Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...32333435363738...60
Dolů
Téma: Jsem alkoholik a nevím co dál
**
Re: Jsem alkoholik a nevím co dál Před 11 rok, 10 měsíce  
Pomoc, porušila jsem abstinenci a jsem zase v tom silenem kolotoci a nevim, jak to zastavit. Mam hrozny abstak a bojim se ze na me jde delirko.
Kat

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj.Vím že je to těžké ale dalším chlastem to nevyřešíš..Pokus se nepít, po 2 až 3 dnech by se to mělo začít zlepšovat.Hlavnmě nepij.Pokud to nedokážeš sama, musíš si najít pomoc (detox), tam dostaneš léky aby ses z toho dostala..Pokud to nezastavíš ted, budeš to stejně muset jednou zastavit, ale to už může být pozdě!dalším chlastem to pouze oddaluješ, neřešíš.
pokud to nejde doma MUSIS si najít pomoc.
Tel:284016666 centrum krizové intervence v PLBohnice, tam ti nezávazně poraděj co dál
PetrCh

Moc děkuju, volala jsem tam, aspoň psychicky mi to trochu pomohlo a fyzicky je mi trochu líp, protože se snažím pít hodně tekutin.

Vím, že to musím zastavit, protože jsem v zahraničí. Bohužel ne v "suchém domě" a to mě asi nejvíc zničilo.
Kat

Ahoj Kat,
nevím co ti poradili na té lince. Ale sežeň si někde vitamíny B1 - thiamin, B12, glukózu a něco na játra (ostropetřec mariánský). Tšma vitamínama a glukózou bys mohla zmírnit absťák.
Hodně štěstí!
Petr
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Petr N napsal:
Ahoj Kat,
nevím co ti poradili na té lince. Ale sežeň si někde vitamíny B1 - thiamin, B12, glukózu a něco na játra (ostropetřec mariánský). Tšma vitamínama a glukózou bys mohla zmírnit absťák.
Hodně štěstí!
Petr

Poradili mi dodržovat pitný režim a nebrat žádné léky, mimo teda ty vitamíny. Ostropestřec bych měla mít u sebe, ale bohužel teď se k němu nemůžu dostat, protože by bylo vidět že se přehrabuju ve flaškách od vína. Snad jsem zažehnala největší krizi, aspoň pro dnešek, i když jsem mohla - nenapila jsem se.

A děkuju!
Kat

Kat napsal:
Petr N napsal:
Ahoj Kat,
Hodně štěstí!
Petr

Poradili mi dodržovat pitný režim a nebrat žádné léky, mimo teda ty vitamíny. Ostropestřec bych měla mít u sebe, ale bohužel teď se k němu nemůžu dostat, protože by bylo vidět že se přehrabuju ve flaškách od vína. Snad jsem zažehnala největší krizi, aspoň pro dnešek, i když jsem mohla - nenapila jsem se.

A děkuju!

Hlavní je nepít!!! a než bloumat po domě kde je pití radši jdi ven nebo prostě běž spát. Taky jsem to tak v prvních dnech dělala. Prostě to utni. Včera jsem pila a ode dneška prostě už nepiju, a hotovo. Přes to vlak nejede. Hlavně ale nebuď nikde blízko načaté láhve. Snaž se co nejvíc prodloužit čas od momentu kdy máš chuť se napít do momentu, kdy reálně tu flašku můžeš držet v ruce. Hodně štěstí je to těžké ale jde to jak vidíš na těchto stránkách
andrea
Junior Boarder
graphgraph

Snažím se spát, ale moc mi to nejde. Šla bych ven, ale mám akorát sílu se tak pohybovat po domě, takže si netroufám.

Láhev jsem už držela, ale řekla si, že ne. Já vím, že to jde, musí to jít. Mám za týden takové okna, chci zpátky střízlivou hlavu jako za ten půl rok abstinence.

Horší je, že jsem pak ani nepila svůj alkohol, ale kamaráda u kterého jsem. Snažila se lahve nahrazovat, ale následně si kupovala i vlastní a vypila jsem nakonec obě. A za tohle se šíleně stydím. Určitě to tuší, ale nahlas nebylo nic řečeno. Stydím se to říct.
Kat

Dobrý den, nevím co dělat, vím, že mám problémy s alkoholem, mám lepší a horší dny. Ale jsem duševně na dně. Ať už s alkoholem nebo bez něj. Snažím se abstinovat, ale nejde mi to. Svěřila jsem se 2 blízkým kamarádkám, že by řešení ústavní léčby bylo asi pro mě to nejlepší, ale zrazují mě od toho. Prý piji jen na samotu. A pokud nejsem troska, tak to nepotřebuji. Strašně se v tom plácám, mohla bych to zkusit sama, vím o AA, ale někdy nemám sílu ani na to. Stydím se za to, že bych měla jít do léčebny. Ale proč si hrát na silnou, když by mi to pomohlo. Nechci se litovat, jen budu ráda za rady, postřehy, povzbuzení.
dejna
Junior Boarder
graphgraph

dejna napsal:
Dobrý den, nevím co dělat, vím, že mám problémy s alkoholem, mám lepší a horší dny. Ale jsem duševně na dně. Ať už s alkoholem nebo bez něj. Snažím se abstinovat, ale nejde mi to. Svěřila jsem se 2 blízkým kamarádkám, že by řešení ústavní léčby bylo asi pro mě to nejlepší, ale zrazují mě od toho. Prý piji jen na samotu. A pokud nejsem troska, tak to nepotřebuji. Strašně se v tom plácám, mohla bych to zkusit sama, vím o AA, ale někdy nemám sílu ani na to. Stydím se za to, že bych měla jít do léčebny. Ale proč si hrát na silnou, když by mi to pomohlo. Nechci se litovat, jen budu ráda za rady, postřehy, povzbuzení.
Zkusila bych napřed suchý dům a prostě nepít. Pokud by to nešlo, tak navštívit AA, pokud by to taky nešlo, tak ambulantně a Antabus, a pokud ani to ne tak ústavní léčbu. Sama jsem si tento postup nekompromisně navrhla, když jsem se rozhodla přestat. Hodně štěstí a pokud zatím nemáš sil nikam jít přijď aspoň občas na tyto stránky. Mi tady ti lidi hodně pomohli, za což děkuji.
andrea
Junior Boarder
graphgraph

Díky moc Andreo,
4 dny jsem nepila a byla v euforii, příští týden v úterý jsem se chystala a stále chystám poprvé do AA, ale dnes jsem to zase opět nevydržela. Už se 3 týdny neopíjím "pod obraz" a do depresí, ale stejně mě to trápí. Věřím, že bude líp. Díky.
dejna
Junior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...32333435363738...60
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter