Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...24252627282930...60
Dolů
Téma: Jsem alkoholik a nevím co dál
**
Re: Jsem alkoholik a nevím co dál Před 13 rok, 1 měsíc  
dekuju damy, moc
petrata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Hlavně, ať Tobě je líp.
Aneta

A Petrato, piš sem, zabav mozek!!!
Liba

no peklicko porad strizliveni desive...snad se mi to tentokrat podari zastavit..mela jsi libo pravdu jak jsi kdysi rikala, ze jednou to clovek nezastavi..dekuju za podporu...ubolena ale uz ne namol..tak mi prosim drzte palce...
petrata

Jasně, že držíme palce, fandíme Ti, a zítra už bude dobře.Stejně přemýšlej o léčebně.
Liba

to vis ze libo
premyslim, takhle to dal se mnou nejde...taky bych mohla dusi vypustit...a ta ambulantni lecba je ze ti daji antabus a chodis na kontroly? nebo jak?
petrata

Antabus můžeš brát i doma, někdo Ti ho bude dávat, podepíšeš papír, že jsi si vědoma, že jak se na něj napiješ, můžeš umřít.Pak se chodí k psychiatrovi, psychologovi.....musíš najít dobrého!!!Já nejvíc fandím AA, tam je zázemí, dobře pro každého, kdo opravdu chce seknout s pitím.Ale Tobě bych navrhla tu léčebnu, pak AA jako doléčování.Až Ti docvakne, kolik jsi probendila dní s chlastem, zbytečně, bude to už dobré, a chytneš slinu do života, nadechneš se a budeš se radovat, smát, užívat života.Zmákneš to, máš na to!!!
Liba

Ahoj Marku

Pokud bych byl na Tvém místě tak nastoupím ihned léčbu.Tam na svoje problémy dostaneš jiný náhled. Až se vrátíš budeš mít úpně jiný pohled na život a spousta problémů se vyřeší.Zaměstnavateli sděl že nastupuješ nemocenskou a v léčebně se můžeš domluvit jak bude znít neschopenka. Já jsem se nedávno vrátil z léčení abstinuji,okamžitě jsem si našel práci a jsem úplně nový člověk. Doufám že mi to vydrží dělám pro to maximum. Držím Ti palce a práci ted neřeš ...nastup co nejdříve.
alf

Už je líp, Petrato ??
Aneta

ahoj anet, no jsem slaba jak mucha a zaludek na vode, ale uz se z toho snad vydrapu..fuj...nenavidim ten svuj alkoholismus, brrr...
petrata

Stránka: 1...24252627282930...60
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter