Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...40414243444546...86
Dolů
Téma: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu
**
Re: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu Před 8 rok, 6 měsíce  
Angii chcem sa opytat, ty chodis cez tyzden normalne do prace a v piatok si naplanujes presne kolko vypijes? to ta obdivujem ja som to nikdy nedokazala vzdy to bolo domrtva teda v poslednej dobe
katarina
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Já bydlet jednu dobu sama tak se uchlastam. To už není žádná kontrola. Natož sebekontrola. Angie má svůj styl. Píše na rovinu. Chlast by ocurala praskama, přesně to mě taky napadalo. Chtěla jsem i přes net kupovat.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

tak mne teda vela nechybalo skoro sa to podarilo. ziadna kontrola ako pises Šantalka, sebakontrola uz vobec nie len ist do mrtva.co su to za prasky?
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Už nevím. Byly hrozně drahy a záruka, že fakt přijdou žádná. Jsem od toho pak upustila. Člověk by si to rád ulehčil no, chápu a velmi.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Angie, vše v dobrým. Jsme na jedny lodi. Každej to bere po svým, podle sebe.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Angie,

určitě dej vědět jak s těma práškama Alkohol se rád podepisuje na fasádě, nepiješ doporučené dávky a chceš jistě vypadat přitažlivě

Co dál čekáš od života? Jen se ráda uzemnit? Pro mou zvědavost - je to pro tebe lepší jak sex? Žena sexuálně kulminuje po třicítce, tak mně to zajímá, u mně jako chlapa to bralo po tom věku naopak pomaličku sestupný trend a hodně jsem pil, takže teď už je můj sexuální život opravdu minimální.

Jinak jsi inteligentní žena a četlas nějaké knihy o alkoholismu a prošla sis svůj vývoj (Šantal ti zkopírovala ten tvůj starší příspěvek) a nabylas tedy přesvědčení, že nejsi alkoholik a máš to pod kontrolou? Dokážeš od pondělí do pátku nic nevypít a jen si užít v pátek a sobotu?

Zima končí, na jaře tam máš plno aktivit, budeš dělat se zvířátkama tak ty já taky rád, bude tě to bavit a budeš míň pít, moc ti to přeju

Zkus nám na nějaké otázky odpovědět ať tě víc pochopíme, to víš, my jsme alkoholici a kontrolované pití u nás není možné.

Rád si přečtu za týden, po létě nebo za rok, že se ti stále daří a napiš co dál v životě, co nová práce a tak

A rodiče tě mají rádi, odpusť jim, oni to mysleli fakt dobře, měli o tebe strach, nezatracuj je, zkus ten vztah s nima napravit, čas to spraví, uvidíš
pert
Platinum Boarder
graphgraph

poznam par ludi, ktori miesto alkoholu jedia benzodiazepiny, jeden kamarat este zo slovenska presiel aj na opiaty, lebo sa mu zdalo, ze tie benza mu slapu nejak slabo. trochu otazna zivotna volba, ale co uz, kazdy ma svoj rozum.

keby som ja uvazoval o psychoaktivnej latke, ktorou by som nahradil alkohol, asi by som sa skor obzeral po niecom, co ma mensi potencial zruinovat mi zivot, nie rovnaky, alebo vacsi. bez toho, aby som tu siahodlho rozpisoval moj nazor na vsetky mozne substancie, by som sa dival najskor asi po marihuane.
Double D
Gold Boarder
graphgraph

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
F. Nietzsche

Perte, no neviem, či spiť sa do odpadnutia je pitie pod kontrolou. Aj keď Angie to vidí ako kontrolu, pretože ona to tak chce. Ja teda rozhodne to nevidím ako kontrolované pitie.
DD. Myslím, že Angie už hľadala iné spôsoby "uvoľnenia". Koks. Neviem ako je s ním na tom teraz.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Do čerta. Teraz neviem ktorá z vás spomínala koks. Ak to nebola Angie, tak sa vopred ospravedlňujem.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Krtek: to byla jina slecna/pani. Jeji uzivatelske jmeno zacinalo tez na "A".

Angie: marihuana a alkohol spolu funguji dobre.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...40414243444546...86
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter