázne a lidé píší bez ostychu, vypovídají se, pořeší, mám z toho radost, krom pár věciček,... Nemám moc cosi na nic náladu, ale jak sem se ocitnul v nemocnici a viděl doktora a sestru v alkoopojení, to mně jaksi rozveselilo, já nevím, už mně hrabe, ale tak sem se tomu začal smát nahlas při mém stavu až sem brečel a pořád to vidím, naštěstí sem se dostal pak jinam, kde si se mnou poplkali a zahráli karty i bez chlastu...

Laďo a všichni, držte se
pert
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Perte zdravím Tě)))
to je fajn, že jsi se ozval, no pobyt ve špitále nikomu nepřidá a taky ta strava tam...
S tím smíchem, já se teď taky někdy směju nečemu co ostatní nepochopí a jenom hledí a předtím, když jsem pila, tak jsem to měla úplně opačně, to jsem smála, když se někdo smál, abych vypadala, že "nejsem" opilá a že jsem v obraze.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Perte, vitej!
To jsem rada, ze ses zase ozval, snad Ti tam pomohli a je Ti dobre. A snad to neni moc vazne... To zdravi je proste TOP a to nejmensi, co pro nej muzeme udelat je nechlastat, co . Vsem preju vytrvalost v abstinenci a radost z ni
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 11 měsíce  
zdenek napsal:
Zdenku,urobim to.mam chut a chcem!Diky.abstinuješ 20 rokov? Moja poklona
pro zdenek

Zdenku tak jak dneska?
Co ta léčebna?
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravím,
tak se hlásím skoro po 14 dnech jsem čistá a spokojená. Každý den si Vás čtu hodně mi to pomáhá,ale nějak se nemůžu dokopat ke psaní. Bojuji ted z drakem a jsem rozhodnuta prestat. Zdenku ja myslela,ze to das jako ja. Taky jsem se s tim prala hlavne vikendy atd. Dej se prosim do kupy. Jeste ted nemam vyhrano porad mě drak dloube do zad a chce pit. Dnes mam narozky a slavila jsem s muzem ja jsem mela birell on vino. Pak se zmenil chtel se hadat a ja konecne strizliva vydela co ten chlast s lidma dela a nehadala se a rekla mam Te rada . Nema cenu se dohadovat kdyz byl chyceny, ale jemu to staci na rok a uz nemusi pit. TO ja bych kalila do nemoty. Santalko, Sochari, Vcelar,Stopka, Zdeněk atd. Moc mi pomahate i když moc nepisu nejsem psaci typ. Mě pomaha Vas číst a držím Vam palce at jste šťastný bez draka
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Ahoj Káťo!
To jsi mne potesila, ze se drzis. To, jak se clovek po chlastu meni, vidam casto. Minule jsrm kpnecne videka strizlivejma ocima, proc a jak se moje kamoska hada s pritelem, taky nasom kamosem. Driv jsem vzdycky stala pri ni. Jeste jsem ho dořvala!,Ted jsem videla, jak se meni po rumu: je agresivni, vycita nesmysly, furt se opakuje a zada dalsi chlast, pritom je na plech. A kdyz ji ho nedal, to bylo teprv čóro! No bylo mi z toho vselijak a videla jsem tan sebe. Mimochodem me manzel nedavno pred zbamejma chvalil. Jak nam to klape a jsem ok Driv byly rozvody na dennim poradku. Ne, ze vy mi ted nic nevadilo, ale neresim to kdyz he opilej a spousta veci uz nema takovou dulezitost, např.proc uz jdem z hospody. Nebo proc nejdem vubec. Nebo dalsi ted nepodstatny kraviny...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Ahoj všem,

doufám, že se mohu přidat do diskuze. Jsem alkoholik a hodlám se vyléčit. Naposledy mě moje přítelkyně řekla, že jsem ubohý slaboch. Piji už patnáct let, poměrně intenzívně. Už toho mám plné zuby. Dříve mi alkohol pomáhal ke kreativním myšlenkám. Dnes mi bere myšlenky a paměť. Slabochem mne nazvala, protože jsem sliboval, že přestanu a nestalo se. Co jsem nepochopil je, proč člověk alkoholismu propadne a chce stále víc. Nemůžu si dovolit řešit to v léčebně, tak musím zabojovat sám. Mám na vás dotaz. Má smysl to přiznat ve svém okolí, nebo si mám vymýšlet jiné důvody, proč abstinuji? Přemýšlím, že bych z toho udělal přednost.
Tomáš Winkler
Fresh Boarder
graphgraph

Tomáši, vítej na palubě, udělej to jakkoli, ale nepij.
Někde jsem četl, že v Japonsku existuje, snad jen pro šéfy šéfů a vůbec velikány, snad šlechtice, cosi jako veřejný slib, něco ze samurajských časů.
Člověk, který chce přestat pít, to veřejně slíbí. Před rodinou a přáteli, spoluzaměstnanci ... spíš tedy svými zaměstnanci, předpokládám.
Člověk, který nesplní takhle závažný slib, propadne opovržení, vyloučení- snad se za starých časů zabil.
A takovýhle slib má snad i v dnešní japonský společnosti téměř-stoprocentní výsledek.

My ale nejsme v Japonsku, kecat, mlžit a bulíkovat je tu docela normální.
Takže když se zapřísáhneš, ještě potom, co zřejmě teď zažíváš za výčitky kvůli přítelkyní a nezvládneš to, může tě to spíš ještě srubnout.

A troufnu si napsat, i když jsou jistě vyjímky a já si jich moc vážím!, že hned tak úplně přestat pít alkohol, je docela těžký.

Já sám se vypisuju tady a moc to v okolí neroztrubuju. Legrační je, že to dokonce spíš tak trochu tutlám. Nebaví mě totiž o pití a nepití bavit se s řekněme "amatérama".
Ti, co si v klidu dávají pivo k obědu a někdy večer mi řeknou: Hele, nová vinárna, zajdem, viď? Jen tak na dvě decky, na chuť! Nebo: Koukej, co dovezla ségra z ostrova Curacao. Nebo třeba: Ty vole, strejdova slivka je super! a tak dál a tak podobně, nechávám jejich veselýmu životu, stejně by mě nechápali.

Je to pocitový a těžko vysvětlitelný, ale závazek cítím spíš k lidem tady, kdybych padnul, tak to jakotěžcespáskanejpes-ohlásim.

Ale věřím, že se to nestane.

Uvidíš.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Tim myslím - uvidíš, jak na to půjdeš.
A možná bude nejlepší, když přítelkyni jen tak řekneš ... Hele už čtrnáct dní (dva měsíce)... jsem si nedal, všimla sis? Než, že se zas budeš zapřísahat a přijdeš zlitej ...
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Tomáši
vítej))
Ženská ve společnosti si myslím snadněji zapadne, když nepije. Takže ano, já už mám z toho přednost, ale těžím z toho, že jsem žena)))
Ze začátku jsem to tak,ale neměla,tgo bylo beru léky, řídím a podobně, ale v součastnosti ano, mám to již jinak. Říkám: linie, odvodnění, kalorie, nový životní styl, sportuji a tak.(V podstatě je tam i kus pravdy) A to ostatní baby, většina z nich reaguje:... že no to bych měla taky něco s tím dělat a vypadášv pohodě , je to vidět...takové babské kecy)))no prostě jako žena to mám v tomto ohledu lepší, ale chlapy zde Ti asi více poradí.
Ale, taky jsem řekla :."..pila jsem dost hodně, tak už to tak nechci." Stejně si to kde kdo všiml, co si budeme nalhávat, to neschovám, když se někde oslavovalo, že já šla na doraz...
Nicméně teď vidím tu druhou stranu mince , jak se opíjí a mění na oslavách ženský před očima. To mě hodně motivuje vidět to střízlivá na jiných.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...77787980818283...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter