Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...55565758596061...86
Dolů
Téma: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu
**
Re: Tak jsem zvědavá, jestli to zvládnu Před 8 rok, 1 měsíc  
Já se mám taky dobře, sice jsem měl v posledních dvou týdnech dvakrát kocovinu, ale okno naštěstí nebylo, takže pohoda. Teď jsem si otevřel vychlazené Chardonnay, mňam.
David
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Mě tak přijde, že si Angie dělá fakt dobrou srandu

Medovka, já to ale chápu. Je to jakýsi vnitřní odevzdání se, uznání toho, že už nebudeš bojovat, že víš nevyhraješ. Ale na mě to takhle prostě nefunguje. Já si to klidně vnitřně uznam a s tim uznánim, ztotžněnim, si dam s klidem pivo, že to tak je.... Každopádně je to svym způsobem slovíčkaření. Ten vnitření stav chápu a objevuje se u mě, když vidim kam ten chlast vede. A když si uvědomim, že pít prostě NEMUSIM....tak bud to mam jinak nebo sem se ještě nedopracovala tak daleko Krásnej sobotní večer!
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph
Nyní "ONLINE" uživatelů Zobrazit profil uživatele

Davide, ty jsi na tom asi jako já. Pít chceme a budeme.

Rachel, proč bych měla mít legraci z vás? Já prostě jen neakceptuju a nechci podporovat ten kult "abstinence". Vaše věc, se kterou nesouzním.
Angie
Expert Boarder
graphgraph

Je to tak, jen je tu asi rozdíl, že já jsem si (už dávno) přiznal, že jsem závislý (ty třeba nejsi, to neumím posoudit). Teď se snažím jen pít tak, abych minimalizoval škodlivé dopady.
David
Gold Boarder
graphgraph

Rachel napsal:

Medovka, já to ale chápu. Je to jakýsi vnitřní odevzdání se, uznání toho, že už nebudeš bojovat, že víš nevyhraješ. Ale na mě to takhle prostě nefunguje. Já si to klidně vnitřně uznam a s tim uznánim, ztotžněnim, si dam s klidem pivo, že to tak je....
-------
A takto nejak to ,,funguje " aj u môjho manžela, s tým rozdielom, že on to už dopracoval tak ďaleko, že sa rozvádzame.

Ale tebe prajem, aby si to nemusela dotiahnuť až tam, kde on a stihla si sa včas spamätať.
Medovka
Expert Boarder
graphgraph

Angie vždyt jo, já ti to neberu, já taky nejsem úplnej abstinent. Ale proč tohle píšeš do diskuzního fóra o abstinenci?

Neděle bez kocoviny, krásnej den!
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph
Nyní "ONLINE" uživatelů Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 19/03/2017 07:08 Provedl: Suzanne.

Já si taky dlouho myslela, že to mám pod kontrolou. Do té doby, než jsem si uvědomila, že mi trvá třeba týden, než od 1 skleničky...zas přestanu pít. Myslím, že pokuď nenastanou nějaké zdravotní problémy...tak si spousta lidí myslí, že jsou vlastně v pohodě.
Hezkou neděli všem
rosnička
Gold Boarder
graphgraph

Rachel napsal:
Angie vždyt jo, já ti to neberu, já taky nejsem úplnej abstinent. Ale proč tohle píšeš do diskuzního fóra o abstinenci?

Neděle bez kocoviny, krásnej den!

"Suzanne upravuje Rachel?"

"To aj Suzanne pije za Ráchel?"

"Jedna pije a druhá je triezva a píše?"

(Alebo pijete slobodne aj schizofrenicky, či si iba pripíjate sama so sebou v zrkadle?)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Já se držím a jsem ráda. Už si zvykám. Super je, že mě neláká hospoda. Tím myslím jít tam účelově. Netvrdim, že třeba při výletě, procházce atd. nezajdem na něco, ale jít "pokecat" do lokálu mě neláká. Ani ty lidí, ani ty kecy. Pokrok. Angie, jaký úraz? Těch jsem si užila, jéje. Nebejt jich, jsem dneska mnohem víc fit. No už to nevrátím. Ale omezuje mne to dodnes. Přetržený sval, kolen, rameno. Těch jizev....
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Angie napsal:
Pít chceme a budeme.

Drzim palce at Ti to vydrzi jak nejdele to pujde. Myslim to kontrolovane piti "na chut".

Ja jsem to takhle tahnul dlouhe roky. A nutno priznat ze to s kamaradem alkoholem byly docela prijemne stravene roky . Bohuzel jak sel cas tak se to pomalicku polehoucku zacalo z pod te kontroly dostavat. Plizive, nenapadne, zakerne. Prilezitosti zacit to resit byla spousta takze jsem je samozrejme vesele ignoroval (proc taky... nejsem zadny alkoholik, piju jen protoze na to mam chut... a prestat muzu vzdycky). Az jsem jednoho dne zjistil ze litam ve fakt obrovskem pruseru a na vyber mam bud cestu absolutni abstinence nebo volny pad na fyzicke/psychicke/socialni dno.

Pral bych Ti aby jsi neco takoveho nemusela resit... obcas ta cesta totalni abstinence stoji pekne za hovno .
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...55565758596061...86
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter