Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...37383940414243...86
Dolů
Téma: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu
**
Re: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu Před 8 rok, 2 měsíce  
Krtek : dle mého alko názoru - kocovina = bolest hlavy, celková slabost, žaludek na vodě, pak zlepšení stavu, chuť k jídlu.
Absťák - vše hnusné, co přijde po zlepšení a za více hodin, dnů...
Jinak nemůžu posoudit, v léčebně po přijetí s 0,019 mě po pár hodinách nadopovali léky a bylo
Pistácie
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tak kdybych měla napsat jedno pozitivum léčebny, tak existuje . Zjistila jsem tam z testů, že jsem si tím pitím neudělala absolutně nic se zdravím. Jinak to bylo krásné prostředí, nádherné počasí a úžasné holky. Ale já tam nepatřila, byla jsem donucena - zbytek už byl napsán.

Jinak včera jsem se držela. Při pátku jsem si udělala skvělou náladu jen půllitrem vodky. Fakt nic víc. Jindy je to půllitr kořalky plus tak litr dva vína. Ale budu to limitovat. Přibrala jsem totiž přes svátky tak 3 kila a chci to stáhnout a pití tomu nepomáhá. Pomohlo mi skvěle shodit 10 kilo - ty tahy kdy jsem nic nejedla. To si bohužel už nemůžu dovolit. Především rodiče nesmí absolutně vědět že se ráda vyleju i teď. Ještě by mě znovu dali uvěznit
Angie
Expert Boarder
graphgraph

Angie napsal:
Při pátku jsem si udělala skvělou náladu jen půllitrem vodky. Fakt nic víc.

Jen pulitr vodky na skvělou naladu? JEN?

Pokud to: a) myslis vazne a není to vtip a za b) nemas dva metry a sto kilo tak mas sakra velkej problem a za par minut 12 zacit tahat za zachrannou brzdu. Nemas tuseni do ceho se ritis .
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Angie to stiahnes pol litra vodky len v piatok? alebo aj vsedny den?
ja ked som mala pol litra vodky denne a viac tak to som mala slusne stavy potom.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Půl litru vodky na ženskou je slušná dávka.. já se taky tak nějak pokouším kontrolovaně pít a poslední dobou piju ob den, průměrně tak litr až litr a půl vína (jsem stokilovej chlap). To mi stačí, přepiju absťák a opilej nejsem, ani kocovina.
David
Gold Boarder
graphgraph

Angie,
takze ty do liečebne nepatríš, bola si tam len z donútenia. Tak, potom vlastne ani na toto forum (pre alkoholikov a abstinentov ) nepatríš - a predsa si tu.
Si typickým prikladom alkoholika, ktorý vplyvom závislosti, stráca správny a reálny náhlad na svoj stav - svedčí o tom každý jeden tvoj príspevok, ktorý si tu napísala.

Svojich blízkych sa ti možno nejaký čas bude dariť ,, oblbnúť ", aj preto, že s nimi nežiješ pod jednou strechou však, ale samú seba neoklameš.
Medovka
Expert Boarder
graphgraph

Tak já mám taky dojem, že na tohle fórum nepatřím. Nechci být abstinent a nejsem žádný alkoholik, který má problém s alkoholem. Ale baví mě to tady číst, když už jsem sem začala chodit. Ale poslední dobou mi začíná připadat, že mi to možná škodí. Pak mám tendence přemýšlet jako vy a to je absolutně špatně (ve stylu, že alkohol všechny dostane, že nás ovládá šílený alkomozek...). Jenže vždycky když si řeknu, že už to nemám zapotřebí, tak do mě někdo rýpne tak, že musím reagovat.

Například to, že půllitr vodky je nějak moc - to si děláte srandu nebo to myslíte vážně?? Mě to extra moc nepřijde, obzvláště když jsem k tomu dřív vypila vážně ještě třeba litr a půl vína, a dneska už ne. Tak vážně nevím kam bych se měla "řítit", když piju míň. Zase to černé vidění - piješ, tak se někam "řítíš" a špatně skončíš. Místo uznání, že nejspíš budu furt pít jen takhle nebo i míň.
Angie
Expert Boarder
graphgraph

Nie si alkoholik, s alkoholom nemáš problém a o kariére abstinenta nesnívaš. Čo ťa teda kedysi viedlo čítať tu a písať na tento web?
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Ak je pol litra "iba" náladovka, koľko je akurát? A koľko to je ešte, keď si už pripravená piť a dôstojne naladená?
(Primerane?...)

Odkladaj si každý deň "iba" náladovku a ušetríš možno aj na transplantáciu pečene/jater.

Ešte, že oblafneš rodičov... Ale oklameš aj seba?

Telo má pamäť a raz Ti vykalkuluje sumár → "to bude účet!"...
(...na krchov?)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Krtek:) tak to by aj mna zaujmalo Angii co ta tu priviedlo. Kazdy mame svoje dovody.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...37383940414243...86
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter