Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...93949596979899...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 11 měsíce  
Souhlasim. Jinak ja jsem v tom videu ten pstros;-)
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tak muze mám. Bohuzel stoji to za houbi a ta flaska je kolikrat lepsi nez chlap. Nebudu tu sirit sodoma gomora, ale je to tak. Muj sen je milenec s vydrzi a fantazii, cos dnesnim muzum chybi. Tak se zamyslete
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Hele, Dee ... co ty na to?
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Katka napsal:
Tak muze mám.
...Muj sen je milenec s vydrzi a fantazii, cos dnesnim muzum chybi.

Katka,

zájdi si do Múzea madame Toussaud - snáď si vyberieš!

(Možno bude práve voľný don Juan alebo Giacomo Casanova; alebo iný babrák...)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Jestli je flaška lepší než chlap? No nejlíp je to dohromady. Padají zábrany. Jakožto střízlivému mi sex připadá...no míň barevný. Jinak k tomu pití u zvířat....mozek si o to říká jako u lidí, viděl jsem dokument, ve kterém pokusný potkan po sešlápnutí tlačítka dostal elektrický impuls do mozku, který mu dělal blaho...šlapal dokud nezdechnul hlady...tak co nadělàme....je to v nás
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

No, ono my to s ženskýma nemáme taky lehký. Hlavou věčně v oblacích si sníme své sny. Vezmeme si mladé hezké, poslušné holky. Postupně ztrácejí tyto vlastnosti a získávají jiné - nepěkné. Zejména věčné frfňání, že nemají život jako v Harlequinu, nevozí si dupu v autě jako sousedi. Se schopností nakoupit hromadu píč...n jako je spousta hadrů, který nenonosí, kabelky, který podle mě jsou úplně k hovnu apod... A furt řeší ptákoviny, jako, že proč mám hadry tady, támhle, a proč je nemám tam a tůdle. Dokážete chlapovo hezký den proměnit v pekelný běs. Chlap, aby měl klid si zaleze řešit svoje kruhy. A co se večer nestane. Přijde ženská, drobet se zahihňá, začne se nebezpečně přibližovat až lísat a má spoustu blbých otázek jako, třeba jako jestli jí mám rád a pod. Kurva, že mám, protože jinak bych z práce šel rovnou na ryby, ke včelám, nebo bych se vrtal na zahradě a kdoví jestli bych šel vůbec domů. No a jako vrchol všeho, žena po tom celodenním brblání, frfňání, pyskování a vyloženího sraní vyžaduje lásku, náklonost zakončenou olizováním všelikých tělesných otvorů to vše zakončeno šťouráním termitů v dutinách dříve olízaných... Za mě děkuju já jdu na ryby...

Podotýkám, že bývaly doby, kdy bych pro ženu báseň složil, v mrazu na motorce za ní jel, kytky opatřoval způsoby všelikými a miloval je od večera do rána a od rána do večera. Ale jsem vámi ženami poněkud unaven.

A už vůbec si nedokážu představit, že bych měl doma ženu znehodnocenou chlastem...
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Vcelar to vystihl luxusne..
Škorpion
Junior Boarder
graphgraph
Narozeniny: 01/11

Vystihl to luxusně možná tak pro Vas chlapi. Ono chlap s mozkem a dusi pochroumanou chlastem neni taky zadny vyhra v loterii. Vzdy se bude dotycny manzel(,manzelka) bát kdy zase zacne kalit a chtit se uchlastat
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Přátelé,
nechcí vám vstupovat do seznamky, erotické a partnerské poradny, ale vrátím se k tématu(je to možná tím, že nám "tohle" klape perfektně, denně ke spokojenosti obouch): První dny bez alkoholu. Tak dneska si vyloženě užívám střízlivé ráno se vším všudy, je mi dobře, všechno jsem stihla, sluší mi to a s radostí plánuju program na odpoledne a na víkend. je hezky, tak 100% krom jiného dojde řada na ořešák, dále chci jet na kolo, zítra jdu do práce na dopoledne a odpoledne máme s mamkou naplánovanej ohníček a pokec s "bábama". Neděle je otevřená, podle počasí. To se to ale krásně plánuje, když člověk nemusí počítat s opicí, depkama, nevolnostma atd. no já vím, ta pokora, ale zase se mi varcí pocit, že to zvládnu, chlast mi nechybí... tak jen to nepodělat.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Tohle bude moje první léto bez chlastu.
A k nahozenýmu tématu "ženy a muži" bych řek-po tom romantickým popíjení třeba v mladí, příjde čas, kdy to chlast sklepe na jednu hromadu.
Ožralí chlapi babovatěj a ožralý baby chlapovatěj.
Howgh!
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...93949596979899...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter