Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...28293031323334...60
Dolů
Téma: Jsem alkoholik a nevím co dál
**
Re: Jsem alkoholik a nevím co dál Před 13 rok, 1 měsíc  
Ivi-jsi skvělá!At´ti to vydrží!Honzo,všechno máš ve svých rukách.Záleží jen na tobě-a ty to víš.Vítězství je na straně ZDAVÉHO ROZUMU.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Děkuju, ale nepřechvalte mě.... aby mi to nestouplo do hlavy.
Pevně věřím v to, že to už takhle - střízlivě - prostě půjde až do alelůja
Ivana

vŽDYCKY BY TO BYLA TVOJE RUKA,CO BY SÁHLA PO SKLENIČCE-NA TO MYSLI.ZVÍTĚZIT BY MĚL VŽDYCKY ZDRAVÝ ROZUM.HONZA MÁ STEJNOU ŠANCI JAKO TY.Vím,že je to těžké rozhodnutí pro mladého člověka.Alkohol je stále tolik toterovanou drogou.Přitom je zařazený pro těžké odvykační stavy mezi tvrdé drogy.Právě mladí lidé chcou zkusit jeho účinky.Líbí se jim jeho pocit chemického štěstí-a na to tvrdě doplácí.A ono lze právě opravdové štěstí hledat jinou cestou.Jenže není tak rychlá,jako s alkoholem ale zato mnohem hezčí,lepší a bezpečná.mám z tebe radost a držím palce do dalšího půl ročku.
Jana Mertosová

Ivano, copak Tě tak změnilo?Jsi ještě tak mladá, o to je to pro Tebe těžší, kalit, pařit, patří ke studentskému životu,jen vydrž.
Liba

jo, si naprosto uvědomuju, že jsem to vždycky zamáslila JÁ..
ta věta s tím, že věřím, že to tak půjde dál je myšlena tak, že... já prostě doufám, že už neudělám nějakou botu, protože fakt už nic z toho NECHCI ! !

Co mě změnilo? Ono to už prostě vůbec nešlo...
Já jsem pořád toužila po tom, mít se fajn, a tak jsem se opíjela a pak už naprosto marně čekala na nějaký skvělý účinek... ten účinek, kterej jsem si pamatovala dřív se už nedostavil.

Alkohol je všude... ale to prostě musím zmáknout.
(což občas teda úplně nedávám a docela mě rozhazuje to, jak se všechno všude točí kolem pití....)
Ivana

tak když jsem pár lidem řekl že nebudu pít mají mě za magora.. za necelý týden jsou velikonoční svátky kdy se hodně lije tak doufám že dokážu odolat.. je mi jasné že je lepší nepít vůbec ale vadí třeba i to jedno, dvě pivka? Jinak Ivčo dobře ty..
Honza

Honzíku, vadí ty dvě pivka, jako alkoholik se po nich rozjedeš a nepřestaneš pít, než padneš.Bohužel, úplně přestat je to nejlepší, nejrozumnější.Ti, co se ti smějí, nechápou, jsou hloupý, nerozumí tomu, oni se Ti budou smát i tehdy, až z Tebe bude troska, nula....
Liba

Honzo,ty jsi nečetl ty příběhy tady v celém foru?Nebo věříš,že jsi jiný alkoholik?Musím tě zklamat!Všichni alkoholici jsme stejní v tom,že jakmile si cvakneš čehokoliv-dřív nebo později se celý alkoholický kolotoč spustí nanovo.S tím,že je to vždy horší a horší šílenství!Ani pivo-ani pito.
Jana Mertosová

Jedno, dvě pivka dnes, zitra dvě, tři .... to zvládám,
vím kdy přestat..........
a jsi v tom znovu............
PS: Vlastní zkušenost, a JÁ už to takto provozuji 8 let,
a stále končím, ,,,,,,,,,,,, a začínám
Josef

Tak to zasekni úplně.Přestan´pokoušet.Co mozkových buněk tímto nenávratně zničíš.Neposlouchej co ti chlast našeptává.Poslouchej svoje sdrce.
Jana Mertosová

Stránka: 1...28293031323334...60
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter