Angie,
určitě dej vědět jak s těma práškama

Alkohol se rád podepisuje na fasádě, nepiješ doporučené dávky a chceš jistě vypadat přitažlivě
Co dál čekáš od života? Jen se ráda uzemnit? Pro mou zvědavost - je to pro tebe lepší jak sex? Žena sexuálně kulminuje po třicítce, tak mně to zajímá, u mně jako chlapa to bralo po tom věku naopak pomaličku sestupný trend a hodně jsem pil, takže teď už je můj sexuální život opravdu minimální.
Jinak jsi inteligentní žena a četlas nějaké knihy o alkoholismu a prošla sis svůj vývoj (Šantal ti zkopírovala ten tvůj starší příspěvek) a nabylas tedy přesvědčení, že nejsi alkoholik a máš to pod kontrolou? Dokážeš od pondělí do pátku nic nevypít a jen si užít v pátek a sobotu?
Zima končí, na jaře tam máš plno aktivit, budeš dělat se zvířátkama tak ty já taky rád, bude tě to bavit a budeš míň pít, moc ti to přeju
Zkus nám na nějaké otázky odpovědět ať tě víc pochopíme, to víš, my jsme alkoholici a kontrolované pití u nás není možné.
Rád si přečtu za týden, po létě nebo za rok, že se ti stále daří a napiš co dál v životě, co nová práce a tak
A rodiče tě mají rádi, odpusť jim, oni to mysleli fakt dobře, měli o tebe strach, nezatracuj je, zkus ten vztah s nima napravit, čas to spraví, uvidíš