Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Pomoc!
#4542
Pomoc! Před 13 rok  
Dobry den, je mi 24 let, alkohol piju od 14, co si pamatuju tak nikdy ne stridme. Nemam nutkani pit jen tak, mam pristup k alkoholu kdykoliv a nevyuzivam ho, ale jakmile se jde do hospody, na ples nebo na party, je zle. Posledni cca 3 mesice pozoruji znacne zhorseni sveho piti, v pozdejsich nocnich hodinach nedokazu prestat pit, velmi casto se ozeru se jako prase, mam okno, chovam se nevhodne a celkove to zacina byt neunosne. Tenhle stav uz jsem mel cca ve 21, chodil jsem 3 mesice na AA, posledni mesic velmi nedbale, nepil pul roku, pak mi otrnulo dal jsem si pito, pak jednou pivo a zacal to zkouset znovu. Minuly skolni rok jsem mel na pul uvazku praci a v zatahu nemel cas tolik pit a vse bylo v ramci moznosti ok. Letos krom studia na VS nedelam lautr nic a je to velka tragedie. Takze uz se zase v zadu v hlave objevil ten blby pocit, ze je treba zacit neco delat, protoze to miri k poradnemu pruseru, ale na AA se bojim jit, ani poradne nevim proc. Pres tyden bydlim v centru Prahy a dokonce kazdy tyden chodim okolo AA cvicit, ale ten iracionalni strach zalezt zase do sklepa je mocny. Potreboval bych poradit, nebo aspon podporit, vetsina mych kamaradu za tech x let je k alkoholu velmi tolerantni a abstinence v jejich ocich je slabost a nesmysl .
Karel_Mlhak
Fresh Boarder
Příspěvky: 1
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#4544
Re: Pomoc! Před 13 rok  
Karle,když víš že jsi měl problém s alkoholem už dříve,tak by si to neměl podceňovat.
A kamarádi a abstinence?Jsou to opravdoví kamarádi???Jestli ano,tak ti to usnadní.Jestli ne,tak jde o tebe a tvůj život a jestli ho chceš prožít v pohodě,tak se na ně vykašli a skoč na AA.Jsi mladý,tak si život nepokaz .
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#4548
Re: Pomoc! Před 13 rok  
A čeho se bojíš?Jít na AA?Nebo abstinence?
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter