Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...15161718192021...60
Dolů
Téma: Jsem alkoholik a nevím co dál
**
Re: Jsem alkoholik a nevím co dál Před 15 rok, 10 měsíce  
Myslím,že pokud jdete někam do společnosti,tam vypijete 1l vína,chcete si pročistit hlavu,odreagovat se takže jste jak utržená od řetězu/to k mládí patří/a neléčíte si kocovinu druhý,popřípadě další dny zase alkoholem,nemusí to být závislost.Pro jistotu si ale udělejte ten test,je zde pod hlavičkou"alkoholismus".
ivlik

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Díky za odpověď,no právě,že to pak trvá několik dnů.A pak už se zase těším,že nebudu pít../dlouho/,protože mi ten stav obtěžuje.ALE NEDÁM SI POMOCT,jako by mě něco navádělo.
Pavla

Možná je to varovný signál se vztyčeným prstem.Zkuste se v těch dalších dnech pití vyhnout,at je chut sebevětší.Pijte jen vodu.
ivlik

Pro Květu - díky za písničku, ale pro takového "drsňáka" jako jsem já, je to moc měkké. To by porazilo i uspávače hadů.
Abych Vám nemusel poslat taky nějakou romantickou písničku od Rammstein.

Jinak tuto neděli se KONEČNĚ na mě přijede podívat přítelkyně.
Že mě ale potvůrka nechala pěkně vydusit, téměř 2 měsíce. Možná, že ale nakonec udělala dobře, ona totiž moc dobře ví, že jí mám stejně rád, i kdyby se stalo cokoliv, bez ohledu na to, jestli se k sobě časem vrátíme nebo ne. Jí se po mě prý také už stýská.....
Radim
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
ICQ#: 161-971-767 Pohlaví: Muž Místo: Hronov Narozeniny: 03/16
Poslední úprava: 26/03/2010 21:04 Provedl: Radim.

Zrdavím Radime,
co se vrátil syn z hor, tak se často naším bytem line hudební styl puštěný online - house music, převážně melodického stylu i když údernost rytmu se dost opakuje. Některé skladby se mě i líbí. Dříve poslouchal techno a to bylo moc tuc, tuc. Ty dvě písničky co jsem Vám poslala jsem si stáhla z internetu. Skupinu Rammstein neznám a nevím co bych od ní měla očakávat - podle nabídky snad opak romantické písničky?

Dva měsíce je dost dlouhá doba, ale jak je vidět byla k užitku, přeji Vám Radime pěkný dnešní večer s výhledem na krásnou neděli, která Vás zítra čeká.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 08/24

Ahoj Květo, Rammstein je docela hodně tvrdý rock. Žádná romantika. Ale zkus si je poslechnout, jsou to milý chlapíci. Třeba jim příjdeš na chuť.
hana
Gold Boarder
graphgraph
ICQ#: 261093865 Pohlaví: Žena Narozeniny: 06/17

Včera odpoledne u mě tedy po dlouhé době byla přítelkyně, strávili jsme spolu hezké odpoledne. Je fakt, že jsme se k sobě chovali mírně "odměřeně", ale to je celkem logické, když jsme se tak dlouhou dobu neviděli. Dostala ode mě nějaké sladkosti k svátku a zároveň i ke koledě. Prošli jsme se po městě, zpočátku si povídali o mých problémech, ale pak jsme raději změnili téma. Jo a ještě večer mi ostříhala vlasy, už jsem prý vypadal jako santusák.
Spíše se mi moc nelíbil postoj mých rodičů k ní, ale snad se to taky změní. V každém případě mám radost, že se situace pohnula z místa.
Radim
Expert Boarder
graphgraph
ICQ#: 161-971-767 Pohlaví: Muž Místo: Hronov Narozeniny: 03/16
Poslední úprava: 29/03/2010 11:27 Provedl: Radim.

Radime,
jste ohleduplný, citlivý a zralý mladý muž. Mezi řádky se dá vyčíst, že k úplnýmu positu spokojenosti ze sejití s Vaší přítelkyní Vám ještě něco chybí, ale o tom NĚKDY plnohodnotný - vyrovnaný vztah je. Dokážete vše shrnout a dát tomu pozitivnímu přednost. Je to dobrá investice pro Vás i přítelkyni. Chce to, jak píšetě čas. Bude-li třeba i rodiče se poddají. Chtějí pro Vás to nejlepší.

PS. Alespoň se dotýkala vašich vlasů - to bylo asi taky příjemný
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 08/24

Přeji všem hezký den,
Rád bych reagoval na název tohoto fora:Jsem alkoholik a nevím co dál.K tomu se mi vybavuje jen-ač trochu drsná odpověď-tak nepij!Měl jsem také problémy s alkoholem a přesně tuto otázku jsem psal i sem na tyto stránky.Dnes už problém s alkoholem nemám.Myslím si,že to za nás nikdo nyvyřeší.Každý kdo nadměrně pije alkohol si to musí vyřešit sám.Takový je nepsaný zákon.Bohužel.Můžeš číst knížky,články,hledat zde příspěvky,rady a návody,ale nic se tím nevyřeší!Bez tvého přispění a ochoty se sám se sebou poprat a začít sám a u sebe to nelze vyřešit.To je ztracený čas.Za úspěch lze považovat jen jedinou věc.Že si svůj problém uvědomuješ!Ale to je všechno.A je to málo.Existují léčebny,ambulantní léčby,jsou i jedinci(ale těch je jen hrstka),kteří se z toho dostali sami.Ale neznám alkoholika,který seděl doma na zadku a vyléčil se psaním příspěvků a stížnostmi,že má problém a neví co dál.Jsou lidé, kteří byli úplně na dně.Žili pod mostem,na ubytovnách,protože všechny peníze propili.Hrabali obličejem v hlíně,pokoušeli se o sebevraždu-a dostali se z toho.Já jsem pil skoro denně,ale zůstala my střecha nad hlavou a rodina(měl jsem asi víc štěstí).Není to tak dlouho co jsem přestal.Rozhodl jsem se ze dne na den,protože se mi konečně rozsvítilo ,že to musím udělat já.A protože jsem pořád jen o tom diskutoval a diskutoval a říkal jsem si že zítra přestanu.Zítra jsem si zase koupil víno.Do léčebny jsem jít nechtěl a tak jsem si nechat nasadit antabus.To ti nasadí každý psychiatr.Co pro to udělat?Musíš chtít- se tam objednat.Od prvního dne mám STRACH se napít.Funguje to na 100%.Čeká mně roční léčba a když jse se ptal lékaře co bude po tom,řekl mi,že se se mnou o tom nebude bavit.Ne proto,že by mně nechtěl léčit,ale proto, že jsme si o alkoholu a o mém pití řekli všechno(proč sem pil,jaké jsem u toho měl pocity atd.)A tyhle pocity a návyky už mi nechce ani připomínat, ani navozovat.Potom roce bude jen abstinence.To je smysl toho léčení které podstupujete.A já s ním naprosto souhlasím.Jak jednodduché.Tak si myslím,že tady jsou jen dvě možnosti.Buď tu láhev sami zahodíte a začnete se sebou něco dělat-nebo vám ta láhev vypadne jednou sama z ruky-ale vy už ji nezvednete,vy svojí rukou-určitě ne!Víte,jsou na světě lidi,kteří jsou na tom o hodně hůř než my(jsou tělesně postižení,ať už jsou to lidi na vozíku,slepci,nebo lidi s obrovskýmy dluhy,lidi,kteří přišli o celou rodinu,o děti-těch případů je mnoho)A přesto začali znovu!Zvedli hlavu a měli chuť začít znovu.A zvládli to.To náš problém přestat pít ,je proti tomu co prožili oni- pouhý máček.Mějte se.
Jindra

Jindro,máte pravdu,každý si za svůj život zodpovídá sám a každý si za své činy nese i následky,přesto si myslím,že vypsat se,získat zkušenosti druhých je hodně důležité a pokud to pomůže aspon jednomu z několika je to úspěch a má to smysl.Uvědomit si problém,svěřit se a vypsat se ze svého pocitu ulehčí mnohým a další kroky k abstinenci můžou být pro jedince lehčí.Někdo se vypíše nebo si přečte osudy druhých,hodí to za hlavu a dál nic neřeší/jeho chyba/,pro někoho je to záchraný kruh.Držím palce k Vaší abstinenci,ale uvědomte si,ze ohrožení je tu stále,alkoholik nemá nikdy vyhráno.
ivlik

Stránka: 1...15161718192021...60
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter