Stopka:
hudba z vesmíru, v článku je i video se zvukem «link» ॐ Stopka:
jdu si napsat to povolenkový lejstro a pádím ven, mějte se Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ pert:
Dík, zas mám co sledovat
pert:
Ale spíš sem teď četl zprávy o zpomalování Golfského proudu a možného zastavení, vliv Jupitera a sluneční aktivity na naše podnebí a všeobecně se předpokládá cyklus ochlazování a teploučké ročky možná skončily, tohle astronomické dění, a Milankovičovy cykly přebijí i globální oteplování... dopadne to tak, že u nás bude dost kosa a oteplení jinde že, mně nízké tploty prostě štvou... tož tak
pert:
jinak venku sem si nevimproč vzpomněl na nášho Zdena, kdoví co s tym nešťastníkem je... a jeho vkus «link» juchůůůů pert:
jo a na závěr eště jak sem byl u doktora tak sem jen zaslech sestru, která tam byl s dvuma malýma dětma jak říká: "já to kurva seru, jdu na ošetřovné co mám jako do prdele dělat" no super mamina tak třicítka, jistě rozvedená samoživitelka a že ju huba nebolí takhle před dětma
Ivana: Hele Perte, to bys čubrněl, jak to umíme roztočit. Ještě než mi vyměnili kyčel, tančila jsem v lázních na stole...a zvedačky jedna báseň....na Vlachovku jsme teda nechodily.......:P:P:P:P:P:P
krtko:
Stopka. Spomínaš vesmírnu hudbu «link» Stopka:
Krtko na oplátku
Veselý krtek «link» 樂
Stopka:
«link» Střízlivosti zdar a vše dobré! ॐ
Stopka:
Jánty, já ji taky popíjím, prý : Domácí kafe z čekanky skvěle chutná, léčí «link» Stopka: ☕ na večer si dám, mám teda, ale čistě čekankovou., když mě chytně mlsna tak to zapiji čekankou,nebo si dám nepraž. kakao. boby.
Stopka:
Perte
Stopka: Jdu naservírovat oběd, všeci doma, distanční , home office ... zatím ahoj
Stopka:
jen dodám neplěst si to s meltou, tam je krom čekanky i jiné. Já mám tady tu «link» Ivana: Škopková, jdu večer na diskošku, přidáš se? Vrznem křápem?
Simona:
Ivanko, to neklapne. Nevezmu si na svědomi Tvůj náhradní kyčel
Simona: Ahoj Eriko, není lépe ani trochu??
Erika: Simco, neni. Zaludek jak pri morskej nemoci. Jsem zvedava co bude zitra. Jsem fakt uz zeslabla. Ale jet do nemocnice, s tim, ze mam zaludek na vode, mi pripada malo
Michal: Eriko držím palce, hodně tekutin, pokud to jde hodně spí, máš nějaké léky na to? Co máš vše za příznaky? Moc držím palce ať s eco nejdříve uleví a je to snesitelnější a když si nebudeš jistá neváhej a využij nemocnici minimálně se na Tebe podívají nebo něco předepíšou, budu na Tebe myslet!
Simona: Eriko, drž se!!! Snad už se to otočí a bude lépe.
Erika: Diky.
Erika:
Michale jsem v posleli uz 11 den. A to fakt jen na wc a do postele. Mela jsem teplotu, trochu kasel, chrapot, rymu. To uz je vse pryc. Zbyl zaludek na vode a slabost
Erika:
Manzel neco malo uvari, trochu poklidi. Ale podlahu 14 dni nikdo nestiral. Mame psa. Tak si umite predstavit, jak vypada. A me to fakt je jedno. Tak mi je zle
Michal:
Tak to vypadá na dobré cestě když nějaké symptomy ustupují. Snad ten žaludek je poslední fáze! Kašli na podlahu, ta počká. Myslí na sebe
drž se a hezké sny
Ivana: Eriko, na žaludek na vodě mi pomáhá po malých skleničkách Cola. Z většího množství čaje mi je zle. Hlavně lež a odpočívej...
Stopka: Ahoj Ivi, klikneš na odkaz , který chceš vložit a dáš vložit
Stopka: klik-kopirovat odkaz-klik -vložit
Ivana: Dík, jsem popleta..
Stopka:
Březnové mlhy - letní deště. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ „mějte se hezky a střízlivě.“ ॐ Ja:
Alkoholik vynalieza: «link» ...
(určite vynašiel aj pípu.)