Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...39404142434445...86
Dolů
Téma: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu
**
Re: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu Před 8 rok, 2 měsíce  
Angie, píšeš:

Pro upřesnění:

..."ideální pití je pro mě takové, kdy odpadnu. Pít napůl mě akorát stresuje. Proto mám radši doma ještě něco - kdybych šla do hospody a šli bysme dřív než jsme namol. Dřív jsem se zlobila, pak jsem ale zjistila, že mnohem lepší je mít zásobu doma a na společníka hospody se tvářit, že to je OK a že mi to stačilo.Proto je i super bydlet sama. Nebavilo mě flašky schovávat."

..."Ale budu pít míň."  

Angie,

..."Ty si už profesionálny alkoholik ako ja."

..."Vitaj v klube!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No odpadnutí, jestli to brát doslova.
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Angie napsal:
Tak jak jsem dopadla. No pěkně bídně, ale už je to lepší.
Pít jsem začala ve středu (hospoda). Čtvrtek přepít kocovinu, a už to jelo - pátek, sobota, neděle, v pondělí jsem se pokusila přestat, ale bylo mi blbě, další flaška. Vycházelo to, podle prázdných lahví co jsem dnes pohledala na 2-3 litry stolního vína denně. Bylo mi tak zle, že jsem na wc lezla po čtyřech. Skoro nic jsem nejedla (mám svou vysněnou váhu :-D ). Když přítel zjistil, že jsem ten poslední den pokračovala, už to nedal a zavolal našim. Přijeli a odvezli mě na pohotovost, tam mě poslali do Bohnic. Doktor řekl, že mě tam nenechá, hladina alkoholu klesala (dýchla jsem na začátku a pak na vlastní žádost pro informaci při odchodu- no furt to bylo kolem třech promile). Doporučil léčebnu. V noci jsem se bála usnout a současně nemohla vzít Xanax (s alkoholem se nesmí), cpala jsem do sebe magnezium, béčko, céčko... Zkusila jsem si pomoct pivem (našim jsem vypila tajně 1,5 l desítky, pak jsem jim to ale řekla). Celou noc jsem nespala, ani minutu. Ráno mi máma vnutila nějakej koláč, jedla jsem ho celé dopoledne. Pak jsem zvládla vývar a večer něco s kuřetem. Myslím, že ten den (středa) přišel přítel, že mi dává nůž na krk, že má pro mě léčebnu a zítra nastupuju. Trvalo mi půl dne než jsem si to připustila (rodiče s ním byli zajedno). Kolem poledne jsem začala konečně střízlivět (podle propočtů jak se to odbourává), bylo mi strašlivě zle, na telefonu do Bohnic mi řekli buď vypít pivo nebo vzít pár Xanaxů. Že se nesmí přestat pít naráz. Vzala jsem Xanaxy, ale stejně nemohla usnout, klepala jsem se, potila, děsivé sny, usnula jsem na dvě hodiny. Dnes ráno měl být ten nástup do léčebny. Čekala jsem na zprávu kdy (to řídil přítel), kolem poledne furt nic, tak jsem jela s tátou do našeho bytu pro zbytek věcí do té léčebny (něco jsem sbalila u našich, ale neměla jsem tu všechno). Všechno jsem si (co jsem potřebovala) tam sbalila, táta se bavil s přítelem, já už jim otevřeně přiznala úplně všechny excesy, o kterých jsem dřív lhala nebo mlžila. Mezitím telefon z léčebny, že nemají místo, že tak za dva týdny.
Naši se rozhodli mě nechat u sebe. Teď jsem tu, je mi skoro dobře. Zamkli přede mnou pití :-D (bláhovost, po tomhle mě je na blití jen vidím tvar flašky).
Nechci tu říkat kam půjdu, ale je to dobrá léčebna, dělají spoustu aktivit, dalo by se říct že je luxusní (ale zdarma). Nejdelší léčba 4 měsíce. Bohnice a podobně jsme zamítli. U našich je mi vážně dobře, pravidelně jím, jsem na zahrádce, o víkendu přijdou známí co nepijou.
Dám si aspoň dokupy aspoň trochu organismus, tak nebudu mít tak brutální výsledky jako bych měla kdyby mě vzali dneska (pokud nemám cirhózu, ale nezdá se).

Tak jsem se snažila a bránila a nakonec mě to dostalo. Ale na léčebnu se "těším" - až na ty testy co mi budou dělat, jich se strašně bojím. Ale co jsem si zjistila, je tam vážně moc hezky, nemají detox (ten stejně nebudu po dvou týdnech potřebovat - kdo potřebuje, má si ho podle stránek zajistit jinde), a snaží se člověka vrátit do života i nějakým vzděláním a pomocí hledat práci.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Asi tak...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Ona o tom ani neuvažuje, že na to doplatí.

Angie, užívej si tedy dál a možná se ti stane, že časem zase budeš hledat v "drsné kocovině" pavouky, anebo bude v práci tytyty a padáka, ale to nic, stane se

(Nedalo mi to, mám vás rád )
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Perte hurá to je dobře. Že ses vrátil.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

"Chlipkanie šaratice? No - můj dědeček šaratici pil. Nedopadávalo to moc dobře...

Přemýšlím, že bych se na alkohol vykašlala- kdysi jsem na černém trhu sehnala nějaké uklidňující tabletky a ten chlápek je prodával čtyřikrát silnější než mi dávala dr. Větší množství člověka uzemní. Jistě že se to nesmí kombinovat s alkoholem. Jo, stálo to peníze, ale budu o tom vážně přemýšlet. No však jsou to léky, a ty nemůžou ublížit . Zkusím na netu najít to číslo. A nebudu muset pít. TÝJO, dodělat se jen pár práškama je URČITE SUPER!

V léčebně mi neřekli, čím se sjet místo alkoholu. Zato mi řekli, že alkohol mi nic nezpůsobil a jsem zdravá. Z toho vycházím a jsem OK.
Angie
Expert Boarder
graphgraph

Angie... Změň to. Ode mě to sedí. Já vím. Ale mozek i tělo mi radí, ať se na to vyseru. A tobě asi taky. Jen ho balamutime a .. měly bychom ho spíš poslechnout. Těšíš se na jaro. Na cvičení atd. Tak jako my tady. Máme hodně společného. Těšíš se do nový práce. Tak vidina je. To je dobře.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalka napsal:
Angie... Změň to. Ode mě to sedí. Já vím. Ale mozek i tělo mi radí, ať se na to vyseru. A tobě asi taky. Jen ho balamutime a .. měly bychom ho spíš poslechnout. Těšíš se na jaro. Na cvičení atd. Tak jako my tady. Máme hodně společného. Těšíš se do nový práce. Tak vidina je. To je dobře.
...a "vidinou, zrejme, aj naďalej ostane."
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

ahojte, neda mi to nezapojit sa.
suhlasim s DEE,Angii ma svoj styl
Angie mam otazku vies co vlastne chces?pises ze sa tesis na cvicenie, novu pracu. ja som bola tiez rada,ze som bola doma sama, nemusela som si flasky schovavat, klamat, rovno sa na mna divala zo stola.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...39404142434445...86
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter