Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...12131415161718...60
Dolů
Téma: Jsem alkoholik a nevím co dál
**
Re: Jsem alkoholik a nevím co dál Před 15 rok, 10 měsíce  
Ivliku, 2 neurolony jsem přežila ve zdraví, komunikace byla rychlá a jasná. Je to na dlouhé vypravování ale s touhle paní já nejsem schopná na rozumné úrovni komunikovat. Jinak se mám dobře, zítra jdu do Laxusu, tak se těším. Doma i v práci má jarní výzdobku, tak je to veselejší.
hana
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
ICQ#: 261093865 Pohlaví: Žena Narozeniny: 06/17
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jsem moc ráda,že se ti daří a věř,že i špatný zkušenosti a lidi s kterýma si nerozumíme patří do našeho života protože nás motivují a posouvají o kus dál. :cheer:Už mám taky jarní výzdobu i jarní náladu,svítí sluníčko a má neuvěřitelnou sílu,je to bomba.
ivlik

To je pravda, ale klidně bych se bez této zkušenosti obešla. Mám skvělou práci, která mě baví a můžu říct, že jí dobře rozumím, takže to je moje motivace proč tady zůstávám. Jinak jsem klasicky ženský kolektiv, což je naprosto šílený. 2 neuroly se na mě projevily tím, že jsem tady na 1/2 hodiny normálně usnula na židli.
hana
Gold Boarder
graphgraph
ICQ#: 261093865 Pohlaví: Žena Narozeniny: 06/17

SPANEK LECI
ivlik

Ahoj ,,holky,, a všichni,
opět jsem byla hlídat pražskýho pesana, ale už jsem doma. Syn se vrátil z hor, byl tam přes zimu na práci. Hodně tam hulili trávu a on odolal, má z toho bezvadný pocit. Může pokračovat ve sportu i v práci doma.
Radime, dodatečně všechno jen to nejlepší.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 08/24
Poslední úprava: 18/03/2010 16:06 Provedl: Květa.

Ahoj Květuško,můžeš být na svého syna pyšná a to hřeje vid.Mám radost s tebou.
ivlik

To jo, milá Ivliko, radost mám velikou obvzláště, když už to absolvoval takto úspěšně druhým rokem. Vidí jak ho to posouvá, může srovnávat, když vidí kluci jak chodí s kocovinou a nevyspalí do práce.
Ze začátku to nemá lehký - nezapadne, ale od poloviny a hlavně ke konci sklízí úspěch a uznání.
Když se někomu svěří, že tohle má již za sebou, tak se každý diví.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravím ve spolek.

Pro Květu - díky za přáníčko.

Pro Hanku - neberte si ze mě moc příklad - cca před 10-ti lety jsem po půlce Neurolu taky za chvíli usnul, dnes jsem po 2 Neurolech jen mírně klidnější, jelikož jsem na něm ZÁVISLÝ.
Jinak je dobré, když je pracovní kolektiv takový "promíchaný" - muži, ženy, mladší, starší, různí lidé, zájmy apod. Nejhorší je právě ten jednolitý (promiňte mi to slovo) "babinec", ale totéž platí u ryze mužského kolektivu. Tam se zase "musí" chodit po práci do hospody atd. Jinak s některými lidmi prostě nejde jednat - po dobrém ani po zlém. Musím říci, že sice takovýchto zkušeností jsem v životě zatím mnoho neměl, ale o to více byli hrozivější. A souhlasím spíše s názorem, že to člověku nic do života nepřidá. Zde moc neplatí heslo, že "co tě nezabije, to tě posílí". Alespoň já to takto vidím.

Pro Ivliku - jen technický dotaz - vážně je Vaše křestní jméno Ivlik ? Snad Iva, Ivana... Ivlik je takové divné, ale měnit nicky na tomto fóru je zbytečné, jen jsem zvědavý.

Celý tento týden se mi v zásadě dařilo dobře. Také jsem se vyléčil z té rýmy a zánět nosních dutin už je také pryč. V pondělí to ale bude horší, to jdu za svým psychiatrem kvůli té mé zdravotní dokumentaci a asi se tam budeme trochu dohadovat.

Co se týče mé přítelkyně, tak žádná změna. Namísto toho, aby se o víkendu šla na mě podívat, jak se mi (ne)daří, tak jde zítra pařit s kolegyněmi z práce. To mi na zdraví také moc nepřidá.

Zatím se mějte. Včera krásně svítilo sluníčko, taková krásná atmosféra, až by se z toho jeden ožral.
Radim
Expert Boarder
graphgraph
ICQ#: 161-971-767 Pohlaví: Muž Místo: Hronov Narozeniny: 03/16
Poslední úprava: 19/03/2010 20:35 Provedl: Radim.

Je super Radime,že jste se zase ozval,už jste nám tu chyběl a že jste"zdráv".Máte pravdu s tím "babincem"je nás v práci 5 ženskejch a je to horší než 10chlapů.Jelikož já se nezučastnuju "drbáren "tak trochu vybočuju,ale v tomhle směru mám od nich pokoj.Chodí si ke mě jen pro rady,když je tlačí bota.Jsem taková jejich vrba,ale drby mě fakt nezajímaj.Jinak jsem Iva nebo Ifča.Ivlik používám,když chci zůstat v anonymitě.Nezlobte se Radime,ale nedivím se vaší přítelkyni že jde pařit,chce žít ne přežívat,váš stav zná a zdá se že se moc neposouvá a to ona nechce slyšet.
ivlik

Zdravím Radime,
ještě k tomu přáníčku jednu písničku ( tu jsem Vám poslala na mail).
Moc přeji ,,aby jste cítil čerstvej vítr ve tvářích,,
K
Květa
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...12131415161718...60
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter