Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...21222324252627...60
Dolů
Téma: Jsem alkoholik a nevím co dál
**
Re: Jsem alkoholik a nevím co dál Před 13 rok, 1 měsíc  
chtela bych prispet, ale jsem uplne namol, libo bludi..pomoc.....
petrata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tak jsem se zaradovala, že Petrata píše, vrací se k nám.Kočko, co se děje?Zavolej!Zvládneš to znovu, hlavně už vylej vše alkoholické a nepij!!!
Liba

Ten chlast je fakt zrádnej, úplně mi to nahání hrůzu, protože zrovna Petrata mi připadala v pohodě, to samé Andrea nedávno.Držím palce , moc !
Aneta

Petrato, chceš pomoc?Proč vypínáš telefon?Vzpamatuj se!Máme Tě rádi, záleží nám na Tobě, neznič se.
Liba

libo...chci pomoc, jsem to tahla sama a jsem i nepila a ted se mi to vymklo ale paradne z rukou, uz 3dny jsem na kasi..a libuju si v tom, jak jsi kdysi psala, ta slast prvniho dousku a pak to peklo v hlave, uz jsem volala i lecebny a oni mi to neveri...ze vy mluvite tak rozumne,....ach jo...
petrata

Zítra jdi k obvodnímu, požádej ho o pomoc, on Tě do léčebny doporučí, a jdi tam, neboj se holubičko, pomůžou Ti, potřebuješ to!Mám Tě ráda, trpím s Tebou, zastav to, jdi ven, na vzduch, dýchej zhluboka, trochu jez, mysli na to, že zase bude dobře, jen nepij, nebo nám umřeš!!!!
Liba

no
neco udelat musim..tohle neni k ziti...vazne...
petrata

Petrato, a můžu se zeptat, jak dlouho jsi abstinovala ? zdála jsi se v pohodě, je to fakt záludný svinstvo !
Aneta

anet dlouho......ani me nenapadlo pit....skoro pul roku...jsem si myslela ze vim..o co kraci...ale ne...nahromadila jsem si a ted to mam vse najednou a placam se v tom teda fest....
petrata

Já jsem se ptala i proto, že já to tak taky mívala a že jsem najednou prostě ulítla, ale ne z toho, že bych tím třeba něco řešila, ale najednou, jako by mi vypnul mozek a nikdy jsem nepřišla na to, proč a jaký impils byl ten rozhodující. Asi jsem pátrala po nemožném.
Aneta

Stránka: 1...21222324252627...60
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter