Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...31323334353637...60
Dolů
Téma: Jsem alkoholik a nevím co dál
**
Re: Jsem alkoholik a nevím co dál Před 12 rok  
Ahoj,jmenuju se Dana, je mi 38 let, problémově piji již víc než 10 let, ale poslední 2 roky intenzivně, před 5 měsíci jsem přišla o práci a kvůli alkoholu nejsem schopná si hledat novou, žiji sama, zkouším přestat sama, ale dokážu to vždycky jen na pár dní, stydím se za to, nic mě nebaví,cítím jen prázdnotu a mám sklony k depresím. Tajím to, ale jsem na dně, co mám dělat?
Poradí mi prosím někdo? Co mám dělat?
dejna
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
abstinent

Dano, přestaň pít.Jak na to, tak návodů je tu dost.Chceš se rozloučit napořád s alkoholem?No, a dno, to je také delirium, blázinec na věky, smrt.Že jsi ztratila práci, hledáš jinou?Kdo by zaměstnal alkoholika?
Liba

Re: Jsem alkoholik a nevím co dál Před 11 rok, 12 měsíce  
Dobrý den, vysaďte veškeré prostředky, které berete.
Alkohol omezte na 2 piva večer, anebo 0,5l kvalitního vína večer. To je maximální množství prospěšné našemu zdraví. Hrubě nedoporučuji přestat úplně. Vyberte si s kým se budete bavit a s kým budete sdílet Váš čas. Zahrňte se prací a koníčky (ne alkohol). Stejně jako máte důvod pít, tak musíte mít důvod nepít. Já Vám povolím množství výše zmiňované, víc Vám poradit nemohu.

Přeji hodně pevné vůle a otázky na : Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
wetas

Re: Jsem alkoholik a nevím co dál Před 11 rok, 12 měsíce  
Pane Wetasi a Vy jste kdo? Co víte o alkoholismu jako nemoci? Čím se zabýváte, že se tady takto prezentujete? Domnívám se, že nebudu sama, kdo zareaguje podobně jako já. Tady píšou a vzájemně si pomáhají alkoholici a lidi, kteří mají s alkoholem problém. Kteří si mnohdy prošli peklem, padli na kolena a znovu se zvedají.O alkoholismu jako nemoci vůbec nic nevíte, protože byste sem nemohl napsat takový nesmysl (slušně řečeno) "Nedoporučuji nikomu hned abstinovat". Snad si raději prostudujte, komu jsou stránky určené a k jakému účelu mají sloužit. Pokud potřebujete nějakou propagaci svých rad, obraťte se, prosím, jinam
Lanička
Senior Boarder
graphgraph

Re: Jsem alkoholik a nevím co dál Před 11 rok, 11 měsíce  
Zdravim vsech! Jsem cizinka, a nevim na koho se mam obratit za pomoci, nemuzu prestat s alkoholem, jsem uz z toho unavena, mam strach ze uz to nezvladnu...
Oxi

Oxi, nějakého obvodního lékaře snad máš?Jdi k němu, poradí Ti.Jinak zajdi na AA, jsou zadarmo, pomůžou také.
Liba

Oxi..Hlavně nechod do léčebny žádat o pomoc.Možná ti poradí, ale vezmou ti řidičák, tak na ně pozor !! Petr
Petr

toje dobrý vy tady řešíte alkoholizmus a přitom tady máte reklamu na chlast a a nebo na jeho výrobu jste asi nahlavu nebo jste jen lákadlo na chlast.
ja

Ahoj lidičky.
právě jsem dočetl toto téma a mám z toho značně smíšené pocity.Je tu pár dobrých lidiček,kteří se snaží pomáhat,a pak několik lidí,kteří neví která byje a snaží se podkopávat?jejich snahu!Jsem střízlivý alkoholik,který abstinuje 10 let.Pro Ty,kteří chtějí přestat pít,bych doporučil ať chcou přestat kvůli sobě a ne někomu jinému!!!Inejbližší se na Vás mohou vykašlat a Vy pak do toho hnusného kolotoče spadnete znovu!První kroj je přiznat si že jsem alkoholik.(jedna z nejtěžších
věcí)A pak,jak řekla má druhá maminka(paní doktorka),naučit se milovat toho alkoholika v sobě.Ale k tomu je z větší části potřebná pomoc odborného personálu.To znamená že rozhodně doporučuji ústavní léčbu.(Já mám taky 3.měsíční)Znám hodně déle abstinujících alkoholiků,ale jen mizivé procento znich je ambulantně léčených.Proto těm co chtějí se svou závislostí něco dělat doporučuji ambulantní léčbu s dolečováním pomocí AA a jiných aktivit.
Přeji Vám všem hodně střízlivých a sluníčkových dnů
Víťa
Bartošík Vít
Fresh Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 05/03

Stránka: 1...31323334353637...60
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter