Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...26272829303132...60
Dolů
Téma: Jsem alkoholik a nevím co dál
**
Re: Jsem alkoholik a nevím co dál Před 13 rok, 10 měsíce  
Ahoj, já bych na tvém místě psychiatra určitě vyhledala... mám pocit, že bez léků se ti tyhle stavy pouhou abstinencí nezlepší... spíš tě ta úzkost a neklid budou nutit k tomu, aby ses napil... účinné léky jsou všechny na předpis, nelegálně bych nic nekupovala, to je příliš nebezpečný... a bez obav, moderní antidepresiva jsou nenávyková, dají se brát dlouhodobě a většinou nemají vedlejší účinky...
P.S. pro ty, kteří medikaci ze zásady odsuzují... mluvím o antidepresivech!!! ne o sedativech či anxiolytikách!
Hanka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Hlavně, že si přiznáváš svou nemoc.Zajdi k lékaři, nezkoušej sám žádné léky, možná Ti delší abstinence všechny starosti , depky vyléčí sama.
Liba

Strach z lidí, nejistota atd. jsou jasné příznaky sociální fobie, či panické poruchy. Ta byla zřejmě prvotní a potom se vyvinula závislost. To je klasický případ. Abstinence je nutná, ale s ní příznaky fobie nezmizí. Je třeba léčba u psychiatra. A věřte, že se Vám uleví. Ona ta léčba není jenom o antidepresivech, ale budete se divit, jak s Vámi dokáže lékař rozebrat situaci a naučíte se, jak se v těch vypjatých situacích zachovat. To Vám nikde jinde nikdo nevysvětlí, protože většina lidí neví, a ani nemůže vědět, co to panická porucha je. To nejsou žádné tady zmiňované "depky".Hodně štěstí.
mája

Petrato, jak se vede, už jsi " v pohodě " ????
Aneta

anet diky, no v pohode?, strizliva to jo, ale telo nejake furt jeste nevzpamatovane, zacla jsem chodit k pani na sezeni...tak zase kousek sebe zpracovat a pak pomalu krok za krokem strizlive zit, uf...ozvu se prubezne...pekny den
petrata

I to je vítězství, že na sobě pracuješ !!! Tak držím palce, moc !!!!
Aneta

no podle me je to jedina moznost, jasne ze nepit a makat na sobe a svych vecech, neb ony jsou to ty potlacene veci co to vzdy spusti...dik za podporu vazim si to moc...ty jsi takovy strazce padlych zde, ne? anet? a jak se vlastne vede tobe? neb to uz taky dlouho co jsi tady kdysi zacinala, ze jo?
petrata

Mně se daří celkem dobře, čtu celkem pravidelně, ale moc nepíšu, jen na Tvoje a ještě pár, co si pamatuju , jak jste psali zezačátku. Mně nejvíc pomohl psychiatr, protože i já byla ten případ, co si v sobě živil panickou poruchu a myslel, že ji sám zvládne. To byl prvopočátek mých problémů, a dost se mi ulevilo a psychicky jsem na tom nesrovnatelně líp.
Aneta

no právě neživit ty své démony...tak se měj dobře a ještě jednou díky...věřím, že i mě bude lépe a své alkoholické problémy dám do pořádku...pěkný den...
petrata

Hanko urcite toho psychiatra vyhledám....spozoroval jsem za těch pár dnú,že třeba i včera o noční směne v práci že ty deprese už nejsou tak silné.Tak že ta moje snaha o apstinovani asi má nejaké pozitiva...akorát se peru každé ráno s nutkáním cestou s práce stavit se v krámu a koupit tam lahvinku....vzdy si pak radsi spomenu na todle forum, co alkohol s lidma dělá a hlavně jak mi pak je blbje...zatim to funguje a odolávam.....dekuju vsem za rady....
Branislav

Stránka: 1...26272829303132...60
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter