Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...22232425262728...60
Dolů
Téma: Jsem alkoholik a nevím co dál
**
Re: Jsem alkoholik a nevím co dál Před 13 rok, 1 měsíc  
Podcenila jsi sílu nepřítele, chlastu.Ten číhá pořád, zrádný nepřítel.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

no prave.....ten alkohol je fakt silný..už jen respektovat...andrej to je navzdy,,,,zadne piti...neni to pro nas,,,,,tak to je,,,,959í
petrata

Neřeš, že nikdy!Mysli na dnešek, že už pít nebudeš, a zítra ráno si řekni, že ten den bez alkoholu přežiješ...a pak další den znovu....Petrato, už se na ten chlast zdravě naser!Máš už své vypito, né???Buď dáma, rozejdi se s hajzlem!Chlast je, bude všude, no a??????
Liba

tak jo zkusim to libo, ale teda strach velky mam
petrata

A čeho se bojíš?Že to nezvládneš?Zvládneš, vypadni ven, vzduch, svět, trochu změň myšlenky, unav tělo, abys spala, noc bývá zlá, dlouhá, mysli na něco dobrého, hezkého, hlavně se najez.Upadnout může každý, není to ostuda, ale ten , kdo zůstane ležet, ten ostudu má.Tak vzhůru, a jedem, jako s medem, jo?
Liba

Kdybys tak stihla vyběhnout ven, nasbírat trochu jarních kopřiv, uvařit čaj, to je to výborný detox!!!Pálí fest, ale zdravý jsou moc, čistí tělo, posiluje vlasy, hnojí kytky.......
Liba

ach libo...ty jsi vazne laskava zena a mas to vechno za sebou, ja se citim mizerne..a trapne......bych alkoholickou byt nechtela, ale jsem....no musim t
o resit....decka....a tak.
petrata

Už jsi všechen alkohol vylila, aby Tě to nepokoušelo ??? Teď jsi uzlíček nervů, až budeš srřízlivá, uvidíš vše zase úplně jinak, reálněji . Známe to všichni. Já nedokážu tak povzbudit, ale držím moc palce a myslím na Tebe/ nebo na Vás ? /
Aneta

Jasně, že je Ti mizerně.Proč trapně, nejsi první jistě ne poslední, která selhala, začala pít, stane se, už ale nepiješ, snažíš se řešit.....dobrý.Nemysli si, že mě bylo líp, fuj, brlé, nechci ani vzpomínat, ale vidíš na mě, že to jde.Ne, že musíš, ale CHCEŠ!!!!!, to je rozdíl, tak holubice, už jsi zase v naší letce, tak letíme, že jo?!Tak tě hladím, a myslím na Tebe.Vydrž!
Liba

ach holubice jsem ale takova opelichana....dopiju...a asi zase pomalu zacnu...prave dnes...se nenapiju..i kdyz teda alkoholickou mam...libusko co te motivovalo? ja mam uplnou absenci motivu zit.....ach..jo....me to nebavi
petrata

Stránka: 1...22232425262728...60
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter