Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...23242526272829...60
Dolů
Téma: Jsem alkoholik a nevím co dál
**
Re: Jsem alkoholik a nevím co dál Před 13 rok, 1 měsíc  
Mě nějak naskočil obraz mojeho postiženého vnoučka, dalších vnuků, dětí, pak jsem si řekla, že je až směšné, že něco, co je ve flašce, mě tak zblblo, zničilo, a já jsem ochotně pila, poslouchala,dělala ze sebe hovado, nulu, šaška.....a nasrala jsem se.Omlouvám se, slušněji to nejde napsat, chytil mě vztek, naštvanost na sebe, chlast.....Víš, kočko, Ty už si nepamatuješ život, který býval, neznáš ho, bez alkoholu.Je nádherný, fakt.Petrato, já už jsem stará, dost nemocná, sama, vdova,jsem na tom finančně mizerně, stejně se držím, nepiju, žiju.S klidem na duši, silná, snad i čestná,důstojný život stojí za to žít.Jde to nepít, já mám ten chlast i v občance, příjmení mám Skleničková, stačí??????
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Už je Petrato líp, myslela jsem na Tebe !!!!
Aneta

pekelna noc strizliveni a silenstvi....mam strasny strach ze to nezvladnu, kam mam zajit? na pohotovost? rict ze mam abstak po 3denni pitce, nebo co? kdyz bych sla do bohnic tak me vezmou rovnou? pomoc..pomoc...co mam udelat...libo?
petrata

Nemám ty zkušenosti, co Liba, ale zkus zavolat na krizovou linku, je jich víc, co se týká alkoholismu, jsou dost příjemní a ochotní a snaží se pomoci, jednou jsem volala a snažili se fakt mi pomoci a vyhledat kontakty, vzali si na mě i číslo, a pak se ozvali ještě dodatečně. Zkus to, za to nic nedáš !!!Na netu najdeš kontakt, když si to zadáš do vyhledavače.Kdyžtak se ozvi!!!
Aneta

uz jsem volala a vsude se musi cekat, nechapu..co ma chudak alkoholik delat kdyz je v kasi...
petrata

Ale v Praze jsem našla jedno místo, kde se přijímalo hned na DETOX, ale teď ten odkaz nemůžu najít, zkusím to. Bylo to vysloveně na vystřízlivění pod lékařským dohledem. Tak jsem Ti moc neporadila, ale zkusím to najít,dnes v práci blázinec !!!!Za sebe mám bohužel vyzkoušeno, že mi nepomohly žádné osvědčené prostředky, jen čas , já neměla tak hrozný tělesný příznaky, ale duševně, to se nedá popsat, úplně změněnej stav mysli, fuj !
Aneta

Dobry den Petrato, nezname se, cetla jsem tady vse, sama jsem prozila v polovine prosince stav kdy jsem chtela okamzite nastoupit na leceni, ale neslo to...(nikde nebylo volno) Byla jsem zoufala a musela to vsechno zvladnout sama. Dva dny - noci hnusu. Strasne jsem se opila a rano vstala ve stavu, ze jsem jen brecela a mela strasny strach. Zkuste konsky davky vitaminu C, B-komplex (Becka vseho druhu), pred spanim kozlik a pit mineralky napr. Magnesiu a jeste se dodopovat magnesiem v tabletach. No a bylinkove caje na uklidneni a detoxikaci. Ja myslim, ze mi to pomohlo. Ja vim ze to nezni jako rychla uleva, ale ... Strasne Vam drzim palce. Ja takhle zvladla cele Vanoce bez deti, bez pritele ktery me opustil - tak verim ze to pomaha. Drzte se.
PS: Nevim kde zijete, pokud ve stredoceskem kraji, tak Vam muzu doporucit uzasnou osobu, ktera mi moc pomohla, pani je terapeutka, abstinujici alkoholicka. Dystak napiste a ja predam kontakt.
Pestra

pestro dekuju a moc si toho vazim, mam strasne stavy dusevni i fyzicke, volala jsem do leceben...ale vsude plno....napiste mi kontakt na pani....dekuju
petrata

Jarka 721505497. Ví o Vás, volala jsem ji. Mate ji zavolat. Akorát možna bude mimo signál je na ceste, tak vydržte. A držte se. Jak jsem pochopila jste ohromná bojovnice. Jarka Vám pomůže.
Pestra

Detox u Apolináře telefon 224 968 200.Zkus zavolat.
Aneta

Stránka: 1...23242526272829...60
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter