Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...41424344454647...86
Dolů
Téma: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu
**
Re: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu Před 8 rok, 2 měsíce  
Michal napsal:
Krtek: to byla jina slecna/pani. Jeji uzivatelske jmeno zacinalo tez na "A".

Angie: marihuana a alkohol spolu funguji dobre.

Čím viac týchto sajrajtov zmiešaš, tým skôr budeš doma pri mne...
(Tvoja *SMRŤ*!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

katarina: Ano, přes týden musím chodit do práce a pokud tam nechci být s kocovinou, nepiju. To je snad ale logické. Nepřijde mi na tom nic divného. Dřív jsem to podceňovala, pak přišly ty průšvihy a už si to prostě nedovolím. Pokud bude chtít někdo snad psát jízlivě (jak tu je často zvykem), že to určitě dlouho nevydrží, tak můžu ujistit, že za třičtvrtě roku jsem si ani jednou nepřinesla do práce ani kapku alkoholu, abych přepila kocovinu.
No a pak vím, že třeba v ten pátek můžu a těším se na to, přemýšlím co si koupím, co si k tomu koupím dobrého k jídlu a na co se budu dívat v televizi... Neplánuju kolik vypiju - nevím, jak mi to sedne. Proto raději víc než míň. Nerada totiž chodím večer napůl opilá do večerky. Pak v sobotu ráno už nepiju nic, normálně funguju (jasně, ne vždy je mi úplně skvěle...), případně pak až zas večer si dám. Pokud mi z víkendu zbyde, prostě to uklidím do spíže/lednice a sáhnu na to třeba až další víkend.

pert: Na "fasádě" se projeví, leda když to fakt přeženu a je mi blbě, že mám třeba kruhy pod očima. Jinak vrásky zatím celkem zdárně potlačuju, tělo udržuju cvičením a vypadám vážně dobře. Co se týká sexu, je to prostě něco jiného a lepší asi jo.

krtek: Já jsem to zmiňovala. Ale bylo to jednou a opravdu nevím, co to bylo. Neumím v tom chodit, tak jsem prostě v klubu se zeptala někoho, jestli nemá "něco na větší uvolnění" a že nemyslím trávu. Třeba to byl cukr nebo co se místo toho dává. Každopádně absolutně nic a už to nebudu riskovat. Jak jsem psala, bylo to po léčebně, kdy jsem hledala, co by šlo místo alkoholu. Měla jsem vymytý mozek a myslela si, že nebudu už nikdy moct normálně pít. To se naštěstí už poddalo.
Tráva mi způsobovala spíš schízy, tu radši ne...
Ty prášky myslím Neurol/Xanax. Mám je na úzkost. Jsou bezva na velikou kocovinu, kdy jsem vyklepaná před lidma (jen před lidma, třeba sama doma ne). Vezmu si tak jeden, maximálně dva 0,25 mg a pomůže to. Ale vzít si jich hodně bych se asi bála. Přece jen to jsou léky. To je vážně lepší se občas pořádně napít.
Angie
Expert Boarder
graphgraph

Angie, Angie
ty ma vies niekedy tak ,,pobaviť". Tie tvoje príspevky - ako by ich písal môj manžel. Koncom marca máme rozvodové konanie...

Dobre, že bývaš sama, aspoň blízky nemusia znášať a trpieť to tvoje ..občasné" spíjanie sa.
Medovka
Expert Boarder
graphgraph

Tak přesně kvůli takovým "inteligentním" a "všeznalým" přispěvatelům mám chuť sem už nic nenapsat, případně rovnou smazat profil (pokud to jde).
Určitě by sis ještě ráda rýpla, že jsem určitě opilá. Smůla - nepila jsem ani kapku.
Angie
Expert Boarder
graphgraph

Obzvlášť vo fáze, v ktorej sa ty nachádzaš, sa krytika veľmi ťažko znáša, ale nenechaj sa odradiť Angie a drž sa tohto fóra.
Medovka
Expert Boarder
graphgraph

Netuším co máš na mysli tou "fází". Jo táák, ty si asi myslíš, že mám nakročeno k tomu být alkoholik, áhá... Tak přesně to mě na tomhle fóru nejvíc štve (však říkám, "všeználkové"), a zároveň mě tu drží, protože se vůči těm blbým a zcestným hemzům o mě musím bránit.
Nic, musím do práce. Tak si ještě do mě kopněte a vymyslete si něco krásně nesmyslného (zvlášť záživné jsou ty řeči, jak si myslím, že to mám pod kontrolou ale nemám, apod.) - večer na to třeba zas odepíšu.
Angie
Expert Boarder
graphgraph

Já nevím proč se rozčiluješ, že vůbec reaguješ... je to tvůj život, řídíš si ho sama a jen čteš názory druhých, kteří mají své zkušenosti, jsi na fóru alkoholik a pohádku máje od přispěvovatelů nečekej

(já se taky naštval na chat, ale k vůli té nepovinné registraci, to je něco jiného)

Piš dál, držím ti palce, taky sis něco málo prožila...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Mimo všech těch omezení, otravností a pak docela hrůz, které jsem v chlastu zažíval, mě začalo vyloženě štvát to, čemu se říká-alkoholocentrické myšlení.
Prostě to, jak velkou část mého přemýšlení a pocitů ten alkohol sebral. Je pak ve středu všeho.
Přesně, jak Angie píšeš-jak vypadám ve večerce?, poznal to někdo?, jsem na tom ještě dobře?, opil jsem se víc nebo míň?, copak si dnes koupím?, nebo nekoupím? a furt dokola a pořád tak. Moje zápisky a deníčky a řeči a přemýšlení toho byly úplně plný, zjistil jsem, že to mám pořád v hlavě, pořád na myslím-no, děsná otrava.
A jak vlastně takhle zasažený člověk vyžaduje pochvalu pomalu i za to, že se neztříská, jak zvíře.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

"myslela si, že nebudu už nikdy moct normálně pít. To se naštěstí už poddalo" ;-D V každom príspevku je niečo takéto bohovsky vtipné. :-D Angie, keby si aspoň robila pravopisné chyby, tak by som vedel že si sprostá a vybavené, ale ty pôsobíš zvláštnym spôsobom inteligentne, a to ma v kontraste s obsahom zneisťuje. Čo mám(e) s tebou robiť?
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Angii,dkaujem za odpoved. Budem rada, ak budes pisat,toto forum je na to,aby sme si kazdy napisali svoj nazor, poradili.niekedy sa v tvojich prispevkoch vidim ako to bolo predtym.budem sa tesit ked napises a nenechaj sa odradit
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...41424344454647...86
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter