Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...25262728293031...60
Dolů
Téma: Jsem alkoholik a nevím co dál
**
Re: Jsem alkoholik a nevím co dál Před 13 rok, 1 měsíc  
Už to bude jenom lepší..!!! Pomohla ti ta terapeutka, jak jsi na ni dostala odkaz ??
Aneta

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

no mluvila jsem s vice lidma, co to maji za sebou a v pondeli jdu taky za jednou pani..proste dat svuj zivot zase do poradku, prijmout svuj alkoholismus a svou bezmoc taky. nehrat si na hrdinku a den po dni fungovat, jina cesta asi neni...dam vedet, a moc dekuju za podporu...
petrata

Doufám, že jdeš k němu, kdo ví, rozumí našemu problému.A co ta léčebna?Už couváš?
Liba

ne libo necouvam, nemuzu si dovolit cekat, neni na co..vim, ze je to vazne a bylo mi ted tak zle, ze uz to nechci zazit...dam se do poradku...chci a musim...tak nejak...
petrata

Rozhodně začni dělat už tentokrát všechno,co se dá.A především nelituj té recidivy.Někdy má to štěstí,že dokáže vyburcovat k aktivitě.To u tebe nastalo.Ted´dělat všechno proto,aby jsi nic už nepodcenila a nepřecenila sama sebe.POZOR NA TO.Držím palce.
Jana Mertosová

Nechápu, že nejdeš na AA, k psychiatrovi, nehoníš léčebnu.Oddaluješ to.
Liba

s alkoholem to nejde, ale bez něj taky ne
paramanu

S alkohoem se nedá žít.Život je o živoření,o nesvobodě o psychické bídě a utrpení všech.Bez alkoholu se život jako v pohádce.
Jana Mertosová

Jde žít bez alkoholu, vím to, a život alkoholika bez alkoholu je svobodný, nádherný.
Liba

Zdravím všechny , chtěl bych se s vámi poradit. Piju již cca asi 20let a rozhodl sem se s tím skoncovat....Ze začátku pití to bylo všechno v poho ,po pár letech sem začal dostávat stavy úzkosti mezi lidmi ,hlavně když sem střízlivěj měl cestovat třeba autobusem , nebo na poradách v práci...Postupně se situace za ty roky vyhrotila tak , že sem už chlastal každý den a deprese byli stále větší a větší...Dokonce se to dostalo do takového stavu, že jakmile sem mněl jít ven s baráku dostal sem depku s takovým průjmem, že z domu do práce (cca 500m) sem se stavil v každé hospodě na toaletu abych se cestou s prominutím nepototo....Ty stavy mám až do tetka...V práci se klepu...je mi neustále blbě..Nikomu bych v životě nepřál dostat se do takového stadia ... Měl sem perfektní práci v oblasti Quality vydělával sem kolem 40tis měsíčně a kvůli chlastu mně vyrazili s práce , protože sem už chlastal ne třeba každý druhý den,ale každý den a dokonce i po noční směně namísto spánku sem půl dne prochlastal co se mi stalo osudní.Nadejchal sem v noční a vyrazili mně...Proste alkohol začal ovládat mně a ne já jeho..Do konce sem už začal mít deprese i s toho ,že v práci máme jenom jeden záchod a jak mile sem viděl , že je obsazený ,začal mně zalévat studený pot ,chytla mně zimnice , hrozně těžko se mi začalo dýchat ,bolesti břicha a většinou to dopadlo utíkáním venku s haly za první roh...Teď se pokouším s tím skoncovat ,zatím sem nebyl nikde u psychiatra nebo něco takového,proste sem zahodil chlast bokem a čekám co bude v průběhu dalších dni..Dnes je 4tej den co to zkouším vydržet...Já už nechci být otrokem .bát se vyjít na ulici, mezi lidi ,být ustavičně ve stavech úzkosti, ve stresu... Víte mi prosím někdo poradit co dělat hned ze začátku ,nebo jak se dostat postupně do normálu.K lékaři zatím moc nechci, radši bych to zkusil takhle sám ,nejsou třeba nějaké léky na zklidnění těch stavů úzkosti,nebo něco obdobného?Léčení si momentálně dovolit nemůžu ,mám novou práci a rodina je odkázaná hlavně na múj příjem ,má družka je na mateřský s malou ...nikdy sem nevěřil že ty stavy co mám pořád když sem vystřízlivěl sou apstáky s alkoholu, ale tetka si to bohužel už přiznávám ...sem alkoholik...
Branislav

Stránka: 1...25262728293031...60
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter