Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...37383940414243...60
Dolů
Téma: Jsem alkoholik a nevím co dál
**
Re: Jsem alkoholik a nevím co dál Před 11 rok, 11 měsíce  
Jinak přeju všem krásnou a alkoholem nerušenou noc Pro dnešek končím a jdu za střízliva spát
andrea
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdravím,

Také beru Asentru, 100mg každé ráno.Je dobrá bez vedlejších účinků a není návyková..měla by zlepšit náladu jako takovou

Jakákoliv antidepresiva jsou svým způsobem návyková. Byl jsem rok na Asentře (sertraline). Vysazování antidepresiv není nic příjemného. Bohužel se o SSRI dost mlží. Jejich uživáni je velmi rozšířené a předepisuje je kde kdo. Doporučuji si najít negativní důsledky jejich vysazování. Ve své podstatě to je podobné absťáku.
Dokonce jsem zaznamenal, že někteří lékaři doporučují doživotní užívání.
Osobně jsem po vysazení AD začal brát tablety obsahující výtažky z třezalky, meduňky a kozlíku k tomu beru hořčík, vápník, zinek, D3 a B6.
Učinkuje to možná o něvo méně, ale anitdeprsevně to působí také.

Petr
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Zdravím, taky piju, dřív jsem pil kvůli depresi, teď jen tak ze zvyku a taky z nudy. Dnes jsem na suchu, a dal bych si... večerky už mi zavřely, na pumpě taky a do nočních barů se mi nechce, tak to musím vydržet o čaji. Mějte se.
Luděk

Ahoj,tak jak to dnes jde?U mě chvilku byla krize,ale ted už to je v pohodě.Psychicky zatím nic moc,ale každý den bude lepší,nejraději bych vše zaspala.
Alena

Ahoj.Jak je, daší fajn střízlivý den?
PetrCh

jj,a jsem ráda,doufám že to už zůstane napořád.
Alena

Doporučuji každému alkoholikovi zhlédnout jeden z nejlepších výtvorů o tomto žánru, film Ztracený víkend..Ale je to hodně tvrdé vidět se ve filmu
PetrCh

Re: Jsem alkoholik a nevím co dál Před 11 rok, 10 měsíce  
Ahoj, dnes jsem se vnitřně rozhodla, končím s alkoholem, končím se závislostí, stačilo. Každodenní pití sedmičky vína končí. Vím, že tato slova jsou nám závislým známa, ale já už teď opravdu chci. Alkohol mi ničí vztah s dcerou, vztahy v zaměstnání, mezi přáteli a v neposlední řadě už to cítím i zdravotně. Podobných rozhodnutí jsem měla už více, ale dnes je to definitivní, snad i díky tomu, že se s tím průběhem mohu s vámi podělit. Děkuji všem, kteří o problému s alkoholem tak veřejně vystupují, radí a povzbuzují. Zítra jdu kamarádce na svatbu, příští týden na festival. Ale to pro mě nejsou ani tak velké zkoušky, pro mě je největší zátěž když přijdu večer domů...tak mi držte palce, budu s vámi ve spojení
Monika

Moniko, držím pěsti a přeju hodně sil:)
Justýna

Děkuji Justýno!
Dnes čtvrtý den čistoty Já vím, nic moc zatím, ale slíbila jsem, že se budu dělit o pocity, tak tak činím...třeba to pomůže i někomu jinému než mně...Takže, na svatbě byla kamarádka nevěsta trochu smutně překvapená, že si s ní necinknu, ale co se dá dělat...mám ji ráda, ale sebe více
Druhý den po svatbě jsem normálně fungovala - čistá hlava, koordinované tělo - a to vše po party do noci, nebo spíše rána...báječný pocit, a navíc další skvělý nedělní den strávený s dcerou
Pravda je, že na té svatbě dvě holky popíjely a připomněly mi mě, když jsem se bavila s alkoholem...byly středem pozornosti pro okolí, dělalo jim to dobře a já tentokrát byla "v koutku" ne, že bych se nebavila, naopak, ale nedokázala jsem se tak odvázat, jako ony. Ale říkám si, možná jsem ve skutečnosti úplně jiná, než co ze mě dělal alkohol a mé přednosti jsou úplně někde jinde, než například bavit publikum za popíjení vínka při párty. No, byl to zvláštní pocit, až jsem zvědava, kam mě to posune...
Dnes pondělí na alkohol chuť nemám, říkám si, kdy to tedy přijde?...máte podobné zkušenosti?
Jo a to, že nemám na alkohol chuť neznamená, že na něj nemyslím...především teď, večer...ale už se mi chce naštěstí spát...mějte se hezky
Monika

Stránka: 1...37383940414243...60
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter